Herren varnade och nu sker det! “Transhumanismen”

Det som börjar ske nu tror jag de har planerat och testat för länge sedan nämligen att koppla ihop människan med internet. Jag hade en dröm för ett tag sedan gällande detta: Jag fick i en dröm en natt 23/3-21 komma in i bakom en dataskärm och uppleva en stark demonisk aktivitet som är beredd att bedra och fånga människors sinnen. När jag vaknade var jag både chockad och omskakad så verklig var drömmen för mig.

Jag hade kommit in i en datavärld som var lika verklig som den verkliga världen du kunde knappt skilja på dem. Det var en skapad virtuell värld som innehöll frestelser på alla områden som finns. Det jag tydligt såg var att Satan var ute efter den yngre generationen för att “fånga” deras tankar.

Jag ligger nu vaken mitt i natten och tankarna snurrar vad betyder drömmen? Plötsligt hör jag hur Elvor är vaken bredvid mig och till min förvåning har hon samtidigt haft en liknande dröm om en virtuell värld som skall fånga själar. Elvors dröm: Fågelfängarens snara!

Hes 3:17 “Du människobarn, jag har satt dig till väktare för Israels hus, för att du på mina vägnar skall varna dem, när du hör ett ord från min mun.18 När jag säger till den ogudaktige: Du skall dö, och du inte varnar honom och inte säger något för att varna den ogudaktige för hans ogudaktiga väg och så rädda hans liv, då skall den ogudaktige dö i sin missgärning, men hans blod skall jag utkräva av din hand. 19 Men om du varnar den ogudaktige och han ändå inte vänder om från sin ogudaktighet eller sin ogudaktiga väg, då skall han dö i sin missgärning, men du har räddat din själ.

Den orättfärdige som inte vänder om kommer att kalla allt profetiskt tal för “Konspirationsteorier” – Han vill helt enkelt inte höra vad Anden säger! Det finns 7 stycken PDF filer som beskriver det profetiska skeendet vi drömde om. Vi är framme nu vid vad de mäktigaste ledarna i världen planerat Covid 19 – The Great Reset – Den 4:e Industriella Revolutionen.
1/ De skall digitalisera allting
2/ Internet skall integreras i människan
3/ Det sista steget i evolutionen skall göra dem till Gudar
4/ Transhumanismen skall göra oss odödliga
5/ Upplevelser och Njutning skall maximeras med datateknik i dig
6/ All ekonomi skall digitaliseras
7/ Allt uppkopplas mot en superdator i realtid för all kontroll
8/ Mobilen i din hand skall in i din kropp istället

Så har vi då den troende på Jesus Kristus mitt i detta framväxande Babylon. Vet du att de öppet säger nu att om du inte vill vara med på detta tåget så kommer du att gå under. Det vill säga det är indirekt tvång och det har så smått börjat i en del länder gällande Vaccinerade och Ovaccinerade. Jag råder er att läsa dessa PDF filer från del 1 till del 7.
Del 1 – Evolutionen är mörkrets agenda från start till mål 14/9-21
Del 2 – Covid 19 en “Täckmantel” Uppdaterad 4/10-21
Del 3 – The Great Reset – Den kommande ekonomiska krisen 16/9-21
Del 4 – En Socialistisk (kommunistisk) världsregering 16/9-21
Del 5 – Den 4:e Industriella revolutionen 17/9-21
Del 6 – Förändra människan genom Bio/Data teknik 18/9-21
Del 7 – Transhumanism Uppdaterat 20/9-21

Det var bakgrunden till det hela nu nämns i nyheter idag att Facebooks ledare Mark Zuckerberg vill döpa om företaget till Meta. Lite citat från artikeln. Kvanthopp: Här kommer metaversum – nästa generations internet blir en virtualvärld, och Mark Zuckerberg vill bli dess president. Här är länk till en liknande sida!

Citat: ”Metaversum är ett expansivt nätverk av beständiga 3D-världar och simuleringar. Det är en förlängning av användarnas identitet, fysiska uppenbarelse, historia, rättigheter och ekonomi. Upplevelsen delas synkront av i praktiken ett obegränsat antal användare, var och en med en individuell känsla av närvaro.”

Janne: I drömmen var det en stark “demonisk närvaro” de avatarer som dyker upp här i den här världen är demoniska krafter som kommer att förskapa sig.

Citat: Istället för små skärmar i våra händer, sade Zuckerberg, ska Facebook sträva efter att bygga någonting som användaren kan flytta in i helt och hållet. Bokstavligen. En tredimensionell virtualvärld för samtliga våra sinnen, ett kaninhål kallat metaversum. En värld där din digitala representation, din avatar, kan vandra omkring i tre dimensioner och umgås med kompisar, shoppa och såklart också jobba. Det allra senaste beträffande det här är att det här nya virtuella universumet ska byggas med EU som bas.

Janne Ohlin: EU skall bli maktens centrum därifrån kommer troligen “chipet” eller “märket” att knytas till en superdator. Det som inte Zuckerberg skriver är att de planerar i The Great Reset och den 4:e industriella revolutionen att sätta datatekniken i människan. Internet skall in i dig och du skall in i internet annars kommer du frysas ut från samhället (Upp 13) De vill alltså kontrollera våra hjärnor!

Vill ge er lite mer utvecklade tankar om vad Mark Zuckerberg verkligen planerar. De vill inte tala om hela sanningen för dig precis som med Covid 19. Hämtade från de 7 PDF ovan.

Mark Zuckerberg säger rakt ut att nu är du uppkopplad genom Laptop och Smartphone. Men mycket snart är vi klara att sätta ett chip i din hjärna så du kommer själv att bli uppkopplad på samma sätt.

Mark Zuckerberg har sagt att inom 10 år kommer du kunna ladda upp upplevelser tankar känslor direkt på Facebook. Tro inte ett ögonblick att detta är några fantasier de sitter inte och leker med TV
spel

Låt oss vara lite personliga vi går till grundaren av Facebook 2004 Mark Zuckerberg. 1/3 av jordens befolkning är på Facebook det genererar
ofattbar förmögenhet vad skall de använda alla pengar till tror ni? Ni vet ju redan vad Bill Gates investerar i att bota alla sjukdomar med vaccin. Marks fru är kemist och kan du gissa vad de säger? De vill bota alla sjukdomar inom en generation.

Vet du vad Mark Zuckerberg säger att han gör just nu med pengarna? Han skapar datateknik som förvandlar tankar till kommandon och vi arbetar med att stimulera och modifiera hjärnans aktivitet. Mark Zuckerberg har redan satt in chip i en apa och det chipet kan bevisligen stoppa apan från att uppföra sig som den brukar göra.

Ai teknik gör att chipet vet vad apan skall göra härnäst och kan stoppa det. Ser du det igen här utåt sett så talar de om att bota alla sjukdomar som alla de andra sa att de skulle göra. Men detta handlar om att gå mot evolutionens nästa steg genom tekniken.

Detta AI chip kan alltså forma om hur du fungerar som människa och vem du är som en person. Den kan påverka dina tankar och därmed dina vägval. De talar öppet om detta tekniken finns nu för människans sista steg i evolutionen. De allra rikaste smartaste människorna är involverade och satsar allt de äger på detta tror du att de skulle göra det om de inte visste mer än de säger?

Mobilkonferensen 2019 i Barcelona alla stora ledare är där för de vill se vart den senaste tekniken leder till. Och däråt det går satsar de sina pengar det är väl logiskt eller hur? Nu satte de ett chip i en människa hand på scenen. Där lyckades han göra en banktransaktion över internet inför allas ögon. På den här konferensen satt man och diskuterade hur man skulle lyckas sätta chip på varje människa. Allt handlar om att kunna nå din hjärna på något sätt det är den de vill åt kosta vad det kosta vill. De kommenderar något och du måste handla på det. Du kommer att kunna ladda upp din hjärnaktivitet i ett moln. De kommer att kunna mata ner den information de vill du skall ha.

Glöm inte att det har sagt att när det väl startar så kommer det gå snabbt som en Tsunami! Det var exakt vad Herren visade oss skulle ske!

Janne Ohlin – Göteborg!


This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT. Bookmark the permalink.