En falsk väckelse: DominoRevival

Den här profetiska drömmen år 2021 fick en kristen kvinna och vän, som vi har stort förtroende för. Innebörden i hennes dröm var ganska uppenbar. Den beskriver ett avfall bort från sund kristen tro och lära, in i andligt mörker och död religion eller i Uppenbarelseboken kallad skökan Babylon. Ekumeniken som bär till påven och RKK har varit ett medel att blanda andlighet och har öppnat för sådant som Gud varnar oss för i Bibeln.
Att Nyapostoliska Reformationen (NAR) rör sig i ockult andlighet är inget nytt men inte visste vi då att de skulle komma med en ny falsk väckelse som de kallar DominoRevival (Dominoväckelse). Gud har varnat och så gör vi. Den som har blivit varnad har själv ett ansvar och ta sig till vara.
/Elvor & Janne

Drömmen började med att jag såg en mycket lång grässlänt upp till en bergvägg. Från vägen, som gick nedanför, upp till berget var en lång trappa, ovanligt många trappsteg. Trappan var av färskt trävirke, med handledare på båda sidor. Nästan halvvägs upp var en liten plattform och där var det en öppning på vänster sida mot slänten. Trappan slutade vid ett hus. Man såg det från gaveln, satt liksom fast i bergväggen och där var en öppning, ingen dörr, men inramningen av dörren var gjord spetsigt uppåt, så det tog tanken till en kyrka. Man såg inget ljus inne i kyrkan, bara kolsvart mörker.  
På plattformen som fanns på trappan stod jag och betraktade detta och annat jag såg. Bredvid mig stod en liten hop människor. Hela trappan upp, framför mig, stod det människor i svarta kläder och väntade, ända fram till porten. Bredvid mig, vid öppningen, stod en man i slänten, han var klädd som till fest. Denne man försökte få en person bort från plattformen genom att säga vi går bort härifrån, det här är inte roligt, men personen ville inte och mannen satte sig väntande på slänten.
Jag undrade om det kom några människor från vägen nedanför, upp för trappan. Jo även där kom det svarta människor som plötslig förvandlades till typ dominobrickor.
Plötsligt hördes en röst över alla: När börjar detta? Svaret kom också över alla: När ledarna är klara, de sammanträder. Nu tittade jag uppåt stegen och såg att alla människor även där var som dominobrickor. Mannen på slänten manade återigen till någon: Kom vi går härifrån, men inget hände, mannen stannade stilla på slänten. (en tynande veke skall han inte släcka Jes. 42:3)
Plötsligt såg jag att nedanför mig, långt ner på höger sida, från ett hus, en grupp människor komma ut och en av dem höjde sig upp till mig och säger: Nu är vi klara. Hans ansikte hade ett underligt uttryck, tyckte jag sett det förut. Här slutade drömmen, en kuslig dröm. 

Det är så fruktansvärt att så många människor går förlorade, på grund av att de är vilseledda.                                
Denna dröm kommer nog aldrig lämna mig.
/Birgit

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.