Mystiken drar ihop Världskyrkan

Eller läs texten under den innehåller mer info!

Ni vet ju att jag skrivit om att jag mått så dåligt att jag knappt vågar vakna. Inatt drömde jag att jag var på ett starkt väckelsemöte med en underbar atmosfär där alla sjöng om Jesus. Jag vaknade men ville bara somna om och in i mötet igen 🙂 Det verkade som allt har vänt – Tack för alla förböner! (Detta är andligt vänner inte bara sjukdomen) Janne Ohlin FB 27/11-22

Upp 17:5 På hennes panna var skrivet ett namn, en hemlighet: det stora Babylon, modern till skökorna och skändligheterna på jorden. 6 Och jag såg att kvinnan var berusad av de heligas blod, av Jesu vittnens blod. Och när jag såg henne blev jag mycket förundrad.

Upp 7:3 “Skada inte jorden eller havet eller träden, förrän vi har satt sigill på vår Guds tjänare, på deras pannor.

Upplevelser av utombibliska saker sker just nu idag fick jag ett Videoklipp (Se LÄNK) från Arken idag från en vän som såg ut som det kunde varit i början av Toronto. Det som verkar ha centrerats och spridits ut från Bethel Church är i New Wine. Det är obibliska läror som kallas Dominionism eller Kingdom Now. Det är Österländskt väsende (New Age) som infiltrerat Kyrkorna och med Romersk Katolsk Mystik som också upplevelser av Mystik. Det som startade i Toronto slutar i Världskyrkan.

The Toronto Blessing: A Different Gospel (Alan Morrison, 1994) Video 2,4 Tim
The Toronto Blessing: A Plague in the Land (Alan Morrison, 1995) Video 1,58 Tim
The Toronto Blessing: No other foundation (Alan Morrison, 1996) Video 2,23 Tim

Sedan fortsatte andemakten till Pensacola
Dr. Michael Brown and Strange Fire at Brownsville (Video)
More False Doctrine at Brownsville Revival from Fighting for the Faith on podbay
Brownsville: The Staged Revival
Part 2 – Rodney Howard Browne Catalyst for Brownsville Revival
Brownsville Revival: The Outcome

Sedan fortsatte det andliga Otukts – Vinet till Lakeland
Lakeland: The Godless Revival (Video 1 Tim 04)
The False Apostles and Fake Angels of the Lakeland Revival (1,11 Tim

Sedan fortsatte The New Wine till Bethel Church Bill Johnson och därifrån smälter det ihop med NAR och ut i varenda nation för att uppfylla profetian. Samtidigt som Latter Rain och Den falska Profetrörelsen
och Word of Faith läran. (Kingdom Now och Dominionism och Mystiken)


Kenneth Hagin’s Destructive Legacy: “The Believer’s Authority”
Chuck Pierce’s Prophetic Circus
8 Reasons You Should Stop Listening to Andrew Wommack
IHOPKC: Exposing Mike Bickle
Is There Gnosticism In Your Church?
Why THIS Can’t be the Holy Spirit
Spiritualism and the Modern Church (healing Reiki)

L. Ron Hubbard was a prophet (New Age) skriver att ett barn skall förlösas vid denna stora väckelse (Latter Rain) kusligt likt 2 Tess 2. På sidan 256 i Ed Tarkowskis bok: “Det stora avfallet” De kallar barnet Isak som betyder “Skratt” – New Age beskriver att ett skratt skall spridas genom hela mänskligheten. Latter Rain beskriver genom deras falska profeter samma sak glöm inte att man hade “bön och födslovåndor” i trosrörelsen på den här tiden? Ed Tarkowski: Den falska Latter Rain profetissan Jill Austin profeterar vide en stor konferens 1994 (Sidan 265) att ett barn vid namn Isak (Skratt) skall födas fram när nation efter nation får dricka av det nya vinet (New Wine)

Jes 29:9 Häpna och förundras, stirra er blinda, ja, var blinda. De är druckna, men inte av vin, de raglar, men inte av starka drycker. 10 Ty HERREN har utgjutit över er en ande med djup sömn och tillslutit era ögon. Han har höljt mörker över profeterna och över siarna, era ledare.11 All uppenbarelse har för er blivit som orden i en förseglad bok. Räcker man en sådan bok åt någon som kan läsa och säger: “Läs detta,” så svarar han: “Jag kan det inte, den är ju förseglad.” 12 Och räcker man den åt någon som inte kan läsa och säger: “Läs detta”, så svarar han: “Jag kan inte läsa.” 13 Herren har sagt: Eftersom detta folk nalkas mig med sin mun och ärar mig med sina läppar men låter sitt hjärta vara långt ifrån mig, är fruktan för mig bara ett inlärt människobud

Kommer ni håg att jag varnat för en falsk tillkommelse nu säger de att han kommer hemligt i kropp innan han kommer öppet.

Upp 18:3 Ty av hennes (ANDLIGA VIN = LÄRA) otukts vredesvin har alla folk druckit (NATIONER) och jordens kungar har bedrivit otukt med henne, och jordens köpmän har blivit rika genom hennes omåttliga lyx.”

1/ Det handlar om andlig otukt
2/ En villlolära
3/ New Wine från Toronto skall spridas till alla nationer
4/ Sedan kommer 2 Tess 2

Herren tillåter Agenda 2030/The Great Reset/ Men de som inte druckit ur Skökans bägare har Guds sigill på sina pannor.De har länge försökt bedra Kristenheten men som sagt var det var när “Torontoförbannelsen” startade Herren började tala till oss och andra om antikrists ande.

THIS IS NOT THAT…THE NEW MYSTICS (Berean Call)
De står för Rick Joyners bok skörden och en jätteväckelse med Latter Rain och en mobilisering av Joels armé. Den menar de skall övervinna hela världen innan Jesus Kristus kommer tillbaka igen. De menar att kyrkan nu blivit kungar som skall regera världen utan kungens närvaro. Uppdraget är att underlägga sig Guds fiender de menar att de är dessa stora fötter som genom de nya Apostlarna och nya Profeterna skall gå segrande fram och underlägga sig världen. Konsekvensen av detta blir ju att den som inte tror på den här läran ochunderordnar sig deras auktoritet blir deras fiender. Detta innebär att det som startade i Toronto 1984 kommer att mer och mer skapa splittring mellan de som tror på New Wine och de som inte gör det. Skriften backar ju upp mitt påstående.

Precis som New Age profeten Hubbard kallade Pat Robertson på ett Internationellt Jubelår. Detta säger Robertson är en perfekt bild av den bibliska högtiden Jubelåret. Han sa när den tiden är inne så kommer så kommer alla bli befriade från alla sina skulder. Inga slavar kommer att finnas mer så det innebär en hel omfördelning av all produktion (Och Jordens Resurser) globalt. Allting som vi ser det just nu måste genom gå en förändring om detta skall kunna ske i världen. Pat Robertson menar att vi måste stryka alla skulder som existerar på en global basis. Han sa att han menade varje typ av skuld både säkrade skulder som osäkrade skulder måste upplösas. The great Reset

I Serien Avslöja Mörkret på vår hemsida Truereformation finns en hel serie information av vad som sker över hela världen och historien bakom händelserna också.

Del 1 – Evolutionen är mörkrets agenda från start till mål
Del 2 – Covid 19 en “Täckmantel”
Del 3 – The Great Reset – Den kommande ekonomiska krisen
Del 4 – En Socialistisk (kommunistisk) världsregering
Del 5 – Den 4:e Industriella revolutionen
Del 6 – Förändra människan genom Bio/Data teknik
Del 7 – Transhumanism 

Hur kunde Pat Robertson vetat om redan 1981 jo naturligtvis har man bakom stängda dörrar redan diskuterat de här sakerna? Glöm inte bort att han var Frimurare och var kompis med många som räknades som Eliten.

Det är omöjligt att vara Frimurare och ha Jesus som Herre samtidigt!
1 Kor 10:21 Ni kan inte dricka både Herrens bägare och onda andars bägare. Ni kan inte ha del både i Herrens bord och i onda andars bord.

Bibeln talar om ”ett sista stort uppror” mot Gud och en kommande
uppenbarad laglöshetens hemlighet. (2 Tess 2) – Jag har beskrivit detta i en predikan där jag precis som Sven Reichman gjorde: Kommer det en falsk tillkommelse ? (Parousia) Mp3 / Text

Det gick ett TV program alla skulle se på 90 Talet Robert Schuller – Som sade 1986 – “Kristusanden” bor i varenda människa vare sig hon är medveten om detta eller ej. (New Age) Robert Schuller var Rick Warrens mentor och om du läst hans böcker kan du inte undgå att han var kraftigt påverkad av honom. Det är väl inte så konstigt att Rick Warren börjat förespråka Romersk Katolsk Mystik i sin Kyrka, Ni förstår åt vilket håll allt går! I en av de sista profetiska drömmarna Herren gav mig kom jag ju in i en Kyrka. Anden förde mig in i varenda rum inne i den kyrkan och avslöjade allting. I ett av rummen fanns något jag kom att tänka på det var som ett stort draperi som dolde någonting. Jag såg det aldrig med egna ögon och jag tror att det är en bild på en tid som ligger längre fram. Utan att se vad som fanns bakom draperiet med mina ögon fick jag uppleva det med trons ögon istället. Det var massor av ikoner och en massa Katolska prylar så vi vet vad vi har att förvänta oss smyga sig in i enhetens namn.

Heb 11:1 Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet (Överbevisning) om det man inte ser. (Jag bara visste det går inte att beskriva)

Vi har sett hur många av de moderna rörelserna som New Wine orsakar splittringar på i de kyrkor de kommer till. Det är ju tydligt att man hämtar sin lära och inspiration ifrån Bethel Church och Mysticismen är tydlig där. Bill Johnsons böcker talar ju direkt om New Age.

Så här skrev en av ledarna i New Wine nätverket officiellt på sin FB sida ”Tack till Linneakyrkan som lät oss ha en regional New Wine-dag (19/11) med bibelstudium, seminarier och gudstjänst. Det var verkligen enormt värdefullt att träffas och dela livet och erfarenheter. Det här var den andra i ordningen och nästa blir i Malmö 29/1

John Derneborg (New Wine) skriver alltså en artikel i Världen idag 27/10-22 jag reagerar starkt över. Varför? Artikelns namn är: Det händer något i rummet när människor sätter ord på vad som sker!

Jag går absolut inte på honom som en person jag reagerar bara på vad han skriver öppet i en kristen tidning! ”CITAT”

Är det någon som vill berätta om ett helande som skett medan vi bad för varandra? Inte vad du hoppas ska hända framöver, utan berätta bara vad du konkret upplever har skett just nu!” Så kan det låta i en samling där vi haft undervisning och praktik i att betjäna med kraft (Force? New Age?) bland sjuka och svaga. En del kanske avstår från att berätta eftersom man vill kolla om det ”håller” nästa dag, vilket jag på sätt och vis kan förstå, men det är lika ärligt att beskriva som det är just nu. Vi är medvetna om att det finns en vetenskapligt bevisad placebo-effekt och att värme och omtanke med handpåläggning i sig själv kan minska smärta, men vi får bekräftelser på verkliga helanden då personer hör av sig i efterhand med känslosamma och rörande berättelser om vad som skett. Tacksamheten till Gud är stor.

Vid Dalagården i somras kom en man fram till mig som vid förbön i en liknande samling flera år tidigare blivit helad från en sjukdom, och detta gjorde det möjligt för honom att fortsätta i sitt yrke som elektriker. Jag brukar säga att den som ifrågasätter betydelsen av helande bön bör prata med någon som är eller har varit sjuk.

Det händer något i rummet när människor sätter ord på vad som sker. I Raseborg, Finland, var det nyligen tre personer som berättade att de blivit helade innan vi hunnit börja be för varandra. En man med migrän kände att smärtan och trycket försvann när han klev in i gudstjänstlokalen och att han omedelbart kunde tänka klart. En annan man, som haft ryggskott i flera dagar, samt en kvinna som haft värk i fötterna i ett par år, blev bra medan de satt och lyssnade på undervisningen. Andra vittnade om hälsa utifrån att någon lagt handen på dem och bett.

Jag tror en del kan känna av en ”helande närvaro” bara genom att läsa berättelserna om vad som har hänt. Dessutom ger vittnesbörden Gud ära (?) och hoppet tänds: ”Kan Gud göra det med honom eller henne, så kan han göra det för mig också!”

Mina exempel handlar inte om de svåraste sjukdomarna och jag försöker inte övertyga om att helande är på riktigt. Det viktiga som jag vill lyfta fram är att vi bygger förtroende genom att uppträda med integritet. Benjamin Rush, undertecknare av den amerikanska självständighetsförklaringen, grundare av söndagskolerörelsen och det första amerikanska bibelsällskapet, sade att ”integritet i uppförandet hos både levande och döda tar ett starkare grepp om det mänskliga hjärtat än någon annan dygd” (Letters of Benjamin Rush, min översättning). Kan det vara tydligare än så? När människor ser att du är ”på riktigt” så finns förutsättningarna för att ta emot vad du har att erbjuda. Det handlar om en överlåtelse till sanningen och att tankar, ord och handlingar stämmer överens!

Gud har integritet i förhållande till sitt ord. Bibliska hjältar såsom Job, Daniel, Josef och Jesus demonstrerade integritet. Integriteten finns där utifrån ett djupt medvetande om att vi är ansvariga inför Gud. Manipulation är uteslutet då vi vid förbön uppriktigt vill veta hur personen i fråga mår och är genuint intresserade av vad som verkligen sker. Oavsett det omedelbara resultatet älskar vi den behövande människan. Det handlar om att vara äkta.
John Derneborg pastor, Pingstkyrkan Vänersborg, inspiratör New Wine Sverige

Om vi skulle bedöma hans artikel som ett brev som skulle in i NT:s Canon skulle det inte enligt min bedömning inte passa in. Alla 27 böckerna som skrevs skulle vara anses som inspirerade av Den Helige Ande. Detta håller inte måttet enligt Canon!

Janne Ohlin: Vad jag reagerar över denna artikel är att en New Agare kunde ha skrivit den.
1/ Jesus Kristus är utbytt mot Gud (Vilken?)
2/ Ingenting nämns om Kristi Kors eller Jesu blod.
3/ De betjänar varandra med en opersonlig kraft
4/ Allt detta sker genom handpåläggning
5/ Det är samma manifestationer som i New Age
6/ FD Reiki ockultist avslöjar Bethel och Bill Johnson

What is Reiki? https://www.reiki.org/faqs/what-reiki

“Reiki” är två Japanska ord sammansatta
1/ Rei vilket betyder ”Guds Visdom” eller den ”Högre Kraften” (The Force)
2/ KI vilket är den ”Högre kraften av Livsenergin”
3/ Reiki Healing innebär: Andligt lett helande genom: Den högre livsenergin som strömmar igenom allting.

En behandling genom handpåläggning kan upplevas som en underbar glödande (Fire) strålning som flyter runt dig och igenom dig. Reiki verkar genom handpåläggning och behandlar hela personen – anden – kroppen – sinnet. Det finns massor av människor som efteråt kan vittna om otroligt starka känslor av frid och säkerhet och känner sig hela till hela kroppen efteråt. Reiki genom handpåläggning är en enkel metod som alltså innebär överförande av andligt helande genom handpåläggning som varenda en kan använda. Detta har bevisligen inneburit hjälp mot varje känd sjukdom och skapar alltid fördelaktiga effekter.

Det är en enkel metod att lära sig, möjligheten att använda Reiki lärs inte ut som genom vanligt studerande. Nej du får detta överfört till dig under gruppmöten – ”Genom Handpåläggning”. Förmågan att själv kunna förmedla Reiki genom Handpåläggning sker genom en Initiering (Läs Handpåläggning) genom en som själv är Reiki mästare (Tränad att genom handpåläggning ledd av en andeguide = Demon) Få nybörjaren i kontakt så att han själv lär sig ”Koppla in sig” i den högre visdomen eller den högre livsenergin som genomströmmar allting.

Den som startade Reiki Mikao Usui Sensei ,upplevde exakt samma sak som Warren B Smith vittnar om när han kom in i New Age. Han upplevde efter 21 dagars fasta en stark REIKI (Den högre visdomen eller den högre livsenergin som genomströmmar allting) den var precis ovanför hans huvud. På samma gång blev han andligt väckt han fick denna gåva som fick namnet REIKI helande samtidigt som han initierades av en Andeguide (Demon) in i New Age. Han testade då att lägga händerna på sig själv på sin egen kropp och även på sin egen familj de upplevde övernaturliga resultat direkt. Många mår väldigt dåligt efter en tid! Även helandet kan försvinna efter en tid.

Joh 16:13 Men när han kommer, sanningens Ande, då skall han föra er in i hela sanningen. Ty han skall inte tala av sig själv, utan allt det han hör skall han tala, och han skall förkunna för er vad som kommer att ske. 14 Han skall förhärliga mig, ty av det som är mitt skall han ta och förkunna för er. 15 Allt vad Fadern har är mitt. Därför sade jag att han skall ta av det som är mitt och förkunna för er.

1 Joh 4:1 Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen.
2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud

Uppdatering 28/11-22- Från en New Age sida:
FRÅGA av Tamica: Det börjar med någon som har en fråga i ett forum. Jag upplever att mina händer blir övernaturligt varma så man kan faktiskt känna värmen stråla ut ifrån dem ibland. Detta ske med mig mer än 2 ggr per dag. Jag börjar undra detta om inte detta är andliga upplevelser av något slag? Detta har hållit på nu de senaste 5 åren! (a Virgo)

Svaret från Dreamchaser vet du vad? Om en vän hade som sagt likadant till dig i en fråga. Då kan jag slå vad om att du hade svarat wow du har ju fått gåvan att bli en Healer. Det finns ett starkt andligt samband att uppleva sådan stark värme i händerna. Varenda Healer jag känner har värme i sina händer. När Gud vill använda dem till att hela någon annan upplever de alltid att händerna blir varmare. Jag råder dig till att nästa gång du får ont så sätt händerna på det stället och koncentrera dig på att det skall bli helat. Jag tror att du kommer att få uppleva hur dina händer värms upp och din smärta kommer att försvinna.

Ett annat svar från Astrea: Det är ju uppenbart att det är dina Guider (Demoner) visar dig att du skall tjäna genom att hela människor både fysiskt och andligt. Det är dina guider (Demoner) som ger dig starka tecken på att du har denna gåva.

Vid Kundalini väcks sker liknande saker som vid Toronto – New Wine Okontrollerbara skakningar i din kropp som till och med kan bli så kraftiga att du blir rädd.

Janne Ohlin – Göteborg

This entry was posted in BIBLE STUDY, KINGDOM NOW, NEW AGE AND MYSTICISM, PROPHECY and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.