Utombibliska uppenbarelser: Demonkungar hindrar helande!

Hört talas om Katie Suza? En före detta narkoman som kom till tro i fängelset. Hon leder  Expected End Ministries

Katie Suza

Hon är Patricia Kings partner (vilket säger det mesta). På nätet finns en video där hon berättar nya uppenbarelser om helande. Det hela började med att Gud (?) sa till henne att få tag i samma smörjelse som Jesus gav sina lärjungar i Matt 10. Den smörjelsen som helar sjuka och driver ut demoner.

Video: del 1 del 2 del 3 del 4

Kan du gissa vilken kyrka denne “gud”  sa åt henne att åka till för att ta emot denna smörjelse? Jo till Bethel Church i Redding. Just där “Kingdom Now” pastorn Bill Johnson verkar.

Bill Johnson

Hon berättar att “smörjelsen” var som en vätska med kraft från Gud. Men det är inte slut här, för hennes “Gud” ger henne ännu mer uppenbarelser.

Hennes “Gud” lärde henne att det är demonfurstar som står emot helandet i människors liv. Vart står det i Bibeln?! Vem var det som talade till henne? Jag tror det var precis vad bibeln varnade för, kommer att ske i Ändetiden.

1Tim 4:1 Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer somliga att avfalla från tron och hålla sig till villoandar och till onda andars läror.

Det är mycket nu som centreras runt Bethel Church och Bill Johnson. Många i skandinavien är indragna i Bill Johnsons verksamhet, men vi lyfter en varningsflagga.

Den underliggande läran till alltsammans är Latter Rain / Kingdom Now (Se studie >>)
och Ohlins funderingar 11/8 >> (gå ned till överskriften Helandeskola).

Orginalartikeln om Katie Suza finner du HÄR

/Janne

This entry was posted in DISCERNMENT. Bookmark the permalink.