Israel lockas in i en fälla i Abrahams Accord

https://www.nowtheendbegins.com/saudi-arabia-tells-israel-price-of-peace-via-abraham-accords-will-be-creation-of-the-state-of-palestine-from-jewish-land/

“Saudiarabien berättar för Israel att ‘fredens pris’ genom Abraham-avtalen kommer att vara skapandet av staten Palestina, tagen från judisk mark.”

Saudi-Arabien har informerat Biden-administrationen om att lösa tvåstatslösningen för Palestina är avgörande för att nå en normaliseringsöverenskommelse enligt Abraham-avtalen med Israel, säger Blinken.

Idag har den så kallade “andra skon” fallit, och nu är alla kort på bordet, 52 rakt upp och ner, när det gäller den verkliga innebörden och syftet bakom Abraham-avtalsförbundet som undertecknades 2020. Nu kan du skriva under alla normaliseringsavtal du vill, men om Israel inte skriver under med Saudi-Arabien kommer det inte att ha mycket betydelse alls. Men att skriva under Abraham-avtalen med saudierna och kronprins Mohammed bin Salman kommer till en mycket hög kostnad. Prislappen är skapandet av en palestinsk stat som görs av Israels mark. Kommer det att hända? Absolut, 100% garanterat om du tror på Bibeln. Abraham-avtalen är nu, och har alltid varit, en fälla för att locka in Israel i ett mycket farligt förhållande med sina uttalade fiender.

Israel kommer att “skriva under avtalet” med sina fiender, och Guds heliga land Israel kommer att delas och ges till de bibliska kananeerna som endast kallar sig själva palestinier. Alla argument om “vems land det är” blir meningslösa och nästan meningslösa i det ögonblick du inser att Bibeln förklarar det vara Guds land och Jerusalem Hans heliga stad där Han har satt sitt eget namn. Israel kommer att delas, land kommer att ges till deras fiender, tiden för Jakobs nöd kommer att vara starta. All biblisk profetia kretsar i slutändan kring Israels land, Jerusalem och det judiska folket som enligt Bibeln sägs vara Guds “egen skatt”. Vägen för de yttersta tiderna går rakt igenom Israel, oavsett om man gillar det eller inte.

Joel 3:1 Ty se, i de dagarna och på den tiden, när jag gör slut på Judas och Jerusalems fångenskap, 2 skall jag samla alla hednafolk (FN) och föra dem ner till Josafats dal. (Harmagedon) Där skall jag hålla dom över dem för mitt folks, min arvedel Israels, skull, som de har förskingrat bland hednafolken. De har delat mitt land 

Sak 12:2 Se, jag skall göra Jerusalem till en berusningens kalk för alla folk runt omkring. Också Juda skall drabbas, när Jerusalem blir belägrat. 3 Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne. På den dagen, säger HERREN, skall jag slå alla hästar med förvirring och deras ryttare med vanvett. Men över Juda hus skall jag öppna mina ögon, när jag bland folken slår alla hästar med blindhet. 

Sak 14:1 Se, HERRENS dag kommer! Då skall man dela bytet bland er. 2 Ty jag skall samla alla hednafolk till strid mot Jerusalem. Staden kommer att intas, husen plundras och kvinnorna våldtas. Halva staden skall föras bort i fångenskap. Men återstoden skall inte bli utrotad. 3 Sedan skall HERREN gå ut i strid mot dessa hednafolk, så som han stred förr på drabbningens dag. 4 På den dagen skall han stå med sina fötter på Oljeberget, mitt emot Jerusalem, österut. Och Oljeberget skall delas mitt itu, från öster till väster, till en mycket stor dal genom att ena hälften av berget viker undan mot norr och andra hälften mot söder. 

Saudier säger att palestinierna måste vara en del av Israel-fredsavtalet, säger Blinken
FRÅN JERUSALEM POST: “Om normaliseringen mellan Saudiarabien och Israel ska gå framåt kommer den palestinska delen också att vara mycket viktig,” sa USA:s utrikesminister Antony Blinken. “Det är också tydligt från vad vi hör från saudierna att om denna process ska gå framåt kommer den palestinska delen också att vara mycket viktig,” sa han i en intervju med podcasten “Pod Save the World.”

Han talade när Biden-administrationen har blivit allt mer öppen om sin strävan efter ett säkerhetsavtal med Saudiarabien som skulle inkludera en normaliseringsöverenskommelse med Israel. Det förväntas att Israel måste göra eftergifter till palestinierna som en del av avtalet. En sådan överenskommelse skulle komma på toppen av de USA-stödda Abraham-avtalen från 2020, där Israel gick med på att upphäva annekteringen av bosättningar på Västbanken i utbyte mot normaliseringsavtal med fyra arabländer: Förenade Arabemiraten, Bahrain, Marocko och Sudan.

Israels normalisering med den arabiska världen och “alla ansträngningar som pågår för att förbättra relationerna mellan Israel och dess grannar kan inte vara ett substitut för att Israel och palestinierna löser sina olikheter och har en mycket bättre framtid för palestinierna,” sa Blinken.

I vår bedömning måste det innefatta en tvåstatslösning” för den israelisk-palestinska konflikten, förklarade han. Tidigare under veckan sa den nationella säkerhetsrådgivaren Tzahi Hanegbi att palestinierna hade talat med USA, saudierna och israelerna om en betydande palestinsk komponent i avtalet.

Abraham-avtalen har alltid handlat om att dela Israel för att skapa en stat i Palestina.
“Kravet på att inrätta en oberoende palestinsk stat på gränserna från 1967 med östra Jerusalem som dess huvudstad
i enlighet med relevanta internationella resolutioner och den arabiska och internationella konsensen kommer att förbli ett fast krav,” sa Sheikh Abdullah bin Zayed. (Sak 14:1-4)

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT, PROPHECY and tagged , , , . Bookmark the permalink.