Testet som sänder fruktan

En tid av fruktan: ” inkommande kärnrobots” sirener ljuder och skolbarn bär gasmasker i krigsövningar när Putin förbereder ryssarna för WWIII

Det har varit en hektisk 24 timmar, tycker du inte? Inom loppet av en enda dag avsattes senatens talman från sina uppgifter, ett test av FEMA Emergency Alert System är bara ungefär en timme bort, och Putin över i Ryssland har beordrat sina medborgare att förbereda sig för en inkommande WWIII kärnvapenattack, komplett med skolbarn i gasmasker och bombskyddsbesök.

Hab 1:5 Se er omkring bland hednafolken, ja, skåda! Häpna, ja, häpna! Ty en gärning utför jag i era dagar, som ni inte kommer att tro när man berättar den. 

Nej de kommer att tro att det är konspirationsteorier du håller på med fast det är lydnad till Gud och bara han kan öppna ögonen så vi ser tidens tecken.

Lägg till allt detta de nuvarande oändliga vågorna av illegala migranter som tar över Amerika och Europa, det stigande recessionshotet, skyhöga gaspriser och det obevekliga våldet i parker och på gator runt om i världen, och vad har du? Du har precis vad vi har varnat dig för, Antikrists ande som förbereder denna förlorade värld för att ta emot Judas Iskariot 2.0. Jag kan inte säga det tydligare eller tydligare än så. Om du är en av det minskande antalet människor som fortfarande väntar på att saker ska gå “tillbaka till det normala”, är detta det nya normala.

Hej, här är en bra fråga. Tror du att vi kommer att se en ökning av skador och dödsfall hos COVID mRNA-vaccinerade personer efter att FEMA-testet är klart? Jag antar att vi håller på att ta reda på det.

Läs vidare på engelska
https://www.nowtheendbegins.com/putin-orders-russians-to-drill-for-nuclear-attack-from-west-in-gas-masks/

Guds välsignelse Ohlins

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.