SANN OMVÄNDELSE EN GÅNG ELLER VARJE DAG?

Martin Luther, född 10 november 1483 i Eisleben i Kurfurstendömet Sachsen, Tysk-romerska riket, död 18 februari 1546 i Eisleben, var en tysk präst, munk, tonsättare och teolog, känd som den som initierade den protestantiska reformationen. Det största felet han begick var att vända sig mot Judarna. Han spikade upp sina 95 teser på kyrkdörren i Wittenberg. Vet du vad den första tesen var?

Luther: När Jesus talade om den omvändelse han menade att hela vårt kristna liv måste förnyas vi har hamnat i ett helt system av felaktigt tänkande om vi inte omvänder oss är vi tillbaka igen. Luther vågade göra det ingen annan vågade göra eller säga på den här tiden han riskerade kätteri och dödsdom direkt. Vad Luther menad var nu ser vi vart vi hamnat det hade aldrig skett om vi levt í omvändelse varje dag. Vi har sett med egna ögon vad som skett de senaste åren med våra samfund. Det har blivit pyramidsystem det slutar alltid i det tankesätt som påverkat generationerna fram till honom.

Omvändelse handlar att varenda dag få sitt sinne förnyat av Kungen i Riket. Det Guds Rike människor förkunnar idag leder till samma system som innan reformationen: Är någon förvånad att Kenneth Copeland säger följande på en video? Vatikanens teologi har samma teologi “Kingdom Now” så ingen skall väl förvånas! Men uppenbarelseboken avslöjar att bara “Skökan” får makt igen blir hon blodtörstig. HAN FÖRKLARAR HÄRMED REFORMATIONEN AVSLUTAD! (Vem tror du sagt åt honom och säga det?)

Tänk på alla dessa miljoner som fick sätta livet till för detta onda system? Här står den mannen med sin Demoniska utstrålning och talar det han nyss hört en Demon sagt. Sedan nedvärderar han alla dessa reformatorer och os alla som vill stå för sanningen.

1 Tim 4:1 Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer några att avfalla från tron och följa villoandar och onda andars läror.

1 Kor 10:21 Ni kan inte dricka både Herrens bägare och onda andars bägare. Ni kan inte ha del både i Herrens bord och i onda andars bord.

10 Reformers Who Changed the World

Rev 17:6 Och jag såg att kvinnan var berusad av de heligas blod, av Jesu vittnens blod. Och när jag såg henne blev jag mycket förundrad.

1/ Jesus totalt oskyldig i en rättegång som var en ren cirkus och en fars dödades han för att han hotade de fariseernas makt. Det var sanningen som dödade honom.

Joh 8:40 Men nu vill ni döda mig, en man som har sagt er sanningen, som jag har hört av Gud. Så handlade inte Abraham.

Gal 4:16 Har jag nu blivit er fiende, därför att jag säger er sanningen?

1 Mos 4:4 Även Abel bar fram sin gåva av det förstfödda i sin hjord, av djurens fett. Och HERREN såg till Abel och hans offer (Rättfärdighet) 5 men till Kain och hans offer såg han inte. (Laglöshet) Då blev Kain mycket vred och hans blick blev mörk. (Falsk eld) 6 Och HERREN sade till Kain: “Varför är du vred (Brinner en falsk nitälskan i ditt hjärta) och varför är din blick så mörk? (Varför har du inte lyssnat till evangeliet från begynnelsen?)

Abel drevs av sanningen
Kain drevs av att bygga ett rike på jorden

Heb_8:1 Detta är en huvudpunkt i vad vi säger: Vi har en sådan överstepräst som sitter på högra sidan om Majestätets tron i himlen

Jesus ställer sig upp i himlen när Stefanos ger sitt liv för Jesus.This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.