IHOP var aldrig fött av Gud från början

IHOP var aldrig fött av Gud från början det hela föddes ur falska profetior och falska profeter. Vissa var kända falska profeter redan innan och andra visade sig vara det.

Hur kommer det sig att av alla hundratals om inte tusentals självutnämnda profeter och “siare” som påstår sig få regelbundna kunskapsord från Gud, påstår sig kunna höra Gud tala med kristallklar klarhet och är mottagare av visioner och transer, inte kunde se att Mike Bickle var en varg? Många sunda kunde se det, men de kunde inte. Hur kommer det sig att Gud ger alla dessa profeter kunskapsord om någons rumpa eller värkande rygg, men inte ett varnar för den verkliga faran rovdjuret själv Mike Bickle.

Oöverskådlig andlig och fysisk skada har gjorts på människor och Jesu namn har dragit ner i smutsen. Utan tvekan fanns många uppriktiga människor bland IHOP:s anhängare – det tvivlar jag inte på – men de blev vilseförda och bedragna.

Jag ber verkligen att de som har blivit desillusionerade och skadade av Mike Bickle och hans falska teologi ska hitta doktrinärt sunda församlingar. Med herdar som kommer att älska och leda dem. Åter igen har det bevisats att dessa moderna profeter i NAR inte går att lita på men det kan man på Guds skrivna ord.

Om det finns några vilseledda IHOP eller NAR anhängare som läser detta så börja sök sanningen och kom till en sund gemenskap. Må Gud leda sina förlorade får eller helt enkelt unga får till en bra kyrka ledd av bibliskt kvalificerade herdar. /Mvh Justin Peters

OHLINS: Även här i Sverige finns det vargar och många har hört av sig till oss för samtal och vägledning. Parousia Mission arbetar med att rädda så många som möjligt ut ur falska profeter och lärares nät ut i frihet i Jesus Kristus…

This entry was posted in BIBLE STUDY. Bookmark the permalink.