Jordens Köpmän bedrar hela världen

Obs! Detta handlar inte om att ta eller låta bli att ta Vaccin.
Nu finns del 2 klar !

Ibland när Herren uppenbarar saker i skriften står man ju bara helt förvånad över att allt redan står skrivet om den tid vi lever i. Det gällde även det bibelstudiet jag skrev igår om: Vem får gå in genom den öppna dörren i himlen? Jag har aldrig förstått att det är en bild på “förstfödslorätten” på folket på Sion. De som Gud kommer att uppenbara det profetiska ordet för. De som kommer att ärva ett rike som aldrig kan skaka! Alla andra människobyggda verk kommer att falla sönder och samman! (Heb 12)

Nu skall jag ställa en fråga! Ni vet redan svaret på den frågan! Vart skall man leta efter världens mäktigaste köpmän? Vilka kan det vara? Vill de oss väl eller vill de bedra oss? Om de vill bedra oss hur kommer de då att göra det? Håll med om det att alla de här mäktiga köpmännen förespråkar att Pandemins lösning är en ny världsordning!

Jag blev så förvånad att det står klart och tydligt att jordens rikaste och mäktigaste köpmän skall bedra alla folk på jorden med ett läkemedel (Farmakeia – Vaccin) Detta kommer att leda till en Ny Världsordning eller Det Stora Babylon! För alla som inte följer Lammet på Sion!

Upp 13:8 Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat från världens grundläggning.

Upp 18:10 Skrämda av hennes plåga står de på avstånd och säger: Ve, ve, du stora stad, Babylon, du mäktiga stad! På en enda timme kom domen över dig. 11 Jordens köpmän gråter och sörjer över henne, eftersom ingen längre köper deras fartygslaster.

Det kommer en tid då det som såg så bra ut för dessa köpmän men det kommer att sluta med en katastrof och en dom från Gud.

Rev 18:23  And the light of a candle shall shine no more at all in thee; and the voice of the bridegroom and of the bride shall be heard no more at all in thee: for thy merchants were the great men of the earth; for by thy sorceries (GK: Pharmakeia) were all nations (GK: Ethnos) deceived. (King James)

Upp 18:23 och ingen lampas sken skall längre lysa i dig. Och ljudet från brud och brudgum skall aldrig mer höras i dig. Dina köpmän var jordens stormän, ty genom din svartkonst (GK: PHARMAKEIA) blev alla folk (ETHNOS) vilseledda.

Här står det att världens rikaste och mäktigaste män skall bedra alla jordens folkslag genom Grekiska ordet: “Pharmakeia“.

Vad betyder Farmaceia? Av det ordet får du Farmaceut eller Apotekare! Det betyder rätt och slätt att framställa läkemedel! Har vi nu ett framställt vaccin som världens rikaste och mäktigaste män vill bedra oss med?
Svar: Ja! Har det någonsin hänt i världshistorien? Svar: Nej!

Hur stor chans finns att detta skulle vara en slump? Den chansen är så liten att den knappt går att beskriva! Har vi förstått att då börjar vi se något som kommer att utveckla sig mot Upp 13 (Lite mer nya lagar så är vi där)

Upp 13:16 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex.

Den enda gången detta tal nämns i bibeln står det tillsammans med global handel.

1 Kung 10:14 Det guld som årligen kom in till Salomo vägde sexhundrasextiosex talenter, 15 utom det som kringresande handelsmän och köpmän förde in, och det som kom från alla kungarna i Arabien och från ståthållarna i landet.

HÄR ÄR TÅGDRÖMMARNA IGEN

Allt detta kommer som svar på en bön jag haft när Herren visade tre drömmar om ett tåg. Varför var det en affärsman (KÖPMAN) som kom in och tog över tåget innan det stora avfallet började. Nu fattar jag! Nu är vi framme vid tågavgången när den nya teologin och förbuden kommer!

JANNE OHLIN – GÖTEBORG

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.