‘Djävuls-kometen’ tre gånger större än Mount Everest exploderar, är nu på väg mot jorden.”

Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna, och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån. 26 Människor skall ge upp andan av skräck, i väntan på det som skall komma över världen. Ty himlens krafter skall skakas. 

“Isklotet nalkas.

Som om saker inte redan verkade tillräckligt apokalyptiska rapporterade forskare att en ‘hornad’ komet som är tre gånger större än Mount Everest exploderade och rusar mot jorden. Explosionen hade sitt ursprung den 5 oktober från 12P/Pons-Brooks, en kryovulkanisk – eller kall vulkan – komet som mäter imponerande 18,6 miles i diameter, eller storleken av en liten stad, enligt Live Science.

För referens, Mount Everest, jordens högsta berg, är 29 029 fot högt – eller ungefär 5,5 miles.

Detta markerade den andra gången som detta interstellära iskuberupterade under de senaste fyra månaderna, med det senaste himmelsevenemanget som inträffade i juli, rapporterade Science Times.

Den brittiska astronomiska föreningen, som noggrant övervakar 12P, blev uppmärksam på denna explosion efter att ha märkt att den verkade tiotals gånger ljusare på grund av det reflekterade ljuset från dess koma – gasmolnet som omger dess centrum.”

“För de oinvigda inträffar sådana utbrott när en stor mängd gas och is ansamlas och brinner som en frusen Colaburk, vilket får kometens frostiga insida att sprängas ut genom stora sprickor som bildas i kärnans skorpa. I det här fallet fick den arktiska explosionen koman att växa ut ‘horn’ som någon form av intergalaktisk Beelzebub, som kan ses på medföljande bilder.

Forskare jämförde också den sataniska formen med rymdskeppet Millennium Falcon från ‘Star Wars’, rapporterade Space Weather Archive.” “Orsaken till hornen är oklar, men experter tror att det kan bero på formen på 12P:s kärna – likt en interstellär pastasil. “De två ‘hornen’ kan bero på en särskilt formad kryovulkanisk öppning med någon form av blockering som orsakar att material slungas ut med ett märkligt flödesmönster,” sade Richard Miles från British Astronomical Association.”

“Trots 12P:s hotfulla bana och form, behöver vi ännu inte förbereda oss för ‘Deep Impact’.

Denna himmelska hagelsten, som kretsar runt solen var 71:a år, kommer inte att nå sitt närmaste läge till jorden förrän 2024, då den blir synlig för blotta ögat. Denna komet kommer sedan att skjutas tillbaka in i solsystemet och kommer inte att göra sin kosmiska comebackturné förrän år 2095. Det här är 12P:s andra explosion sedan den 20 juli, när den interstellära snöbollen exploderade för första gången på 69 år. Under denna eruption var de hornliknande utsläppen 7 000 gånger bredare än själva kometen.”

“Koman har sedan dess krympt tillbaka till sin vanliga storlek, men den kan väcka mer intresse nästa år om den fortsätter att explodera – vilket sannolikt kommer att ske, enligt Space Weather Archive.

Upptäckt första gången av Jean-Louis Pons den 12 juli 1812, sägs 12P vara en av de 20 kända kometerna med aktiva isvulkaner, enligt Miles.”

“Kanske den mest kända är 29P/Schwassmann-Wachmann, en vulkaniskt aktiv kropp som expellerade ungefär 1 miljon ton kryomagma ut i rymden i december förra året, vilket markerade dess största utbrott på 12 år.”

https://nypost.com/2023/10/17/devil-comet-bigger-than-mount-everest-now-heading-to-earth/?utm_source=facebook_sitebuttons&fbclid=IwAR0_UKKCoMmxZFoitT2fz-XohuIUAP52yBZMroQUkkrWM9T6VX0FKjpFhHQ

Janne Ohlin – Göteborg

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT, PROPHECY. Bookmark the permalink.