Österrike flaggar för åtgärder under huden

Märk hur alla frivilliga åtgärder kopplade till Den Stora Återställningen inkluderar att utnyttja unga eller desperata människor. Dessa kommer att vara de första som flyttar in i 15-minutersstäder och följer tyranniska lagar i utbyte mot statlig hjälp. Till exempel delade de ut gratis krypto i Afrika i utbyte mot biometriska data. I Österrike erbjuder regeringen gratis transport till alla som väljer att tatuera sitt Klimaticket på sin hud som en gående sponsor för New World Order.

Det låter som en dålig radiomarknadsföringsgimmick. Klimaticket ger användarna tillgång till all kollektivtrafik och privat transport i ett år till priset av 1 095 euro. Men de som permanent markerar sin kropp med en hyllning till Klimaticket kommer att få gratis transport, men endast i ett år. Du skulle vara extremt desperat eller dum om du går med på de villkoren. Österrikes klimatminister Leonore Gewessler sa att initiativet kommer att hjälpa landet att närma sig sina mål enligt Parisavtalet. Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD) vill minska privatbilinnehavet med 16% innan 2024 och hävdar att transport är den största koldioxidförorenaren.

“Åtgärder som går under huden” stod det på banderoller vid popup-tatueringsstudior under olika sommarevenemang. Gewessler lät temporär tatuering bli tatuerad på sin kropp med texten “Gewessler tar ledningen.” En titt på kommentarssektionen visar hur negativt detta program mottogs. “För mig verkar det verkligen helt meningslöst hur man kan uppmuntra unga människor att ha politiska annonser resten av sina liv och det har INGA konsekvenser för den federala ministern”, skrev en användare på X. “Detta har utförts med stor omsorg. Det görs endast under dagsljus och erbjuds endast till personer över 18 års ålder”, sa Gewessler och tillade att “de flesta som får tatueringarna redan har några.”

Så enligt hennes normer är det okej att permanent märka din kropp med ett meddelande från regeringen. NEOS-partiets lagstiftare Henrike Brandstötter kritiserade också planen. “Att erbjuda människor pengar för att sätta reklam under deras hud avslöjar en oacceptabel syn på mänskligheten från en regeringsminister”, förklarade hon på X. Återigen riktar regeringar sig mot desperata människor som kommer att gripa chansen att spara 1 180 USD under ett år eller cirka tre euro per dag. De har accepterat märket utan tvekan.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/austria-offers-free-transportation-for-tattoos/

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.