Satan bedrar en hel värld – UFOS – Laglöshetens hemlighet

Mike around the world sa innan allt detta med UFOS kom fram i ett program att de kommer snart att träda fram med bevis för dem. Faktum är att detta nu skett i både USA och Mexiko detta är en sak som kan bedra en hel värld precis som bibeln säger.

UFO-utredaren Jaime Maussan chockerar åskådare när han presenterar två ‘icke-mänskliga’ utomjordiska kroppar som är 1 000 år gamla för den mexikanska kongressen.

Vi har varnat er under en tid nu att förbereda er för ögonblicket när direktsända “rymdfrämlingar” från en UFO dyker upp i kvällsnyheterna. Den dagen är absolut på väg. Under tiden har vi den här historien om en extraordinär händelse som ägde rum i den mexikanska kongressen förra tisdagen – presentationen av icke-mänskliga kroppar som upptäckts i Peru och som vid undersökning fanns vara ungefär 1 000 år gamla.

2 Tess 2:1 När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst (Parousia) och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, 2 att inte så plötsligt tappa fattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit. 3 Låt ingen bedra er på något sätt. Ty först måste avfallet (Eller upproret) komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram, 4 motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt, så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud. 5 Kommer ni inte ihåg att jag sade er detta, när jag ännu var hos er? Ni vet vad det är som nu håller honom tillbaka, så att han kan träda fram först när hans tid kommer. 7 Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. 9 Den laglöses ankomst (Parousia) är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten. 

Jag har läst en hel del teologer som mycket riktigt säger att det står inte i grekiskan att någon håller tillbaka. Utan det står att när Guds bestämda tid (Kairos) är inne skall ”det komma rakt ut ifrån mitten”. (Mesos) Jag predikade en gång över detta ämne och sa då att det kan betyda mittenhimlen.
1/ Tronrummet är tredje himlen
2/ Rymden är andra himlen
3/ Vår atmosfär under molnen är första himlen

Greens översättning skiljer sig alltså från de övriga. Jag har studerat detta väldigt noga en tid och funnit att den här översättningen har rätt. Det är inget (objekt) som håller tillbaka.

2 Tess 2:7 For the mystery of iniquity doth already work: only he who now letteth will let, until he be taken out of the way.

Vi kommer att finna att ordet “Until” pekar på en tid i framtiden då något skall manifesteras, bli synligt och förstås (Av de som lever i ljuset) låt oss nu gå vidare och titta på resten av de grekiska orden Ginomai – Ex – Meson.

Kan det möjligtvis vara så att tiden är inne och Satan har fått tillåtelse att låta demonisk aktivitet förökas på jorden som en process? Om så är fallet skall vi inte förundras utan hålla fast vid Jesus och bibeln ännu hårdare för då förstår vi att tiden närmar sig för Jesus att komma tillbaka igen.

NU LÄGGER MAN ALLTSÅ FRAM BEVIS FÖR ATT BEDRA EN HEL VÄRLD

Nu är alltså tiden inne när villfarelsen blir så stark så att till och med de utvalda kan bedras. Det kommer alltså manifesteras massor av saker från himlen och när nu ”Bevis” läggs fram kommer många att gå på den här lögnen.

“Alienliknande” kroppar med tre fingrar, “okänd DNA och ägg inuti” presenterades av en UFO-expert inför den mexikanska kongressen. Jaime Maussan, som har lett utredningar om utomjordiska fenomen i årtionden, stod tillsammans med forskare för att avslöja två kroppar i vad han kallade en “avgörande” händelse.

Forskarna gjorde det extraordinära påståendet att kropparna, som presenterades i fönsterlådor och påstås ha återfunnits i Cusco, Peru, inte var en del av “vår jordiska evolution”, med 30 procent av deras genetiska sammansättning fortfarande “okänd”, enligt mexikansk media.

Kol-14-datering utförd av National Autonomous University of Mexico (UNAM) visade att kropparna, som avbildades med tre fingrar, utan tänder och stereoskopisk syn, var över 1 000 år gamla, enligt Maussan.

Den bisarra presentationen har utlöst en våg av spänning bland konspirationsteoretiker online, men den har också väckt skepticism. Ovanligt nog var exemplaren täckta med vad som verkade vara sand, trots att de hade genomgått analys. Men Maussan, som tidigare har förknippats med avfärdade utomjordiska teorier, hävdade under ed på tisdagen: “Dessa exemplar är inte en del av vår jordiska evolution […] Det här är inte varelser som hittades efter en UFO-krasch. De hittades i diatoméjgruvor och blev senare förstenade.”

Han tillade senare: “Oavsett om de är utomjordingar eller inte vet vi inte, men de var intelligenta och de levde med oss. De borde omvärdera historien.”

“Vi är inte ensamma i detta oändliga universum, vi bör omfamna denna verklighet,” sa han under evenemanget. Kropparna som visades i kongressen hade ungefär mänsklig form.

Experter i kongressen visade påstådda röntgenbilder av exemplaren och berättade för deputerade att en av varelserna bar “ägg” med embryon inuti dem. De sa att de hade implantat av ämnen som kadmium och osmium. Osmium är ett av de mest sällsynta elementen i jordskorpan och betraktas som den mest sällsynta ädelmetallen.

https://www.nowtheendbegins.com/ufo-investigator-jaime-maussan-stuns-onlookers-when-he-presented-two-non-human-alien-bodies-to-the-mexican-congress-that-are-1000-years-old/

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT, PROPHECY and tagged , , , . Bookmark the permalink.