Amir Tsarfati nyhetsbrev 29/12-23

Shalom från Israel! Jag litar på att ni alla hade en välsignad tid när ni firade Messias födelse. Det är på grund av Guds kärlek till oss som hans Son, Jesus, kom till jorden för att leva, dö och uppstå till nytt liv. Genom Jesu offer kan vi få evigt liv, som vi läser i evangelierna:

Johannesevangeliet 3:16
Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

Jag ber att du tar med dig glädjen och hoppet som kommer från en relation med Messias in i det nya året. Det är ett år som verkligen kommer att bli intressant. Jag är optimistisk när det gäller det som står i Guds ord, för jag vet att han håller på att utarbeta sin plan. Jag är dock väldigt pessimistisk när det gäller tillståndet i världen. Fiendens inflytande i alla delar av världen ökar stadigt, eftersom människor, till och med många inom kyrkan, går på hans listiga bedrägerier.

Jag har bevittnat denna försämring av sanningen med egna ögon, och jag måste erkänna att det har tagit hårt på mig. Att vara helt uppslukad av nyheterna om massakern den 7 oktober och dess långtgående efterdyningar har varit svårt nog. Men att bevittna denna utbredda antisemitismen, lögner, falska nyheter och konspirationsteorier om Judarna gör det ibland nästan outhärdligt. Vissa människor har frågat mig varför jag inte har gett videouppdateringar mycket på sistone. Det är för att jag inte vill projicera det jag ofta känner på andra. Min kallelse är att presentera nyheterna, och att göra det genom Bibelns profetiors lins. Jag vill inte att några av mina personliga känslor ska stå i vägen för det uppdraget. Så för tillfället låter jag Herren bära mig genom helandeprocessen medan jag koncentrerar mig på nyhetsrapporteringen via min Telegram-kanal. Jag förväntar mig mycket mer närvaro på internet när vi ser att CONNECT börjar komma online.

När det gäller Israel anser jag att det värsta kriget ännu inte har börjat. För närvarande pågår det bara skärmytslingar över vår norra gräns. Det kommer inte att hålla i längden. Både Hizbollah och deras iranska ledare, liksom generalerna i Israels försvarsstyrkor (IDF), har sina strategier planerade för ett fullskaligt krig över de libanesiska och syriska gränserna.

Utan tvekan kommer Israel att få skulden för konflikten. Den allmänna opinionen fortsätter att försämras gentemot Israel. De som tar sig tid att lära sig regionens historia, och att studera de grymheter som förekom den 7 oktober. De kommer då att förstå och acceptera de arabiska och persiska avsikterna (Läs Islams) folkmordsavsikter mot Israel och dess folk. Bara de som verkligen kan förstå kommer att ställa sig på Jerusalems och Israels folks sida. Denna mindre skara kommer att stå emot den allt mer växande majoriteten som medvetet förkastar de sanningar som finns uppenbarade. Det kommer en uppdelning av de som svalt fiendens bedrägliga lögner och de som står för sanningen.

Det verkar som om allt som Israel gör förtalas och förvrids i media och i internationella regeringssammanhang. Men när andra länder utför verkliga kriminella handlingar och grymheter är världen tyst. Jag ju säga “Inga judar – inga nyheter.”

På juldagen träffades till exempel en grekisk-katolsk kyrka i Iqrit i norra Israel av en Hizbollah-pansarvärnsmissil. Den 80-årige kristne som vaktade kyrkan skadades. Tolv israeliska soldater rusade fram för att rädda den kristne mannen. När de gjorde det avfyrade Hizbollah ytterligare en pansarvärnsmissil som skadade alla tolv IDF-soldaterna, varav en allvarligt. De muslimska terroristerna hade avsiktligt använt den kristna kyrkan som lockbete för att locka fram de judiska soldater som de visste skulle komma till mannens hjälp. Har du hört något om detta från mainstream media?

FN och alla internationella domstolar, tillsammans med de liberala medierna, verkar vara tysta när det gäller 140 kristna i 20 nigerianska byar som brutaliseras och slaktas på juldagen av muslimska extremister.

De kommer inte att berätta för dig att Pakistan deporterar mer än två miljoner afghaner tillbaka till en krigszon. Varför? Afghaner är inte palestinier, så vem bryr sig? I västra Darfur i Sudan har ett folkmord lett till att mer än 9000 människor har dödats och 5,6 miljoner människor tvingats på flykt. När såg du senast ett reportage om Västra Darfur? Visste du att det turkiska flygvapnet i lördags slog till mot en klinik i sin attack mot 13 mål och dödade oskyldiga civila? När hörde du senast en detaljerad uppdatering om vad ryssarna gör sig skyldiga till i Ukraina, eller ett omnämnande av det faktum att Moskva fortfarande har sin militär i Syrien som dödar civila?

Sällan, om någonsin, kommer du att höra talas om dessa historier på senare tid. Och om du gör det, är de vanligtvis inklämda mellan rapporter om israeliska påstådda grymheter och dess “urskillningslösa” bombningar i Gaza. Varför? Inga judar – inga nyheter.

Detta är en trend som kommer att fortsätta. När du hör en lögn tillräckligt länge börjar den låta som sanningen. Världen fortsätter hjärntvättas med budskapet “judar dåligt, palestinier gott” och märkligt nog verkar världen helt glömt den 7 Oktober.

Det som då ansågs fruktansvärt börjar nu framställas som Judisk aggression mot palestinierna. Men inom ramen för biblisk profetia passar det som sker in perfekt.

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.