Förförelsens ljuva lockelse

Jag hade en sån tydlig och kristallklar dröm här om natten.

“Förförelsens ljuva lockelse” kallar jag den. Jag drömde om ett väldigt stort bygge som pågick, och på nåt vis så lyckades jag komma in genom en lönndörr och fick se vad som pågick där innanför.
Det var så otroligt fint där inne, stora rum och lägenheter i värsta lyxen. Och utsikten från de stora fönstren som gick från golv till tak var helt magisk. Stora, höga, mäktiga och vackra berg med vatten nedanför och väldiga vidder, och detta bygge liksom svävade högt upp.
Enormt vackert vart det!
Magiskt helt enkelt!
Så lockande att få vara där!
Allt såg ut att stå klart och redo att användas!

Och så kände jag bara helt plötsligt inom mig när jag stod där… att jag förstod att människor kommer att bli så förförda och ditlockade av allt som detta otroligt “vackra fängelse” hade att erbjuda.
Dessvärre var, att kom man dit in så kunde man aldrig mera ta sig ut därifrån, utan då var man fast där inne. Inne i denna kontroll som det medförde av att man valt att kliva in där.
Till och med jag blev lockad av allt detta magiska när jag såg det.
Sen vaknade jag!

När jag vaknat kände jag hur jag själv blivit lockad av allt det vackra och ljuvliga som var där. Och jag kände att vi verkligen kommer att få kämpa för att stå emot allt som kommer nu här framöver, för förförelsen kommer att vara så lockande.

Den här drömmen fick mig direkt att tänka på allt som ligger framför, vi har tex agenda 2030 som är på gång. De kommer att locka med världsfred, en värld utan sjukdomar och svält. En enad religion, ingen mera fattigdom och en natur som räddas från katastrof.
En drömvärld helt enkelt!
Sen har vi allt med den digitala agendan med det digitalapasset som är på intågande just nu och AI på det. Det pratas även om en världsledare som ska reda upp allting. Bibelns profetior går i uppfyllelse allt eftersom.
Allting kommer att låta väldigt lockande och många, många kommer att falla för allt detta och gå med på detta fängelse av kontroll för att få ha det så bra. Lockelsen kommer att bli enorm!
Må vi klara av att stå emot allt detta!
Må vi aldrig bli förförda!
Gud förbarma Dig över oss! 🙏🏼❤️

//Annica S

_____________________________

OHLINS: Vi kan inte låta bli att dra parallellen till flera andra profetiska drömmar. Här gäller att vi alla är bedjande, vaksamma och känsliga för Guds Andes varningar. Guds beskydd emot allt som förhäxar och binder, får vi be om.

Tankarna går snabbt till en konstgjord digital värld och Metavers. Likaså ska vi inte låta oss påverkas att följa den falska världskyrkan (ekumenikens mål) och världsreligionen med religionssynkretism, som Uppenbarelseboken 13, så klart beskriver profetiskt. Det är också målet när det gäller “Religion”, i Agenda 2030.

Gud bevarar alla som ärligt söker hans ledning och hjälp. Ingen annan fruktan än sann gudsfruktan, är vad vi uppmanas till i Bibeln. Att vi håller oss till bibelordet och inte blandar upp det med falska läror, är en förutsättning. Tolkningar i vissa frågor kan variera men de frälsningsavgörande frågorna är orubbliga och fasta. Det gäller allt som står klart och tydligt i Guds ord/Bibeln. Jesu ord är mycket allvarliga när det gäller förförelse.

Luk 17:1  Jesus sade till sina lärjungar: “Förförelser måste komma, men ve den genom vilken de kommer! 2  Det vore bättre för honom att en kvarnsten lades om hans hals och han kastades i havet än att han vilseleder en av dessa små. 3  Var på er vakt!

Hebr 13:5  Lev inte för pengar, utan nöj er med vad ni har. Gud har själv sagt: Jag skall aldrig lämna dig eller överge dig. 6  Därför kan vi frimodigt säga: Herren är min hjälpare, jag skall inte frukta. Vad kan en människa göra mig?  

Jak 1:5  Om någon av er brister i visdom skall han be till Gud, som ger åt alla villigt och utan förebråelser, och han skall få den. 

Camillas dröm

Jannes dröm: Dom över Guds hus – Villfarelsens andemakt 

Elvors dröm: Fågelfängarens snara

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.