Black Lives Matter – Hamas – Går vi mot ett globalt kaos?

Här på dag 5 av Israels Gazakrig bevittnar vi två saker som är lika motbjudande som något som någonsin berättats från dagarna med de nazistiska koncentrationslägren som höll judarna. Det första är rapporterna om dussintals judiska spädbarn som brutalt halshöggs av Hamas och lämnades att blöda ihjäl i sina spjälsängar. Den andra saken är, efter att dessa rapporter dykt upp, att Black Lives Matter här i Amerika utfärdade ett entydigt uttalande till stöd för Palestina där Hamas existerar. Hamas är de nya nazisterna, och Black Lives Matter samarbetar med dem.

“Det som har varit, det är det som skall vara. Och det som görs är det som skall göras, och det finns inget nytt under solen.” Predikaren 1:9 (KJB)

I det här avsnittet av NTEB Prophecy News Podcast är Mellanöstern helt i brand, och dessa lågor kan snart uppsluka hela världen. Det överraskande är hur mycket stöd som finns i Amerika för Hamas och palestinierna, och hur lite stöd det finns för nationen Israel och judarna. På högskolor och universitet över hela USA utlystes den här veckan pro-Hamas-demonstrationer och “motståndsdagar”. Gör vi oss redo att återvända till tiden för öppna terroristattacker som vi bevittnade så mycket av under Obama-åren? Vänta en sekund, Obama är fortfarande ansvarig, detta är hans tredje mandatperiod, och de döda kropparna staplas upp i tusentals. Följ med oss på en speciell krigstids rapportering i onsdagens upplaga av Prophecy News Podcast som vi får dig att komma igång med allt du behöver veta när vi ser Bibelns profetior komma till liv framför våra ögon.

Ohlins – Göteborg

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.