mRNA vacciner och lite till

mRNA vacciner lagrar ‘spikes’ i cellväggarna, inte minst i blodkärlen. Lymfocyterna är 1:a försvar mot angrepp i den enskilda cellen. Vid celldöd och om främmande virus/bakterier kommer ut fritt i blodbanan, mobiliseras vita blodkroppar omedelbart för att döda angriparen. Då ‘spikes’ finns kvar i blodomloppets cellväggar sker en explosiv mobilisering av vårt immunförsvar. P.g.a. ‘spikes’ uppstår blodproppar och i vissa fall en snabb död. En frisk god 46-årig vän (dataingenjör) på Nya Zeeland, utvecklade pericardit (hjärtsäcksinflammation) efter mRNA-vaccinet, trots att jag varnat honom. De långsiktiga effekterna av dessa genetiska vacciner är okänt. Färska studier publicerade i Lancet har visat omedelbart IgM o IgG-svar (immunoglobuliner) efter vaccination. Detta är 100 % bevis för att våra kroppar redan ‘kommer ihåg’ viruset sedan tidigare exponering, och att vaccination istället för att skydda, troligtvis ökar riskerna p g.a. våldsamma immunologiska reaktioner. (Saxat från FB)

EN KORT PRESENTATION ÖVERSATT TILL SVENSKA AV HUR COVID-19 BLUFFEN BRYTER MOT NÜRNBERG KONVENTIONEN.

Då måste man ställa sig frågan bryts dessa “Spikes” ner i kroppen eller inte?

This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.