JANNES_PROFETISKA SYN OM CP WAGNER_NAR

Det har alltså dykt upp nya Apostlar och Profeter (NAR) med budskap som inte stämmer med bibeln. Men de stämmer helt överens med FN:s agenda 2030 istället. Det här är något som vi har oroat oss för en längre tid. Det var ju en tidig morgon i Mars innan vi åkte upp till Sala som Herren visade mig att Satan kommer att “synka” villoläran så att den passar den nya världsordning han skapar.

Det här har inte släppt mig sedan dess utan jag blir mer och mer medveten om att det här har troligen infiltrerat mer församlingar än vi kanske ens vill tro. Det är en djup nöd vi upplever en sån hjärtesorg och bedrövelse, ungdomar dras in i villfarelse och fastnar i NAR:s garn. Det Herren visade oss i slutet av 90 talet har kommit. För oss är det i alla fall klart att det Guds Rike NAR talar om är inte samma sak som det rike Jesus talar om. (Se CP Wagners nyhetsbrev >>)

Man har börjat tala väldigt mycket om att bygga Guds Rikes kultur i olika sammanhang. Men vi ställer oss frågan – Är det samma rike som CP Wagner och Bill Johnson talar om eller är det Riket som Jesus talar om. ? Studerar du bibeln så kommer du att se att det är skillnad!

Eftersom Bill Johnson är i samma apostoliska nät som CP Wagner så måste vi även ifrågasätta New Wines budskap om Riket. Det är i alla fall utom all tvivel att många av dem har samma falska teologi bakom som CP Wagner har.

school-title2

Så vi har alltså fått 2 budskap på riket och är inte det exakt vad Jesus sa skulle ske innan tidens avslutning. (Mt 13 Ogräset – Vetet)  Jerry Potters Profetia  stämmer exakt in här (Mp3) >>

dkb_logo

Vad sa Jesus skulle vara det största tecknet på att tiden var slut?
Mat 24:3 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: “Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?” 4 Jesus svarade dem: “Se till att ingen bedrar er. 5 Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse.

Det var precis det här som vi diskuterade med varandra om under förmiddagen. Men idag den 12/4-16 var det en otroligt vacker och fin dag. Solen ske och det var nästan 15 grader varmt på en del ställen. Vi bestämde oss för att ta med oss fika och åka ut och sätta oss någonstans i solen. Till slut kom vi fram till en solig plats vid havet vid Kippholmen som ligger vid Nordre älvs mynning.

hhh

Vi satte oss ner och njöt i den härliga vårsolen ute vid Kippholmen. Jag blundar och säger för mig själv “Tack käre Jesus” då ser jag  plötsligt en bild. Jag förstod att Herren ville tala till mig genom en profetisk syn för bilden är starkare än mitt sinne jag ser tydligt en person framträda.

reformerspledgecontributors

Jag ser en bild på CP Wagner från midjan och uppåt stå där med sina armar utsträckta från hans händer gick det liksom 1000 tals små trådar ut. Herren visade även en bild på en mörk figur alldeles bakom och ovanför hans huvud. Jag såg inte först vad det var men bilden klarnade och nu såg jag tydligt att det var en mörk klädd person som en munk eller nått i svarta kläder med en svart kåpa. Jag har tänkt på detta nu ett tag och undrar om inte Herren menar att han är en Jesuit. När jag sökte på nätet om Jesuiter fann jag att det som kännetecknade dem var bland annat den svarta färgen.

Anden bekräftade alltså mina farhågor om att dessa nätverk vi ser komma över jorden genom NAR har med det stora avfallet att göra. Något är i alla fall på gång nu i andens värd jag tänker på NAR:s globala samling i USA. >> / >> Flera vi känner har senaste tiden fått varningar om att något släpps lös nu! Det har bland annat att göra med ogräset – vetet och avgrundens brunn (Upp 9)

En sak har jag lärt mig genom åren och det är att de syner och drömmar som han gett mig skall läggas ihop för att man skall se en större bild. Därför måste jag berätta om en dröm jag hade en gång. Jag har predikat detta en gång i Parousia Mission och den har med Judas brev och ogräset och vetet att göra.

budskap

VAD HÄNDER MED VÅRT BUDSKAP OCH VÅRT MÅL

Jag tror väl att ingen har undgått den förändring som vi sett bara de senaste 20 åren. Jag har varit sjuk i influensa en vecka och lyssnat och läst väldigt mycket om vad som gäller just nu i kristenheten särskilt i de karismatiska sammanhangen.

Är det någon mer än som har funderat på vart kyrkan är på våg?

Vad har hänt med vårt budskap?
Vad har hänt med vårt mål?

För vårt budskap är det evangelium som fyller våra tankar. Det budskapet driver oss sedan mot det mål vi har för våra ögon. (SINNET) Vårt budskap och vårt mål är alltså den väg vi vandrar på.

Om vi byter väg.
Har vi redan bytt både budskap och mål.

Så den andliga striden ligger alltså i hur du och jag tänker som Kristna. Om du bevarar ditt budskap i ditt hjärta kommer du automatiskt att vandra rakt fram mot ditt mål. Men om budskapet i ditt hjärta förändras kommer du att gå in på fel väg och förlora ditt mål.

Jag skrev ovan att jag inte tror att det Guds Rike som nu börjar förkunnas om att förändra kulturen inte samma Guds Rike som Jesus talar om.

När du lyssnar till undervisning eller predikan kommer det att påverka ditt tankesätt. Jag drömde en gång om en Pastor som var blind stod och pekade ut en väg som gick på en röd jord och senare slutade i en katastrof för de som följde den vägen.

Gud visade mig alltså att budskapet skulle förändras. Om budskapet förändras påverkar det alltså vårt tankesätt och driver oss in på en annan väg och mot ett annat mål. Den här blinde pastorn släppte in ett nytt budskap i kyrkan och åkte själv på konferenser och förvandlades.

OBS! Det här var alltså under den tid då den Apostoliska Reformationen splittrade massor av församlingar i vårt land.

En kväll under en konferens i församlingen skulle en gammal Kinamissionär predika. Han öppnade sin predikan genom att säga att han var skakad, för Herren hade talat till honom under natten. Han hade fått ett budskap profetiskt till församlingen. Det han sa bekräftade min dröm exakt!

Jud 1:3 Mina älskade, fastän jag är mycket ivrig att skriva till er om vår gemensamma frälsning, finner jag det nödvändigt att skriva till er och uppmana er att fortsätta kampen för den tro (Budskap) som en gång för alla har överlämnats åt de heliga.

Alltså om budskapet förändras kommer vi att byta väg och missa vårt mål. Vi har fått betala ett pris för att kämpa för budskapet men jag kan säga det ärligt: Det är alltid värt det!

Det här är nu nästan 15 år sedan Herren varnade för dessa människor. Församlingar har kraschat den ena efter den andra men de återuppstår alltid i nya former och med nya namn. Nu har dessa uppstått igen och deras budskap handlar om ett slags kristet rike som skall inta samhället och förändra kulturen vi lever i. Ja inta de 7 berg som samhället vilar på förändra nationer på hela jorden. (Dominionism eller Kingdom Now)

eagle

DRÖMMEN OM TJUVARNA OM NATTEN

Kommer ni ihåg att jag berättade en gång om en dröm Herren gav mig en natt då vi fick ett uppdrag. Det var så att oerhört värdefulla saker försvann spårlöst ur ett hus och ingen kunde förstå vilken väg tjuvarna tog för att ta sig in I huset.

Vi blev satta i huset för att vakta det och vi hade ljuset tänt hela tiden. Nu blev det spännande vi kollade noga men ingenting hände. Vid midnatt hördes det plötsligt viskande ljud från taket och rösterna kom närmare och närmare de liksom hördes inifrån väggen. Nu ser vi en sak som var omöjlig att se utan Guds ljus. Det fanns en lönndörr på vänster sida en sidodörr gömd för ögat bakom bokhyllan, för ett kort ögonblick såg vi hur något som liknade en människa men var kompakt mörker tittade in men slog igen dörren blixtsnabbt. Sen hördes en ilsken stämma: Nu går det inte längre att komma in för ljuset är på och de vaktar.

Låt oss nu läsa vidare i Judas brev.
Jud 1:4 Ty hos er har det nästlat sig in vissa personer. Om dem är det redan för länge sedan skrivet att de skulle drabbas av domen. Gudlösa som de är förvanskar de vår Guds nåd till försvar för ett liv i utsvävningar och förnekar (ARNEOMAI) vår ende Härskare och Herre, Jesus Kristus. 5 Även om ni redan vet allt vill jag påminna er om hur Herren räddade sitt folk ur Egypten och sedan dödade dem som inte trodde.

Clarke
For there are certain men crept in unawares – Παρεισεδυσαν· They had got into the Church under specious pretences and, when in, began to sow their bad seed.

Robertsson (RWP)
Are crept in (pareiseduēsan). Second aorist passive indicative of pareisduō (̇nō), late (Hippocrates, Plutarch, etc.) compound of para (beside) and eis (in) and duō to sink or plunge, so to slip in secretly as if by a side door, here only in N.T.

Ordet på grekiska är alltså den exakta betydelsen av hur de tog sig in I huset. De stiger ner för att sedan ta sig in genom en hemlig sidodörr. Väl inne kommer deras budskap om Riket att ta över Jesu budskap om Riket. Det här kommer givetvis orsaka stora splittringar.

Jud 1:16 De knotar och klagar och följer sina begär. De är stora i orden och smickrar dem som de kan ha nytta av.

zombies run

Jud 1:19 Det är dessa som vållar splittring, de som är oandliga och som inte har Guds Ande.(De är som Zombies levande döda som en vän till mig drömde)

Vi har alltså fått 2 olika budskap om Guds Rike så det är ganska förvirrande nu. Ännu mer förvirrande kommer det att bli om det falska Guds Riket som förkunnas åtföljs av falska under och tecken. Det är exakt vad jag tror håller på att ske nu. Men vem skall då kunna skilja på det? (Mt 13:26-30)

Mat 7:21 Inte skall var och en som säger ‘Herre, Herre’ till mig komma in i himmelriket, utan den som gör min himmelske Faders vilja. 22 Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar? 23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!

Allt är så blandat idag så att det nästan omöjligt att skilja på så domen får vi överlåta åt Gud. Men budskapet kan vi bedöma och det skall vi göra enligt skriften.

parousia6

Mvh Janne Ohlin, Göteborg

This entry was posted in KINGDOM NOW and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.