AVSLÖJA FIENDENS PLANER

discernment_f_improf_308x188

2 Kung 6:9 sände gudsmannen bud till Israels kung och lät säga: “Se till att du inte drar förbi den platsen, för arameerna ligger där. 10 Då sände Israels kung folk till den plats som gudsmannen hade angivit för honom och varnat honom för. Och han aktade sig noga där. Detta hände inte bara en eller två gånger. 11 Kungen i Aram blev mycket oroad över detta. Han kallade till sig sina tjänare och sade till dem: “Kan ni inte säga mig vem av de våra det är som håller med Israels kung?” 12 Då svarade en av hans tjänare: “Så är det inte, min herre konung. Men Elisa, profeten i Israel, meddelar Israels kung varje ord du talar i din sovkammare.”

Precis så är det många ggr att vara väktare i Guds Rike. Du sköter din relation med Herren så gör han i ditt liv vad han har sagt, oss har han sagt att: Varna mitt folk för de faror och svårigheter jag skall visa er komma mot mitt folk i Ändens tid. ! Och ni skall få avslöja djävulens listiga anslag och läror både mot er själva och mot andra.

“Arablinjen” Joel Richardson /Walid Shoebat >> /(Dominionism)

This entry was posted in DISCERNMENT and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.