Joe Biden i FN Israel måste delas

Joe Biden adresserade Förenta nationerna denna vecka och sade att Israels land måste delas upp för att uppfylla tvåstatslösningen för en palestinsk stat.

Den långsamma men konstanta tickande klockan för bibelprofetian fortsätter sin ständiga framåtmarsch tills den når en upplösning. Första världskriget förberedde landet för judarna, Andra världskriget förberedde judarna för landet, samma land som just nu erbjuds som en kompensation för skapandet av en palestinsk stat. Tvåstatslösning eller Slutgiltig lösning? Skillnaden är inte omedelbart uppenbar.

“Men jag har valt Jerusalem, där mitt namn ska vara, och jag har valt David att vara över mitt folk Israel.” 2 Krönikeboken 6:6 (KJB)

Gud förbereder sig för att göra något fantastiskt, Jesaja 28 kallar det Hans “underliga verk” och Hans “underliga gärning”. Vad är det? Det är HERREN som ger kontrollen över sina utvalda folk, judarna, och sin heliga stad Jerusalem till Satan, så att Jakobs vedermödans tid kan uppfyllas. Lukas 21 visar detta i sin höjdpunkt, kallad “hämndens dagar”, när Antikrists arméer förstör Jerusalem och Israel, och de gör det med Guds fulla välsignelse. Men det är en fälla, det är en “krok i käften” för att dra alla nationer mot Israel, och det är där Gud kommer att kämpa för sitt folk och sitt land. Under tiden, gör er redo för en Palestinsk stat för det säger Guds ord.

Joe Biden: USA kommer att arbeta för normalisering av Israel och två stater

FRÅN THE JERUSALEM POST: USA planerar att söka både normalisering av den judiska staten med sina arabiska grannar och en tvåstatslösning på konflikten mellan Israel och Palestina, sade USA:s president Joe Biden till Förenta nationerna på tisdagen.

“Israels ökade normalisering och ekonomiska förbindelse med sina grannar ger positiva och konkreta effekter, samtidigt som vi fortsätter arbeta outtröttligt för rättvis och varaktig fred, för israeler och palestinier, två stater för två folk”, sa han.

Biden presenterade sitt lands utrikespolitiska dagordning som en av de första talarna som adresserade den 78:e öppningssessionen av Förenta nationernas generalförsamling. Han fokuserade på betydelsen av regionalt samarbete som en blåkopia för att lösa globala kriser och konflikter, inklusive i Mellanöstern.

Joe Biden adresserade Förenta nationerna denna vecka och sade att Israels land måste delas upp för att uppfylla tvåstatslösningen för en palestinsk stat.

Den långsamma men konstanta tickande klockan för bibelprofetian fortsätter sin ständiga framåtmarsch tills den når en upplösning. Första världskriget förberedde landet för judarna, Andra världskriget förberedde judarna för landet, samma land som just nu erbjuds som en kompensation för skapandet av en palestinsk stat. Tvåstatslösning eller Slutgiltig lösning? Skillnaden är inte omedelbart uppenbar.

“Men jag har valt Jerusalem, där mitt namn ska vara, och jag har valt David att vara över mitt folk Israel.” 2 Krönikeboken 6:6 (KJB)

Gud förbereder sig för att göra något fantastiskt, Jesaja 28 kallar det Hans “underliga verk” och Hans “underliga gärning”. Vad är det? Det är HERREN som ger kontrollen över sina utvalda folk, judarna, och sin heliga stad Jerusalem till Satan, så att Jakobs vedermödans tid kan uppfyllas. Lukas 21 visar detta i sin höjdpunkt, kallad “hämndens dagar”, när Antikrists arméer förstör Jerusalem och Israel, och de gör det med Guds fulla välsignelse. Men det är en fälla, det är en “krok i käften” för att dra alla nationer mot Israel, och det är där Gud kommer att kämpa för sitt folk och sitt land. Under tiden, gör er redo för en Palestinsk stat för det säger Guds ord.

Joe Biden: USA kommer att arbeta för normalisering av Israel och två stater

FRÅN THE JERUSALEM POST: USA planerar att söka både normalisering av den judiska staten med sina arabiska grannar och en tvåstatslösning på konflikten mellan Israel och Palestina, sade USA:s president Joe Biden till Förenta nationerna på tisdagen.

“Israels ökade normalisering och ekonomiska förbindelse med sina grannar ger positiva och konkreta effekter, samtidigt som vi fortsätter arbeta outtröttligt för rättvis och varaktig fred, för israeler och palestinier, två stater för två folk”, sa han.

Biden presenterade sitt lands utrikespolitiska dagordning som en av de första talarna som adresserade den högnivådel av den 78:e öppningssessionen av Förenta nationernas generalförsamling. Han fokuserade på betydelsen av regionalt samarbete som en blåkopia för att lösa globala kriser och konflikter, inklusive i Mellanöstern.

Han hänvisade specifikt till den nya energikorridoren som USA tillkännagav att USA skulle koppla samman Europa med Indien genom Mellanöstern, med beröring i Israel, Jordanien, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten. (Abraham Accords) Detta, sade han, “kommer att öka möjligheterna till investeringar över två kontinenter” och är en del av “våra ansträngningar att bygga ett mer hållbart och integrerat Mellanöstern”. (Agenda 2030)

Biden antydde att de partnerskap som USA hjälper till att främja mellan Israel och dess grannländer har lite att göra med Irans kärnvapenhot. “Inget av dessa partnerskap handlar om att begränsa något land, de handlar om en positiv vision för vår gemensamma framtid”, sa han.

https://www.nowtheendbegins.com/final-solution-joe-biden-tells-audience-at-the-united-nations-that-israel-must-be-divided-and-given-for-the-creation-of-a-palestinian-state/

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.