Dödades Dr Noack?

I lördags gav Dr Andreas Noacks hustru ut en video där hon, på ett mycket känslomässigt och skakande sätt, berättade om det förskräckliga som hänt hennes man.
🟥🟥 Hon tror att maken blev mördad, efter det han avslöjat innehållet i C0V-sprutan.”Han gjorde det för dig och att han dog för dig”. ”Det handlar om hela mänskligheten”, berättar hustrun med tårar i ögonen i den här videon:https://www.bitchute.com/video/TPZwCxnVVw5W/🟥🟥
I en annan video hade denne visselblåsare, doktor Andreas Noack, visat att han funnit grafenoxid i alla vac cciner mot C0V-19 som han undersökt: https://www.bitchute.com/video/3qRyTCSeeAac/ Grafen är en halvledare, som används vid tillverkning av bl. a bilar, och finns i deras datorer. Men nu hade doktorn funnit grafen där den inte borde vara.
Grafen uppges vara mycket skadlig om man får in den i kroppen. Grafen bildar en struktur i blodomloppet, som är cirka 50 nm bred och 0,1 nm tjock. Dessa är förhållandevis tunna men starka. De är som små blad i blodomloppet och kan skära i blodkärlen innuti kroppen och effekten är kumulativ på blodkärlen. Det betyder att den bildar en hög som hopar sig och ökar allteftersom. 🟥🟥
Läkarens video slog ner som en bomb efter publiceringen av videon blev doktorn brutalt attackerad av tysk polis och troligen mördad, enligt hustruns känslosamma berättelse. Tipstack till Stefan Svensson.https://www.henrymakow.com/…/dr-andreas-noack-murdered…

Saxat från FB Sven Allan Johansson

This entry was posted in DISCERNMENT. Bookmark the permalink.