Profetisk uppdatering Israel 10/10-23

Övriga reaktioner idag 10/10
FN: Belägringen vidrig
Israel bombar sönder Hamas huvudkvarter >> (Video)

The Line Up: The War in Israel with Amir Tsarfati >> (Video)
Janne Ohlin: Profetisk uppdatering 10/10-23 >> (Video)

Hamas hotar att avrätta en tillfångatagen Israel varje gång Israel beskjuter civil bebyggelse utan förvarning. Jonathan Conricus, talesperson för Israels försvarsstyrka (IDF), anser att det är en väntad taktik – och nekar till att man skulle rikta in sig på civila mål.– Vi försöker slå ut Hamas militära kapacitet, vi håller inte på att döda civila, säger han. – Det är vad Hamas gör. Det är Hamas som har kommit in, invaderat Israel och dödat och massakrerat israelisk civilbefolkning på ett sätt som aldrig hänt i Israels historia, säger han.

Iran styr dessa militanta grupper som nu omringar Israel på alla sidor de hatar Israel och USA som de anser står i vägen för att upprätta Kalifat och Sharialagar. Som jag sa igår så väntar vi på en respons som nu är på väg från USA som nu skickar Jetplan och Stridsfartyg till området.

Nu har man förstått att Israel menar allvar och uppmanar Palestinier att fly till Egypten

Amir Tsarfarti på Barry Stagners show:  Han ser och hör märkbart tagen ut i videointervjun.

Vi har inte sett något liknade sedan förintelsen ett sådant hat och agerande med öppen tortyr och förnedring i Gaza. Detta visar bara att vi måste göra någonting nu innan det är för sent att göra något detta får aldrig ske igen. Jag tror att det beror på att vi har överskattat vår förmåga och underskattat vår fiendes förmåga. Vi har fått en väckningssignal och den har verkligen kostat och gjort ont. Det hjälper inte oss nu att bara sitta ner och klaga och gråta vi måste stå upp nu och slå tillbaka direkt. Ja under tiden nu som vi pratar kommer raketer in över Israel så detta kommer att bli en tuff tid. Barnen är skräckslagna i Israel eftersom TV är på hela tiden så det är svårt just nu för barnen.

Jag är förvånad över dessa fega blodtörstiga krakar som inte vågar slåss som soldater gör utan ger sig på obeväpnande människor. Det har framkommit att Hamas visste om denna musikfestival som var rena slakten så det var deras mål att omringa dem. Det kommer att komma ut fler vittnesbörd men många som kom ut levande därifrån är svårt skadade.

Det är utan tvekan en medveten antisemitisk attack från dessa monster för naturligtvis trodde de inte att de skulle vinna och ta över Israel. Terroristernas mål var hela tiden att komma in och döda så många som möjligt. Så dessa människor är blodtörstiga monster och inget annat. Jag tror inte de har räknat med att detta kommer att bli deras absoluta undergång en gång för alla. De trodde det skulle bli som vanligt de attackerar vi slår tillbaka världen reagerar sen blir allt lugnt igen ett tag.

Jag tackar Gud som en konservativ att alla i Israel äntligen förstår att Hamas kan omöjligt få existera och hota oss med raketer och terrorvapen. Vi måste avväpna och totalt förinta Hamas och nu är det första gången hela folket står bakom det har inte skett förut. Men de är beväpnade till tänderna så detta uppdrag kommer att ta tid. De får sitt material från Iran och de är alla tränade av Ryssarna de har samma vapen som de har i Ukraina.

För första gången sedan 1973 har armén fått order att det är ett pågående krig och de skall handla som om det är krig alltså med alla medel som helst bekämpa en fiende. Det här är värre än Yom Kippur 1973 vi ser bombfällande drönare som endast stormakter har inblandade. Vi står nu inför en otroligt allvarlig situation för hela världen Ryssland sa nyss: Om USA stöder Israel så stöder vi Palestinierna men det gör de ju redan men det förstår inte folk i allmänhet.

USA sänder nu stora B 52 bombplan ner till mellanöstern och världens mest avancerade hangarfartyg fullt bestyckad och redo för krig. De kommer alltså inte hit om det inte finns en anledning och det är precis vad det gör. Iran har tydligen gett klartecken till alla sina proxygrupper att göra ett gemensamt slag emot Israel. Och denna i deras ögon lyckade operation nyss ger dem bara mod att göra detta för de ser USA och Israel som svaga just nu.

De hade aldrig kunnat göra detta utan en stormakts hjälp de hade till och med ett hemligt kommunikationssystem. De hade någon slags strålning som slog ut radarn på Iron Dome denna teknik de visade upp har inget muslimskt land i världen.

Om detta fortsätter så är Israel nu på väg mot en direkt konfrontation med Ryssland och Iran just nu (Hes 38-39) Iran använder sina galna fega hundarna för att försöka bita Israel. Jag tror att Israel inte har något annat val än att attackera själva ormens huvud (Iran) nu för denna situation kan leda till det. Om det sker vad kommer Ryssland att göra då? Ja då får hela världen uppleva en mycket svår tid och det är mycket möjligt som det ser ut just nu.

Det som inte kommit ut är att på 50 ställen har man kommit genom stängslet och skjutit Israeliska soldater medan de sov. Nu har vi förstått att hela den här operationen från Hamas har planerats i över 1 år. Vi vaknade upp efter en otrolig mardröm för en av de starkaste militärmakerna i världen.

De bedrog oss så totalt att vi trodde att anfallet skulle starta i norr så det dröjde 2 timmar innan militären ens förstod vad som verkligen hände. Det är en del kristna som säger att hela denna musikfestival var en stor avgudadyrkan för man hade en stor staty med Buddha man dansade runt. (Jag såg på en video människor med kristaller runt halsen)

Men ur allt detta så ser vi att Israel är ett just nu ingen talar politik just nu alla är tagna av allvaret som sker. Sedan kan jag säga att vi kommer aldrig att köpslå med Hamas angående gisslan som de tagit vilket de tror för det har vi gjort förut. Det är till och med mycket möjligt att de kommer att lämna tillbaka barn och kvinnor och äldre för nu förlorar de prestige inför världens ögon. Världen måste förstå att detta är exakt samma pack som ISIS och har samma mentalitet.

Den här gången är Israeler så medvetna om läget att de säger att jag kan sitta i skyddsrum i ett helt år bara armen tar bort detta hot. Fienden förstår styrkan i Israeliska militärmakten så de kommer noga planera sina drag i fortsättningen. Jag är ingen fan av Joe Biden men när det gäller denna sak stod USA upp direkt. Jag ställer er frågan sände USA hangarfartyg och B 52 bombare för att hjälpa Ukraina? NEJ! Så om nu fienden tror att de kan starta ett flerfrontskrig mot Israel får de nog tänka sig för både en och två gånger först.

Janne Ohlin – Göteborg

This entry was posted in DISCERNMENT, MIDDLE EAST AND ISRAEL, PROPHECY and tagged . Bookmark the permalink.