Andlig Krigföring Del 2

GÅ TILL DEL 1

Direkt när jag vaknade i morse visste jag att jag skulle skriva om ett av de mest missförstådda avsnitten i bibeln nämligen:
1/Himmelrikets nycklar det är exakt samma sak som ingång i Guds Rike
2/Att lösa att binda = Att få hjälp av Anden hur du skall agera
3/Bara Jesus Kristus som håller hel världen med sitt mäktiga ord

PRECIS LAGOM INNAN DU BEHÖVER HJÄLP HAR VILLFARELSEN FÖRBLINDAT

Låt mig först och främst få föra dig till del 1 i denna serie som visar att Trosrörelsen har totalblåst de flesta genom deras lära att du blivit som Kristus: Hagins uppenbarelse ljög ju dig rakt i ansiktet han sa att Kungen över Guds Rike inte hade makten att göra någonting. Så menar han att eftersom du nu är Kristus i din Ande har du makten att binda Satan med dina ord. Förstår du inte vilket högmod du redan har lurats in i? Jag vet att många i Sverigebönen och andra Bönerörelser till och med betalar pengar till dessa utsugare som till 99.9 % tillhör trosrörelsen och är totalt förblindade av mörker (Okunskap)

Warren Buffett Predicts A Horrible Economic Crisis Where EVERYTHING WILL COLLAPSE

https://www.youtube.com/watch?v=j3gj_S-NEJs&ab_channel=FREENVESTING

Vi vet att massor av människor kommer en dag att bli totalt panikslagna på Herrens dag (The Great Reset?) Vi lade ut denna nyhet igår från mycket trovärdiga källor som visar att denna katastrof kommer frågan är bara när. Men den största frågan av dem alla är känner Herren dig? Kommer du finna en öppen eller stängd dörr? Står du på Herrens sida eller på hans motståndares? Är du som Abraham Guds vän eller är du Guds fiende vilket du är bestämmer om du får ärva en ny himmel och en ny gjord.

Här är det otäcka nyheten som visar att katastrofen är totalt oundviklig! Uppenbarelseboken blir en verklighet vare sig du vill det eller inte,
Egon von Greyerz, en av få som alltid vågar säga sanningen. I en intervju som Greg Hunter gjort säger EvG bland annat följande: ”Krediter har ökat dramatiskt genom derivat. Alla instrument som nu ges ut av banker, pensionsfonder, aktiefonder, allt är syntetiskt. Det finns inga verkliga underliggande betalningar i nästan någonting. Därför skulle min uppskattning av derivat vara minst 2 quadrillioner dollar, (quadrillion = en etta följt av 15 nollor) och jag tror att det förmodligen är konservativt. Sedan har vi skulder utöver det på 300 trillioner (trillioner 1+12 nollor) dollar, och vi har också ett par hundra trillioner dollar i ofinansierade skulder. Så vi pratar om $2,5 quadrillioner, och det är med ett globalt BNP på $80 trillioner. // Ingen kan betala tillbaka skulden, och de kan inte ens betala räntaSå därför, när skulden imploderar, kommer även tillgångarna som finansierades av denna skuld att göra det. // Oavsett om det heter derivat eller skuld så är det enligt mig samma sak. Det kommer att ha samma effekt på världens finansiella system, vilket naturligtvis kommer att vara katastrofalt. SLUT CITAT. /Rune

OHLINS: Detta kommer från trovärdiga källor. Vi måste veta vem vi skall gå till den dagen detta sker. The Great Reset kommer och då har vi förlorat allting av värde. Det här är inga sagor, det är en planerad verklighet.

Själv är vi lovade öppna dörrar men det har kostat oss allt också vi har blivit behandlade värre än avskum för att vi vågar alltid profetera sanningen hur obekväm den än varit. Det är en katastrof och dom på gång över de ledare som leder hans folk: Fick igår kväll till och med skicka en skarp varning till en församlingsledare att rensa upp i församlingen. Har ett profetiskt budskap till en annan ledare: Vårt högmod kommer att förvandla allt vi tycker ser så säkert ut till fullständig katastrof! Jag vågar inget annat än lyda varje tilltal jag får från Gud själv för han sa ju till mig: Övertäck inte det jag uppenbarar för er! Jag börjar förstå vad han menar men du får göra det han uppenbarar för dig. Annars kommer du kankske av olydnad också att finna en stängd dörr när du måste ha en öppen dörr.

1/En öppen dörr kan bara en få som lyder Gud och Herren har redan visat att har förberedda platser för sitt folk som lyder honom.
2 Men en stängd dörr kommer den att finna som blir vän med världen i denna Antikristliga tid vi lever i.

Jak 4:4 Ni trolösa, vet ni inte att vänskap med världen är fiendskap mot Gud? Den som vill vara världens vän blir Guds fiende.

Detta är hebreiskt tänkande som betyder vem lyder Gud och vem lyder inte Gud? Låt oss titta på lite kristna bibelställen där några får en öppen dörr som bara Gud kan öppna och de som kommer fram till en stängd dörr där Guds auktoritet har stängt på grund av olydnad. Vi kan säga så här för enkelhetens skull vem kommer in och vem kommer att finna en öppen dörr när de måste ha hjälp annars förlorar du din frälsning.

1/ Den som får Anden i pågående form kommer naturligtvis in i Guds Rike för han lyder Gud
2/ Den sin inte längre får Anden i pågående form för honom kommer Guds ledning och hjälp tas bort och dörren in i Guds Rike att stängas

DU MÅSTE FÖRSTÅ DEN SANNA INNEBÖRDEN OCH FÖLJA ÄKTA UNDERVISNING

Mat 16:14 De svarade: “Somliga säger Johannes Döparen, andra Elia och andra Jeremia eller någon av profeterna.” 15 Han sade till dem: “Och ni, vem säger ni att jag är?” 16 Simon Petrus svarade: “Du är Messias, den levande Gudens Son.” 17Jesus sade till honom: “Salig är du, Simon, Jonas son. Ty kött och blod har inte uppenbarat detta för dig, utan min Fader som är i himlen. 18 Jag (Messias) säger dig: Du är Petrus, och på denna klippa skall jag bygga min församling, och helvetets portar skall inte få makt över den. 19 Jag skall ge dig himmelrikets nycklar. Allt vad du binder på jorden skall vara bundet i himlen, och allt vad du löser på jorden skall vara löst i himlen.

Detta innehåller ju ett löfte ställt till Abrahams säd (Kristus) sedan gäller det naturligtvis alla oss som följer samma tro som Abraham vandrade i.

1 Mos 22:15 HERRENS ängel ropade ännu en gång till Abraham från himlen:16 “Jag svär vid mig själv, säger HERREN: Eftersom du har gjort detta och inte undanhållit mig din ende son,17 skall jag rikligen välsigna dig och göra dina efterkommande talrika som stjärnorna på himlen och som sanden på havets strand, och din avkomma skall inta sina fienders portar.18 I din avkomma skall alla jordens folk bli välsignade, därför att du lyssnade till min röst.”

Det är en jättetröst och vila i detta uttalande det är inte till det mordiska systemet i Rom som använde detta för att mörda miljoner på. Det handlar om att Anden skall hjälpa oss ta rätta beslut hjälpa oss välja rätta vägar. Himmelrikets nycklar som är samma som Guds Rikets nycklar är givetvis Kungen som har all auktoritet i himlen och på jorden. Det är den sanna församlingen han talar om när vi ställs inför så svåra frågor att vi inte klarar av dem. Naturligtvis ges bara Anden och dess auktoritet att få hjälp i omöjliga situationer åt dem som lyder Kungen i Riket.

På grekiska står det att: Det du ser (Med dina Andliga ögon) redan är löst i Himlen (Anden) är redan löst på jorden. Det du ser (med dina Andliga ögon) redan vara bundet på jorden är redan bundet i himlen. Eller vi skulle kunna säga så här när du är Kungen i Rike lydig och kommer fram till en situation som övergår ditt förstånd och du måste ha hjälp då skall Guds Rikes dörr öppnas för dig.

Titta noga på de här två församlingarna i uppenbarelseboken Laodicea och Filadelfia.

Laodicea var blinda de skulle inte komma in i Guds Rike
Filadelfia var svaga men för dem skulle dörren Anden hjälpa dem
Vet du vad jag tror ? Laodicea är totalt bedraget av trosrörelsen de lyssnar på Youtube eller på Kanal Sverige eller Himmlen 7 eller några andra mindre rena kanaler Gud har förblindat oss med? Själva bli vi glada vi får mer och mer folk som skriver och vaknar upp över den undervisning och de predikningar vi lägger ut. Kanske därför de senaste åren varit de svåraste i våra liv.?

Apg 5:29 Då svarade Petrus och apostlarna: “Man måste lyda (Underordna sig en Kung i Riket annars får du inga nycklar) Gud (Kungen) mer än människor. 30 Våra fäders Gud har uppväckt Jesus, (Kungen i Guds Rike) som ni hängde upp på trä och dödade. (Kungen är utan tvekan den korsfäste Kristus och hans nyckel Anden gäller bara för de som står på hans sida.) 31 Honom (Samme Kung som dog och uppstod) har Gud med sin högra hand upphöjt som hövding och frälsare, (Till Kungen över Davids och Guds Rike) för att ge omvändelse och syndernas förlåtelse åt Israel. (Det sanna Israel som kommer in i Guds rike) 32 Vi är vittnen (Vi har fått en uppenbarelse direkt ifrån himlen om denna befriande rättfärdiggörelse i rättegången) till detta, vi och den helige Ande (Sanningen) som Gud har gett åt dem som lyder Kungen. = (Anden är alltså Guds Rike (Nyckeln) som Kungen bara ger den som lyder honom)

Till slut en video med villoläraren och den falska profetissan Cindy Jacobs. Detta är det ni får läsa och höra på Youtube. Namnet Jesus som hon använder och binder i är naturligtvis inte bibens Jesus utan (Antikrist) och ingenting annat. Vi måste ha en reformation tillbaka till sanningen igen detta hon svammlar om är NAR det är rena “Häxträffarna” = Likt Todd Bentley med lite finare fasad bara…..


Janne Ohlin Göteborg

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT, KINGDOM NOW. Bookmark the permalink.