ARABSPÅRET_ RICHARDSON_SHOEBAT

 32_shoebat 32_shoebat_2

VI KÄNNER ORO FÖR DET HÄR – Mr Shoebat!

Tens of thousands of Christians (??????) = Katoliker >>  in Poland took to the streets to fight Islam and leftism, crying out “Stop Islamisation” and the most beautiful words of “God, honour, homeland”, which reminds me so much of St. Peter’s words, “Love the brotherhood. Fear God. Honor the king.” (1 Peter 2:17). >>

OHLINS:
2 Kor 6:4 Nej, under alla förhållanden vill vi visa att vi är Guds tjänare, med stor uthållighet, under lidanden, nöd och ångest 5 under hugg och slag, under fångenskap och upplopp, under arbete, nattvak och svält, 6 i renhet och insikt, i tålamod och godhet, i den helige Ande, med uppriktig kärlek 7 med sanningens ord och Guds kraft, med rättfärdighetens vapen i både höger och vänster hand, 8 under ära och vanära, med dåligt rykte och gott rykte. Man kallar oss villolärare, men vi talar sanning.

2 Kor 10:3 Ty även om vi lever här i världen, strider vi inte på världens sätt. 4 De vapen vi strider med är inte svaga utan har makt inför Gud att bryta ner fästen. Ja, vi bryter ner tankebyggnader 5 och allt högt som reser sig upp mot kunskapen om Gud. Och vi gör varje tanke till en lydig fånge hos Kristus.

Kan det här tankesättet som Mr Shoebat för fram möjligen dra med Kingdom Now – Dominionisterna/ Latter Rain/ Nar anhängare så småningom ? Kristna han hänvisar till när det gäller Polen är ju Katoliker eller? Kan det finnas en agenda här med ? (ursäkta konspirationstankarna) men de stämde ju med NWO:s planer hela tiden.

Googla på Shoebat + Dominionism får du intressanta svar: Det har det redan gjort!
The “Walid Shoebat Foundation” Con Game–Exposed
Shoebat doth mislead the sheep
Walid Shoebat’s Claims – and the Evidence
CNN Investigates Walid Shoebat
Gullibility and Terrorism

Det finns många sidor om du söker som kopplar ihop Shoebat med Dominionism och de 7 Bergen som Karin Jansson har så bra undervisnng om >> Vi kanske ska ta det försiktigt och pröva allt som sägs även av dem som nu säger att man lämnat Islam i Sverige och blivit “Kristna” / Just det ordet “Kristna” säger ju även katolikerna idag och det har helt mist sin första betydelse enligt oss.

Mat 24:3 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: “Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?” 4 Jesus svarade dem: “Se till att ingen bedrar er.

32pegida_sweden

PEGIDA is an incipient Nazi movement that must be nipped in the bud. >>

Det har redan börjat i Sverige? En SD – sida tar upp detta >> Vilken “kristenhet” är det nu som Åkesson företräder i sin nya “böne” – roll? >> Vi har inget svar på den frågan, men håll ögonen öppna och var vakande för det stora bedrägeriet som skall bedra så många kommer ju i “jesu namn” alltså “kristet”.

32_m_walter_kors

Det här Krucifixet hänger runt halsen på en populär “kristen” kvinna som konverterat från Islam. VARFÖR? Du ser 10 pärlor här precis som den här sidan beskriver radbandet >>
Vi har lärt oss något genom åren och det är när något blir för synligt och upphöjt i kristenheten i vårt land så se upp.

This entry was posted in DISCERNMENT and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.