PROFETISKT BUDSKAP

Tvångsvaccinering för vårdanställda införs i Sverige – Personal berättar
(Källa: Newswire)

ÄLDREOMSORGEN. NewsVoice kan avslöja att vårdanställda i Stockholm idag fått förhandsinformation om att det införs tvångsvaccinering för vårdanställda eftersom den som vägrar avskedas. Kravet på vaccinering mot Covid-19 gäller för all vårdpersonal inom all äldreomsorg. Kravet ställs även på läkare.

Vissa är glada, men andra inte. Vaccinationskravet kan införas redan denna månad, enligt ej bekräftade uppgifter. Den 9:e januari gick Sveriges kommuner och regioner (SKR) ut med budskapet att ”vårdpersonal ska prioriteras i vaccinkön”, enligt Emma Spak, chef för hälso- och sjukvårdssektionen. Denna prioritering är dock villkorad.

Sammanfattningsvis införs nu i Sverige tvångsvaccinering, alternativt villkorad ”frivillig” vaccination, samt att vårdpersonal kan tvingas att tvångsinjicera vaccin, alternativt villkorad ”frivillig” tvångsinjicering, om de har utbildning att ge sprutor. Tvångsvaccinering kan likställas med tvångsmedicinering, enligt kritiska röster. (Läs hela texten här)

Först så kom alltså Pandemilagen som är ett sätt att kunna undgå grundlagen i Sverige. Ungefär samtidigt kommer alltså uppgifter om dessa “indirekta” tvångsvaccinationer = Vilket sammanträffande? Glöm inte att det är de globala företagen som kommer att stänga dig ute med “Covidpass”. Det blir ju en slags tvångsvaccinering fast ändå inte liksom. Under tiden jag skrev detta lade Elvor upp detta på vår hemsida:

Denna Roadmapsom vi fick via mail, visar att planen med tvångsvaccinering (direkt eller indirekt) och ett covid-pass planerades långt före covid19 fanns. Det går oerhört snabbt och detta kunde du läsa idag!
Massvaccineringen i Sverige kommer att kunna dra igång under början av våren och alla som vill ska kunna vaccineras till midsommar Det är från mars och framåt som det kommer jättestora volymer till landet så vi kan erbjuda det till en bredare befolkning, säger vaccinsamordnaren Richard Bergström.

Vad händer då med “attityden” mot dem som vägrar vaccinera sig? Jag skrev ju om det sista riket innan Jesu kommer. Ett rike av anklagelser! Kommer de att göra samma mot oss som de gjorde med Judiska folket förr? De anklagades ju för att sprida sjukdomar mm. Precis när jag skriver detta dyker tankarna upp hos vaccinmotståndare i Tjeckien. Dessa får mycket kritik men när världsregeringen kommer på plats kommer en vedermöda.
Hat mot Judar (Upp 12)
Hat mot Kristna (Upp 12)

Nu skall jag berätta om lite profetiska saker jag har upplevt från Gud får vi se om vi tror att att allt detta fortfarande är konspirationsteorier. Blir alltså frälst i Finspång genom Guds direkta tilltal: Gå nu sanningens väg dig skall intet fattas! Kommer till Göteborg och Linneahusets rehabilitering 9 November 1989. Blir kallad att varna Guds folk för den fara som kommer emot dem i ändens tid. Exakt vad vi gör just nu! Det var alltså exakt samma datum som muren föll och Sovjets ledare med Påven och Bush samlas för att leda världen in i världskommunism. Vad de kallar en ny världsordning = Agenda 2030! Alla större händelser sedan dess har vad jag kan förstå skett bakom stängda dörrar fram manipulerat av de 1% som äger 80 % av jordens tillgångar “Globalister” (Laglöshetens Hemlighet) Det är alltså dessa girigbukar som nu står bakom alltsammans.

Jag tycker ni skall lyssnat till det här talet av en mäktig globalist GW Bush får ni höra hur han redan 1991 beskriver Agenda 2030

1993 i ett bönemöte fick vi ta emot en av de starkaste profetiska varningar vi kanske upplevt. I dagens ljus och med dagens händelser börjar vi förstå att synen går i uppfyllelse framför våra ögon. Jag sammanfattar den här: Båda två fick alltså exakt samtidigt uppleva en syn från Gud! Ryska soldater intog Göteborg. De intog Gustav Adolfs torg och sprang in i Kommunalhuset i synen var 5:an nedsläckt.

Vi känner en syster i Herren som har varit en stor välsignelse och uppmuntran för oss med sin starka profetiska gåva. Hon har strax efteråt en stark dröm som skakade om henne rejält. Denna dröm har hon alldeles innan hon gifte sig och flyttade till Israel. Hon berättar för oss och var väldigt uppskakad när hon sa det.

Elvor o Janne sa hon jag är väldigt glad att jag flyttar till Israel nu. Jag drömde något fruktansvärt i natt. Jag drömde att det var ryssar överallt i den här staden. Jag fick se hur de plötsligt kontrollerade varenda rörelse du gjorde. De kontrollerade varuhus och transporter ja allting!

Nu är det så att profetior förstår vi bättre när tiden kommer då de uppfylls. Då förstår jag att “Ryssarna” är en bild på det “Hemliga maktövertagande” som en del kallar “Konspirationsteorier”. Men samtidigt så är det “Laglöshetens hemlighet” (Kvinnan rider på ett “Rött” Marxistiskt vilddjur)

Det “Hemliga maktövertagandet” är ju inte så hemligt när det avslöjas. Titta noga på denna bild och det är från World Economic Forums egen hemsida. Jag blev fullkomligt omskakad när jag fick se den. På bilden är alltså Kommunism länkat till 5:an i Göteborg exakt som i synen 1993. Jag la ut denna video på “Fritt ur hjärtat” (Är detta verkligen en slump?)

En av våra vänner som visste om att vi profeterat detta skrev SMS dagen därpå Citat: Såg bilden på videon jag kom genast att tänka på ert budskap om “kommunism” i Göteborg.

Ställ dig frågan nu varför ville Bill Gates radera denna videon? Girigheten och makthungern är demonisk håll med om det.

Har fått höra att Sverige är ett “provland” när det gäller att föra in den här “Marxistiska” agendan. Det är bara en tidsfråga hur länge Gud tillåter att varningarna går ut därför känner jag att detta är viktigt. Ni som följt oss vet att vi alltid har talat i samma linje! Vi har aldrig följt människor eller trender vi har alltid gått: Utanför lägret! Det är vi även beredda att göra i fortsättningen också men den lilla hjord som vill stå utanför detta onda system.

För flera år sedan kom Herren en natt och i drömmen tog han mig med i Anden till min barndoms hemstad. Precis som i synen 1993 så var det först dimma sedan klarnade visionen. Jag befinner mig nu ovanför en kraftverksdamm där brukade vi fiska när vi var små. Det är en livsfara att vara där för dammluckorna kunde ju öppnas! Vi bodde nu i ett hus som vi bara lånade (Det Jordiska) – Herren talar från himlen och säger: Det är nu hög tid att ni går upp på säker mark. Jag får nu se hur Lotorp (där jag bott en gång) plötsligt blir som ett inferno av lågor och rök! Jag tänkte då: Jaja vi kan nog gå upp på säker mark sakta för så fort går det nog inte!

Plötsligt spred sig elden med otrolig hastighet och dammluckorna öppnades. Vi kunde enbart ta med oss en grön militärväska och springa upp på ett berg för att komma undan. Vet du vad Herren vill säga med den drömmen? Elvor o Janne även om ni har sysslat med det profetiska sedan 90 talets början kommer ni att bli förvånade hur fort slutet kommer.

Det är ju exakt vad han säger till Johannes (Symboliserar hans tjänare) i Uppenbarelseboken.

Upp 1:1 Detta är Jesu Kristi uppenbarelse, som Gud gav honom för att visa sina tjänare (DOULOS) vad som snart (SNABBT) måste ske. Han gjorde det känt genom att sända sin ängel till sin tjänare Johannes, 2 som har vittnat om Guds ord och Jesu Kristi vittnesbörd, allt vad han själv har sett. 3 Salig är den som läser upp och saliga är de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som är skrivet i den. Ty tiden är nära.

Hur många böcker och kommentarer har inte skrivits om denna uppenbarelsebok – Det mesta har inte gjort hans folk berett att möta det vi ser nu! Nu när folket ställs inför den stora utmaningen har man vaggats in i en falsk förhoppning om ett “bortryckande” innan allt kommer.

Visste ni om att man kallar detta hemliga marxistiska maktövertagande för “The Dark Winter” “Revolution” “Build Back Better” (Biden använder detta) Jag vill avsluta det hela med några profetisk drömmar till så får vi se om de också går i uppfyllelse?

Jag börjar cykla mot centrum av Göteborg och det blev plötsligt Polarvinter. Ju närmare Centrum jag kom ju kallare blev det, Det gick knappt att fortsätta men jag kämpade mig ner till Betelskeppet. Skeppet ligger totalt infruset och öde och Göta Älv ser mer ut som en frusen flod i norra Sibirien. Jag lyckades ta mig ombord och ropade: Hallå Hallå!! Hörde ljud på övre däck där jag träffade en person som plockade iordning sina saker. Vart är alla frågade jag. Han svarade: De bor på andra boenden visste du inte om det? Nej svarade jag! Jag tog tag i elementet som var ljummet och sa: Men elementet är ju fortfarande varmt? Han svarade: Det har nyss skett!
(The Dark Winter har tydligen kommit)

TVÅNGSVACCINATIONER

Nästa dröm har jag precis innan Pandemin kom till Sverige. Jag befinner mig plötsligt i min hemstad Finspång. Jag cyklar nu i Centrum där och plötsligt kommer en väldigt obehaglig känsla över mig. Jag cyklar förbi vårdcentralen där sitter massor av människor med uppkavlade skjortärmar i stora köer. Den obehagliga känslan byts nu ut till en känsla av en dödsdom, jag cirklar runt på min cykel det fanns ingen väg bort från denna fara vad jag kunde se.

Men plötsligt får jag se en väg som jag inte kunnat se förut med mina lekamliga ögon. Det var en ny asfalterad och jämn väg. Jag visste inom mig att kommer jag bara in på den vägen så blir jag räddad undan detta dödshot jag upplevde. Precis när jag skulle svänga in och cykla på den vägen kom en röst från himlen: Janne – Den här vägen är ännu inte invigd!

DEN RÄTTFÄRDIGE HAR EN JÄMNAD VÄG

Jag ser plötsligt oss stå med en rostfri kastrull mellan oss. Bakom oss brann hela himlen och det var fullständigt kaos i världen. Vi upplevde total frid och kände ingen stress alls för vi visste liksom om att detta skulle ske. Vägen framför oss blev nu en jämnad väg. Vi kom fram till olika platser där mat och kläder fanns i beredskap åt oss. Hela tiden när vi drog vidare så var det den “armé” står i Joels bok som jagade oss: Upplevde profetiskt detta:

Joe 2:1 Blås i horn på Sion, låt larmet ljuda på mitt heliga berg, så att alla som bor i landet darrar. Ty HERRENS dag kommer, ja, den är nära, 2 en dag av mörker och tjocka, en dag av moln och dimma. Likt en gryning som breder ut sig över bergen kommer ett stort och mäktigt folk, vars like inte har funnits och aldrig skall uppstå igen under kommande släkten. 3 Framför dem går en förtärande eld, bakom dem en förbrännande låga. Som Edens lustgård låg landet framför dem, bakom dem är öde öken. Undan dem finns ingen räddning. 4 De liknar hästar, som stridshästar rusar de i väg. 5 Med ett ljud som av vagnar spränger de fram över bergens toppar, med ett dån som av eld när den förtär strå. De är som ett mäktigt folk, ordnat till strid.

Obs ! Vers 5 var det ljud jag hörde i drömmen hur tydligt som helst!
Plötsligt kommer vi fram till en folkgrupp som samlats på en stor gräsmatta. De undrade vart vägen egentligen gick nu för de kunde inte se någon. En av dem pekade ut en väg och sa det går en väg som ser ut som den rätta där borta så pekade han på en bred väg. Vi sa. Aldrig i livet att Gud leder på ett sådant sätt! Vi prövade vägen och det var den breda vägen och det var affärer på båda sidor om den och vägen slutade hos djävulen med miljoner inhägnade Svin. En stark röst från himlen: Janne de här har inte en chans att komma undan elden! Tillbaka igen på gräsmattan där vi ropade till Gud: Visa oss vägen Herre! Han svarade återigen från himlen! Ser ni inte vägen? Den urgamla vägen! Plötsligt skedde samma sak som med drömmen när jag cyklade i Finspång Gud gjorde en väg som ledde till frälsning men den var smal.

Jes 52:11 Drag bort! Drag bort! Gå ut därifrån! Rör inte vid något orent! Gå ut från henne, rena er, ni som bär HERRENS kärl. 12 Ni skall inte gå ut med hast och inte vandra bort som flyktingar, ty HERREN går framför er, och Israels Gud avslutar ert tåg.

1 Kor 10:11 Det som hände dem tjänar som exempel och skrevs ner för att varna oss som har världens slut inpå oss. 12 Därför skall den som menar sig stå, se till att han inte faller.13 Ingen annan frestelse (PRÖVNING) har drabbat er än vad människor får möta. Gud är trofast, han skall inte tillåta att ni frestas över er förmåga, utan när frestelsen kommer, skall han också bereda en utväg (AV HONOM JÄMNAD VÄG) så att ni kan härda ut. 14 Därför, mina älskade, fly bort från avgudadyrkan. 15 Jag talar till er som till förståndiga människor. Bedöm själva vad jag säger.

Upp 12:14 Men den stora örnens båda vingar gavs åt kvinnan, så att hon kunde flyga ut till sin plats i öknen, där hon borta från ormen får sitt uppehälle en tid, tider och en halv tid.

Psa 5:7 Du förgör dem som talar lögn, HERREN avskyr de blodtörstiga och falska. 8 Men jag får gå in i ditt hus genom din stora nåd. Jag får tillbe i din fruktan, vänd mot ditt heliga tempel. 9 HERRE, led mig genom din rättfärdighet för mina förföljares skull. Gör din väg jämn för mig.

Psa 26:9 Ryck inte bort min själ tillsammans med syndare eller mitt liv tillsammans med blodtörstiga män, 10 som har ondska i sina händer och högra handen full av mutor. 11 Jag är oskyldig, befria mig och var mig nådig. 12 Min fot står på jämn mark. I församlingarna skall jag prisa HERREN.

Sak 4:7 Vem är du, du stora berg? Inför Serubbabel skall du förvandlas till jämn mark. Ty han skall föra fram slutstenen medan man ropar: Nåd, nåd över den!”

Jes 26:3 Den som är fast i sitt sinne bevarar du i frid, i frid, ty på dig förtröstar han. 4 Förtrösta på HERREN till evig tid, ty HERREN HERREN är en evig klippa. 5 Han störtar ner dem som tronar i höjden, den stolta staden förödmjukar han. Han slår den till jorden, han låter den komma ner i stoftet. 6 Den trampas ner under fötterna, fattigas fötter, svagas steg. 7 Den rättfärdiges väg är jämn, du, den Rättfärdige, jämnar den rättfärdiges stig.
8 Ja, på dina domars väg, HERRE, väntar vi dig. Till ditt namn och ditt pris står vår själs längtan. 9 Min själ längtar efter dig om natten, ja, anden i mig söker dig. Ty när dina domar drabbar jorden, lär sig världens invånare rättfärdighet.

+ Mycket Mycket mer! Gör PDF på allt material ni tycker är viktigt för det kan ni läsa även utan internet! Tiden är kort för den här sortens information snart tar Pravda över!

Var beredda möta en sträng “Dark Winter” genom att ge ditt hjärta helt till Jesus han har berett en ny underbar värld för dig! Obs! Verkar vara attacker på Kristna hemsidor just nu också!

Här följer ett budskap från en vän på Facebook som beskriver den här falska Profetrörelsen NAR – När vi nu ser det jag vill kalla osunda hatet mot Trump – Man har ingen anledning alls att hata någon! Det är andligt det vi ser. Jag är absolut inget Trumpist men han har gjort en del bra grejer! Kommer världens hat mot Trump att också komma över dessa i NAR?

Det här är så bra skrivet tycker jag: (Don Pirozok)
Prophets Beginning To Admit Rotten Fruit
For years self-declared prophets have ignored the pleas from the body of Christ to see how corrupt the prophetic ministry had become. The main points of corruption were 1) personal and subjective revelations, private interpretations were being exalted over the written word of God. 2) New Testament prophets were being treated by Charismatics as if their prophetic words carried the same wight of authority, as the written infallible word of God. 3) The prophets (apostles too) were being lifted by the Charismatic Movement into an unnatural position, even being idolized by Charismatic followers 4) The prophets objected to their predictive prophetic words being judged and rejected. The common defense was to warn not to touch Gods anointed prophets or you would be judged by God. 5) Failed prophetic words were swept under the carpet, and the prophets who gave them continued as if nothing happened. 6) Platforms which promoted prophetic words did not expose false prophecy. 6) False doctrines, and philosophy were put into prophetic words creating a Schism, a heresy, a divided body. 7) If you exposed the prophetic heresy you were accused as a troublemaker and excluded from the prophetic/apostolic camp. A true division over false prophecy and a blind loyalty to prophets. 8)An extra Biblical Movement which took the 7 Mountain philosophy and targeted President Trump as its evidence. 9) All who rejected these teachings and practices were not part of the Movement, and disobeyed God command to follow the prophets. You were not as spiritual and would be kept out of the next move of God and the coming great revival.

Now after four years of continual assault upon the body of Christ pushing the Trump revival, the self-declared prophets were backed into the corner by failed predictions. Public confessions began to be made by the same prophets, and in the beginning they were championed as having integrity by some Charismatics. However, after brief applause the failed prophets came under a great assault by Charismatics which had taken their prophetic words to an extent which borders on insanity. Suddenly the popular prophets were charged with evil motives and unbelief. In some cases, death threats came from some in the Prophetic Movement against the prophet or their families. It has come to a point where the prophets are losing their support base, and mass following. All this has served as an awakening by their own admission “May have created this idol monster.”

What is really happening with the prophets? They are being rebuked in an off handed way. They are being forced to see the rotten fruit Jesus Christ has warned with false prophets. Rotten fruit coming from prophetic error and deception, now coming to a head in the Charismatic Movement where Trump has become an idol to save a nation. The pride and exaltation of the prophets has come with a price, the people lifted up prophets, and now they are willing to crucify them. The prophets fed off any measure of popularity and financial profit and considered man’s approval as Gods approval. It has been one of the true weakness of modern prophets who say the serve God, but their fruit has been found in the approval of man. Now that they have confessed sin, the whole Movement must follow. Sadly, many Charismatics have swallowed the false prophetic hook line and sinker and are become radicalized into Trumpism.

What continues to be totally crazy are the numbers of self-declared prophets who are still holding out Trump will be inaugurated once again. The prophetic divide runs deep into the Church a tremendous deception all built upon false prophecy promoted to a level of infallibility. Which the failed prophets are now seeing and admitting has happened. The suffering by rejection from the crazed mob is the rotten fruit of their own doing. They sowed deception and now are reaping destruction. The prophetic Movement is in danger of caving in upon itself, resulting in many Christians abandoning the Church and the Lord in total disillusionment.

Its time for these prophets to greatly humble themselves and in no fashion present themselves as innocent victims being wrongly persecuted. Instead, their repentance needs to demand total reform and accountability inside the Charismatic Movement. Correction and discipline needs to be real with real confessions of deception and leading the Church into error. Even if it would cost them their ministries and they have known it and could no longer depend on monies coming from a support base. How dire is the warning in Scriptures for those who deceive the Church, and lead schisms bringing division into the body of Christ? Repentance is the only thing which will stop the reaping of destruction which Christ has warned. God is not mocked if a man who is called prophet has sown according to the flesh, from the flesh he will reap destruction. Prophets wake up you are being called to give an account and are guilty of false testimony speaking in the name of the Lord. How dangerous to speak presumptuously in the name of the Lord. So did the false prophets which were before you. Their damnation does not stand afar off.

2 Peter 2
1 But there were false prophets also among the people, even as there shall be false teachers amongyou, who privily shall bring in damnable heresies, even denying the Lord that bought them, and bring upon themselves swift destruction.
2 And many shall follow their pernicious ways; by reason of whom the way of truth shall be evil spoken of.
3 And through covetousness shall they with feigned words make merchandise of you: whosejudgment now of a long time lingereth not, and their damnation slumbereth not.
4 For if God spared not the angels that sinned, but cast them down to hell, and delivered them into chains of darkness, to be reserved unto judgment;
5 And spared not the old world, but saved Noah the eighth person, a preacher of righteousness, bringing in the flood upon the world of the ungodly;
6 And turning the cities of Sodom and Gomorrha into ashes condemned them with an overthrow, making them an ensample unto those that after should live ungodly;
7 And delivered just Lot, vexed with the filthy conversation of the wicked:
8 (For that righteous man dwelling among them, in seeing and hearing, vexed his righteous soul fromday to day with their unlawful deeds;)
9 The Lord knoweth how to deliver the godly out of temptations, and to reserve the unjust unto the day of judgment to be punished:
10 But chiefly them that walk after the flesh in the lust of uncleanness, and despise government. Presumptuous are they, selfwilled, they are not afraid to speak evil of dignities.
11 Whereas angels, which are greater in power and might, bring not railing accusation against thembefore the Lord.
12 But these, as natural brute beasts, made to be taken and destroyed, speak evil of the things thatthey understand not; and shall utterly perish in their own corruption;
13 And shall receive the reward of unrighteousness, as they that count it pleasure to riot in the day time. Spots they are and blemishes, sporting themselves with their own deceivings while they feast withyou;
14 Having eyes full of adultery, and that cannot cease from sin; beguiling unstable souls: an heartthey have exercised with covetous practices; cursed children:
15 Which have forsaken the right way, and are gone astray, following the way of Balaam the son of Bosor, who loved the wages of unrighteousness;
16 But was rebuked for his iniquity: the dumb ass speaking with man’s voice forbad the madness of the prophet.
17 These are wells without water, clouds that are carried with a tempest; to whom the mist of darkness is reserved for ever.
18 For when they speak great swelling words of vanity, they allure through the lusts of the flesh, through much wantonness, those that were clean escaped from them who live in error.
19 While they promise them liberty, they themselves are the servants of corruption: for of whom a man is overcome, of the same is he brought in bondage.
20 For if after they have escaped the pollutions of the world through the knowledge of the Lord andSaviour Jesus Christ, they are again entangled therein, and overcome, the latter end is worse with them than the beginning.
21 For it had been better for them not to have known the way of righteousness, than, after they have known it, to turn from the holy commandment delivered unto them.
22 But it is happened unto them according to the true proverb, The dog is turned to his own vomitagain; and the sow that was washed to her wallowing in the mire.

AVSLUTNING!! Det blev mycket idag men var tvungen att “ladda ur” mig det profetiska trycket (Smile)

JANNE OHLIN – GÖTEBORG

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT. Bookmark the permalink.