Hur Gud ser på saken

Ett Facebook inlägg om Gott – Ont 13/6-18
hämtning
Jaha det krävs urskiljning att se som Gud ser det. Alltså när Gud ser på en församling med sina Eldsögon ser han inte på människors vis. De bedömer en del församlingar i uppenbarelseboken som sunda medan Gud säger tvärtom. (Sardes och Laodicea) Tex….Bibeln säger att såsom ormen bedrog Eva skulle Korintierna riskeras att bedras (2 Kor 11:3) Många “ormungar” skulle alltså komma (Falska Profeter)
 
Människan vandrade på rätt väg så länge man vandrade så att de inte åt av trädet = Agape-Lydnad) Kunskapens träd symboliserar alltså en blandning av Gott-Ont. Att äta är i bibeln att inspireras av något.Laglöshet i GT kommer av en rot som betyder att “förvrida”. Ormens lögn börjar med: Skulle då Gud han sagt! (Evangeliet)
 
Laglösheten och Agape står alltså som varandras motpoler i Mt 24:11-13 Vi tror att ont bara är grovt våld bankrån mm. Men Guds ord säger att det är att förändra meningen med vad Gud ursprungligen har sagt….Lägg märke till hur han i Mt 7 säger åt en församling (Med Karismatiska nådegåvor) som trodde de gjorde gott. (LÄGG MÄRKE TILL AGAPE-LAGLÖSHET IGEN)
 
Mat 7:21 Inte skall var och en som säger ‘Herre, Herre’ till mig komma in i himmelriket, utan den som gör min himmelske Faders vilja. (AGAPE)
Mat 7:22 Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar?
Mat 7:23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa! (NI HAR FÖRÄNDRAT MENINGEN MED MITT ORD)
 
Du lade väl märke till ordet Himmelriket? Det är exakt samma sak som Guds Riket. De laglösa har alltså förändrat den ursprungliga meningen med vad Guds Rike är för något. När vi väl förstår detta kan vi se hur liknelsen med ogräset och vetet stämmer exakt. I alla dessa falska sammanhang och konferenser brukar ämnet vara Guds Rike osv osv… Men de har förändrat betydelsen av det så nu handlar det om att inta samhällets kultur eller 7 berg. Har Gud verkligen sagt det? Svar NEEEEJJJ!
 
Du skall nu titta på en kommande samling av de laglösa i stora konferenser och ämnet kommer att vara INTA för GUDS RIKE eller liknande…. Det kommer att se så Gott ut men det är alltså Ont. Alltså det falska hopsamlandet vi ser nu!
This entry was posted in BIBLE STUDY. Bookmark the permalink.