Corona artikeln i Aftonbladet – Svar av Bo Fjellström

Vi har några år haft kontakt med Bosse som jag tycker skriver ett väldigt bra svar på artikeln från Aftonbladet 5/3-21 om “Konspiratörerena” här citerar jag mailet från Bosse:

Jag läste just artikeln Coronapandemin är en bluff. Det är en enorm kamp mellan sanning och lögn som pågår, alltsedan presidentvalet, som sannerligen inte bara handlade om ett skifte av president. Jag är fullständigt övertygad om att det även innebar ett skifte i andevärlden (uttrycket må vara missbrukat och devalverat, men i detta fall kan jag inte låta bli att använda det).

Även om många bibelord har en löpande uppfyllelse genom historien så tror jag att de också kan handla om jätteskutt. I samband med presidentvalet togs ett jätteskutt vad det gäller att byta ut Guds sanning mot lögnen och ta sig för att dyrka och tjäna det skapade i stället för Skaparen, han som är välsignad i evigheter, amen (Rom 1:25). Det finns ett före och ett efter november 2020, även om det hade gått långt redan innan!

Trots det är det ändå så att jag baxnar ibland. Är Martin A så totalt ytlig, aningslös och oinformerad, eller hänger han sig ohämmat åt medvetna lögner och litar på att det allra flesta inte bryr sig om att tänka till och kolla upp om det finns något bakom det han skriver? Han text är ett praktexempel på en yta, utan bakomliggande substans. Ingen analys, ingen tanke på att det kan finnas nyanser. Har han ens koll på WEF:s hemsida?

Idag läste jag bland annat om sådana som ”believed the big lie”. Tro det eller ej, men det var inte den nyvalde i USA – som strösslar orden ”sann”, ”sant” och ”sanning” omkring sig, och kräver omvändelse av dem som tror på ”the big lie” – som sade det. Jag hittade det på, https://biblehub.com/greek/1870.htm

Och det är kommentaren till ordet ”skäms” och ”skämmas” i Mark 8:38, som bland annat beskriver det som någon som riktat sin förtröstan eller sitt stöd fel (“trodde den stora lögnen”)! Är inte det en beskrivning av kyrkornas hyllning av, och propagerande för vaccinet, som en kristen kärleksgärning? I sammanhanget blir Mark 8:38 ett extremt allvarligt bibelord!

Och det är kommentaren till ordet ”skäms” och ”skämmas” i Mark 8:38, som bland annat beskriver det som någon som riktat sin förtröstan eller sitt stöd fel (“trodde den stora lögnen”)! Är inte det en beskrivning av kyrkornas hyllning av, och propagerande för vaccinet, som en kristen kärleksgärning? I sammanhanget blir Mark 8:38 ett extremt allvarligt bibelord!

När man i kristna sammanhang läser om en välsignelse, enda hoppet och ett ljus i mörkret, vilket även påven sagt, så har man kunnat utgå från att det handlat om Jesus. Men så är det inte längre! Är vaccinet vår nye Messias? Det verkar så, och det är sannerligen inget Gud tar lätt på, med tanke på Mark 8:38! Grundtextens ord för ”tillbedjan” är ett – av flera – ord som jag upptäckt innebär en inre hållning som tar sig uttryck i beslut och yttre handling.

Då blir även Jakob 2:18 väldigt allvarligt, Nu säger kanske någon: “Du har tro.” – Ja, men jag har också gärningar. Visa mig din tro utan gärningar, så skall jag visa dig min tro genom mina gärningar. Våra beslut och våra konkreta handlingar i vardag och helgdag visar vem vi innerst inne underkastar/underordnar oss, med andra ord, vem vi tillber.

Dessutom kollade jag på detta med snaran, som jag har för mig att jag läst på er hemsida, men inte hittar nu. När man går via https://biblehub.com/hebrew/4170.htm och översätter i t.ex. www.sv.bab.la så kan man få rätt intressanta resultat. Kanske betydelserna blir vidare än vad man finner i ett bibliskt uppslagsverk. Många gånger blir allvaret i bibelorden ännu mycket tydligare när man kollar upp ordens grundbetydelser.

Går man via den engelska översättningen betyder ”snara” bland annat: snare

bait

lure

En fisk som huggit på ett drag må sprattla emot, men det är den i andra änden på linan som styr skeendet. Mycket allvarligt med tanke på kyrkornas underkastelse under Agenda 2030 och totala aningslöshet vad det gäller allt som har med pandemin att göra. Kyrkorna och kyrkliga organisationer har redan – inte minst med ”hjälp” av SIDA-bidrag –  svalt betet och är inte längre underordnade sin rätte Herre. Det behöver inte innebära att varje enskild kristen går samma väg. Men jag har det tungt på mitt hjärta att det är dags för var och en att se om sitt hus och våga lösgöra sig från både ledare och – om så behövs – även sammanhang som inte längre underordnar sig Gud!

Ja, så har jag skrivit av mig för denna gång! Vill ni använda något av det på er blogg, så är det fritt fram. Om inte, så kände jag – som sagt – att jag i  alla fall fått skriva av mig det här!

Jag önskar er Guds välsignelse och beskydd i dessa tider!
Hälsningar – Bo F

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Janne: Tack Bosse för de orden ja eftersom Herren visat att vi så tydligt går mot världskommunismen agerar tidningar och media precis som Sovjetiska Pravda gjorde. Jag tror att vi ser början på Antikrists framträdande nu för han kommer att “Slå Sanningen ner till Jorden”

Dan 8:12 Tillsammans med det dagliga offret blev en härskara prisgiven för överträdelsens skull. Och hornet slog ner sanningen till jorden och hade framgång i vad det företog sig.

Eftersom denna bibelvers handlar om den yttersta tiden och Antikrists framträdande så är detta faktiskt inte något som kommer att bli uppenbarat för alla. Det handlar alltså om de sista åren innan Jesus kommer tillbaka igen. Då skall alltså Satan komma med en lögn som massor av kristna skall “svälja” men inte Guds tjänare. (Doulos)

Upp 1:1 Detta är Jesu Kristi uppenbarelse, som Gud gav honom för att visa sina tjänare (Gk: Doulos) vad som snart måste ske. (Gk: Måste ske med hast) Han gjorde det känt genom att sända sin ängel till sin tjänare Johannes, 2 som har vittnat om Guds ord och Jesu Kristi vittnesbörd, allt vad han själv har sett. 3 Salig är den som läser upp och saliga är de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som är skrivet i den. Ty tiden är nära.

Det är tydligt att det kommer att ske något väldigt snabbt i världen som är lögn för att skilja “Agnarna från Vetet” innan Jesus kommer tillbaka igen. Vad det är som kommer att ske och vad lögnen är kommer bara “Vetet” eller hans tjänare (Doulos) att kunna förstå. (Endast därför att Anden har gett ljus över det)

De avfallna kallas även för “De Laglösa” eller “De Ogudaktiga” eller “De Orättfärdiga”. Bli inte ett dugg förvånad nu om du ser en stor del av kristenheten hoppa på denna artikel om “Konspirationsteorierna”.

Dan 12:4 Men du, Daniel, göm dessa ord och försegla denna skrift till ändens tid. Många skall forska i den och kunskapen skall bli stor.”

Dan 12:8 Jag hörde detta men förstod det inte, så jag frågade: “Min herre, vad blir slutet på allt detta?” 9 Då sade han: “Gå, Daniel, för dessa ord skall förbli gömda och förseglade till ändens tid. 10 Många skall bli renade och tvagna och luttrade, men de ogudaktiga (De Laglösa) skall bedriva sin ogudaktighet och ingen ogudaktig (Laglös) skall förstå detta, men de förståndiga (Hans tjänare) skall förstå det. (När tiden är inne kommer Uppenbarelsen) 11 Från den tid då det dagliga offret blir avskaffat och förödelsens styggelse uppställd skall det gå 1 290 dagar. 12 Salig är den som håller ut och hinner fram till 1 335 dagar. 13 Men gå du bort till dess änden kommer. Sedan du har vilat skall du uppstå till din del vid dagarnas ände.”

Läs mitt studie om Babylon för bättre förståelse av vad jag menar.

Ingen “Laglös” ingen “Orättfärdig” ingen “Ogudaktig skall alltså förstå utvecklingen som leder till detta. Jag vill nu citera en del av artikeln i aftonbladet så att ni förstår vad vi varnat för redan i början av vår tjänst. Om nu “Det dagliga offret” är tron på Jesus Kristus som evangelierna beskriver honom som “Den enda vägen”. Då måste det ha uppstått en slags global makt för att kunna göra det först. Det är exakt vad Upp 13 beskriver skall uppstå och FN och Påven håller på för fullt nu.

Kan man verkligen gå så långt att man kan förbjuda tron på den sanna Jesus Kristus för att få oss att tro på Katolska Kyrkans “Eucharist Christ”? Ja det har hänt förut i historien att miljoner av människor har dödats på grund av denna lögn. (Inkvisitionen)

Det måste alltså uppstå en religiös makt i den yttersta tiden som har fått makt att upprätta en världsreligion. De kommer att kalla de som tror på evangeliets Jesus Kristus för “Fundamentalister” “Exkluderande” “Hatbrott“. Är det inte ganska avslöjande hur nya ord och lagar uppstått och en internationell domstol? Det är inte världens människor Satan är ute efter utan Jesu Kristi lärjungar för de andra äger han ju redan.

Förstår vi inte att Satan brukar list så tror vi att vi kan se detta med mänsklig visdom? Det är skrämmande men våra kristna ledare säger ju nu exakt var denna artikel i Aftonbladet säger. Men grodan skall ju kokas sakta som det heter och avfallet har pågått väldigt länge nu genom falska profeter och falska evangelier.

Ef 6:11 Tag på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. 12 Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.

Hes 13:1 HERRENS ord kom till mig. Han sade: 2 “Du människobarn, profetera mot Israels profeter (Ledare) som profeterar. Säg till dem som profeterar efter sitt eget hjärta: Hör HERRENS ord! 3 Så säger Herren, HERREN: Ve över de dåraktiga profeter (Ledare) som följer sin egen ande utan att ha skådat någonting! 4 Som rävar på öde platser är dina profeter (Ledare) Israel. 5 Ni (Ledarna) har inte trätt fram i rämnorna och byggt upp muren omkring Israels hus, så att det kan bestå i striden på HERRENS dag.

Muren är alltså det som skiljer mellan Världen och Guds Folk! Falska ledare har inte stått upp och stoppat världen från att komma in i kyrkan.

Här citerar jag från artikeln lägg märke till det som är skrivet med röd text. Vi har följt det här så länge nu att man kan läsa mellan raderna att man menar sig behöva “Maktbefogenheter” att “Kontrollera” allt som inte “Rättar sig i leden” = En Religiös maktstruktur styrt av den falske profeten (Påven?)

Hur absurda de än kan tyckas vara är teorierna inte längre något marginellt fenomen. Det har gått att mäta hur misstankarna kring coronapandemin ökat sedan i somras. 

Brittiska Institute for strategic dialogue som granskar hatideologier, har bland annat kartlagt hur användningen av uttrycket ”The great reset” skenade iväg under upptakten till demonstrationerna i Nederländerna i januari. Begreppet är ett modeuttryck i konspirationsteoretiska kretsar och har hämtats från titeln på en bok av Klaus Schwab – ledaren för World economic forum. Boken satte en konspirationsteoretisk snöboll i rullning som nu vuxit till skräckscenario om att vi står inför ett hot om en total världsdiktatur som kuppas fram när världen paralyserats av skräck för viruset.

Faran anses så pass akut att USA:s mest kände konspirationsteoretiker Alex Jones nyligen kände sig tvungen att åka runt med en högtalarbil i Austin, Texas, för att varna allmänheten.

Tv-journalisten Rudy Bauma som länge bevakat desinformation och extremism i Nederländerna överraskades också av hur bred konspirationsrörelsen visade sig vara under kravallerna.

– Tidigare var det mer ett fenomen som var vanligt bland nationalistister, eller ”angry white men” som vi kallar dem. Men numera är gruppen väldigt blandad. Från nationalister till yogautövare som är frustrerade över att de inte får kramas och allting däremellan.

Att just det kvinnodominerade Yoga-communityt dragits in i konspirationsrörelserna har många noterat. I USA har fenomenet till och med fått ett namn: ”conspirituality” – mötet mellan konspirationer och nyandlighet.

Janne Ohlin – Göteborg

This entry was posted in BIBLE STUDY, DISCERNMENT and tagged , . Bookmark the permalink.