Massmanipulation och Kontroll

Vi lever i en tid där den yngre generationen har vuxit upp med sociala medier. Deras förmåga att tänka och resonera har begränsats genom att de blir tillsagda vad de ska tro genom en massiv mängd videor och offentliga åsikter. T det faktum att sociala medier använder algoritmer och censur är säker bevis på en massiv manipulation av allmänna åsikter. Till och med vårt utbildningssystem har mycket svårt att lära våra barn att läsa, skriva, räkna och de grundläggande färdigheterna, eftersom behovet av att tänka och resonera har eliminerats genom att titta på sociala medier. Nu, med framsteg inom artificiell intelligens, minskas behovet av att själv lösa problem avsevärt. En obildad generation som är kulturellt fixerad tar över positioner där AI-teknologi kommer att ta över grundläggande funktioner. Behovet av arbete och ansträngning minimeras eftersom det helt enkelt görs åt oss av teknologin.

Såsom du vet, när den äldre generationen växte upp, var vi utomhus och lekte, cyklade och spelade idrotter. Det var ingen stor sak om vi cyklade utan hjälmar långt hemifrån utan att berätta för våra föräldrar vad vi höll på med. Så länge vi höll oss ur trubbel och ingen skadades var det vardagligt normalt liv. Förmågan att tänka och anpassa sig till situationer lärdes genom vår egen viljekraft och tankeansträngning. Möjligheten att få tillgång till stora mängder information fanns inte vid våra fingertoppar, så kommunikationen tog tid att spridas. Du var mer en självständig tänkare med egna åsikter om ämnen, och att argumentera och debattera var en naturlig del av barndomens kommunikation.

Kyrkan var en del av det, eftersom det religiösa Amerika var mer traditionellt då med helgdagar som hade större värde än idag, och söndagar hade ett starkare samband med kyrkan. Som medlem av den äldre babyboom-generationen har jag bevittnat förändringarna från en generation till den yngre, och det jag ser är förlusten av personlig frihet och rättigheter. Självklart tror de flesta att de har rätt att göra det på sitt eget sätt, men i verkligheten har en konstant manipulation av övertygelser kommit genom propaganda och algoritmer på sociala medier. Om du ställer dig upp mot dessa kommunikationer är du troligen föremål för censur, och allmän missnöjdhet kan enkelt leda till risker för jobbsäkerhet och framtida framgång. Hotet om att inte dela samma åsikter och kulturella normer mäts nu som standarder för vem du är. Du förväntas bli omskolad till kulturell känslighet om du bryter mot dessa kulturella normer. Nu, med AI-teknik, krävs att ditt liv övervakas och kommer att leda till ett socialt granskningssystem med censur och bestraffning i verkliga livet.

Vart leder allt detta? Eftersom livet är mer andligt än någon teknisk utveckling är en sak säker, den kristna tron passar inte in i systemet. Eftersom det kristna tänkandet står utanför dagens kulturella normer, särskilt när det gäller moralisk tro och etik. De yngre generationerna rör sig snabbt bort från kristen moral, in i moralisk relativism utan någon tro på normer för absoluta moraliska principer. Eftersom det inte finns någon slutgiltig standard för rätt och fel, är det lätt för massor av människor att manipuleras mot Guds morallag. Ökningen av sexuell perversion är anmärkningsvärd med de yngre generationerna som inte känner någon skillnad, så de utbildas mot Guds moraliska normer.  Vad betyder det? Sex omdefinieras mitt framför våra ögon, eftersom äktenskap och familj inte längre är traditionella. Inte heller könet på man och kvinna. Nästa steg är acceptansen av pedofili, med sänkningen av åldern för samtycke till sex med minderåriga. Tills några hinder eller gränser för minderåriga verkligen inte existerar alls, eftersom det kommer att bestämmas av individuellt samtycke och inte ålder. Sannerligen, Sodoms dagar utspelar sig, precis som Jesus Kristus varnade för skulle inträffa precis innan hans andra ankomst.

Vad kommer att hända med den kristna tron? Jesus Kristus varnade för att du kommer att bli hatad av alla nationer. Det är lätt att se om man lever i en kultur som är sexuellt omoralisk och baserad på lögner om moralisk relativism. Att tala om för en person att det är fel kommer att undertryckas och hatas. Ja, den andliga världen kommer att falla mot “antikristlig tro” och kommer att hata kristna och beskylla judarna för deras oberoende judisk/kristna etik och tro. Kommer massorna att röra sig mot kristna och censurera deras röster, och kommer massorna att resa sig med antisemitiskt hat? Svaret är enkelt, tekniken tänker för de yngre generationerna och utesluter den kristna tron och är anti-Israel. Så enkelt är det, eftersom tekniken inte tillåter kristen undervisning. Det vi ser idag i protester mot Israel och antisemitiskt hat, kommer så småningom att övergå till att hata kristna och deras moraletik.  

Hur lätt kommer inte den stora massan av människor att acceptera Antikrist, eftersom scenen redan är klar för massiv kulturell manipulation och kontroll. Varför lär Bibeln nationerna att resa sig för att ta vilddjurets märke, du kan se hur allt utvecklas med yngre generationer just nu. Som får som leds till slakt och blinda som leder blinda.

Don Pirozok

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.