BARCELONA AVTALET 1995

Detta är saxat från Facebook men jag tyckte vi måste påminna oss om det otäcka politiska spel som vi nu ser de onda frukterna av. Det kommer att sluta med global jord med totaldominans av sina innevånare. Jag uppdaterade och lade in Ranelids inlägg också som troligen FB blockerar inom kort.

Ivon Darmark

Förmodligen blir jag blockerad från FB, Sanningen vill man inte att Sveriges befolkning ska veta. Blockeringarna står som “spön i backen” i dessa dagar.
SOCIALDEMOKRATERNA & SANNINGEN
– Barcelonaavtalet
Har du undrat varför muslimer frivilligt flyttar till ett land med kristen historia, tradition och grundsyn när deras egen religion är så viktig att bevara? Har Du undrat varför muslimer i Sverige alltid får igenom sina krav även om det helt strider mot vår egen syn på kultur, kvinnors jämställdhet eller går helt mot vår egen lagstiftning? Har du undrat varför majoriteten av alla hitkomna är muslimer när det är kristna som är världens mest förföljda folkgrupp?

Har Du undrat varför islamiseringen bara ökar och breder ut sig över Sverige i allt snabbare takt? Varför vill inte politikerna stoppa det, varför vågar media inte skriva om det? Varför tycks makthavare plötsligt acceptera månggifte, barnäktenskap, eller könsseparation i tex skolbussar, simhallar och skolor? Varför har vi accepterat parallellsamhällen med shariapoliser, hedersförtryck, böneutrop och kvinnligt slöjtvång i vårt svenska samhälle? När ska islamiseringen av Sverige hejdas?
Svaret är ALDRIG!


Islam har rätt att nu ta över Sverige! Varför? Svaret är att socialdemokraterna skrivit under det s.k.
BARCELONAAVTALET!


Barcelonaavtalet är ett avtal som den socialdemokratiska regeringen skrev på 28 november 1995 och ger muslimer och islam fritt utrymme att ta över Sverige från den svenska befolkningen! Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen försvåra eller förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur och tradition. Därför har heller aldrig muslimer blivit nekade något av alla sina muslimska krav i Sverige. Låter det för osannolikt för att vara sant? Öppna ögonen och se ifall du kan se motsatsen!


(Vi vill redan nu VARNA känsliga läsare för skrämmande fakta som kan vara allvarligt stötande för såväl faktaresistenta och indoktrinerade socialister som för rättrogna Sverigevänner! All läsning sker nu på egen risk:)


Först en kort bakgrund till Barcelonaavtalet:
Vid tre tillfällen mellan 1967–1973 angriper muslimska länder militärt Israel men förlorar. De muslimska oljeproducerande länderna (OPEC) enades om att istället använda olja som ett tvångsmedel och stänger oljeexporten till Europa. Oljekrisen blev ett faktum och Europa stod handfallet utan den nödvändiga oljan. De muslimska oljeproducerande länderna lovar öppna oljekranarna igen men på vissa villkor.
Dessa krav var bl.a:
• – Öppna upp Europa för fri invandring från muslimska världen.
• – Förbjuda lagar, regler och byråkrati som försvårar, förhindrar eller omöjliggör muslimska intressen eller muslimsk religionsutövning efter koranens lära.
• – Underlätta spridningen av islam i Europa.
• – Främja attityder som ger en positiv bild av arabisk kultur. Fokusera skolor på Europas kulturella skuld mot Islam och fokusera på positiv propaganda av Islam.
Argumenten för detta samarbete ansågs vara:
• – Arabländerna kan leverera tillräckligt med olja och gas till de europeiska länderna i över hundra år vilket är nödvändigt för att upprätthålla den europeiska välfärden.
• – De demografiska kurvorna pekade nedåt, barnafödandet var lågt samtidigt som Europa behövde billig lågutbildad arbetskraft som de muslimska länderna kunde bistå med.
1995 kom det slutgiltiga Barcelonaavtalet som lade grundstenen för destruktionen av den europeiska civilisationen, för islams inflytande och framtida övertagande! Den explosionsartade islamiseringen av Sverige och övriga Europa kunde därmed börja!
Lena Hjelm-Wallén, utrikesminister och socialdemokrat skrev under avtalet för Sverige på uppdrag av den socialdemokratiske statsministern Ingvar Carlsson. Därmed var dödsdomen för ett fortsatt tryggt folkhem med kristna seder, bruk, tradition och kultur påskriven och ett oåterkalligt faktum. Denna dag började islamiseringen av Sverige och idag kan vi se dess förödande konsekvenser överallt; beslöjade kvinnor i burka/ niqab, moskéer med böneutrop på arabiska, speciallagar och regler för tex arbetsklädsel, specialkost i skolor eller förtur på bostadsmarknaden eller på arbetsmarknaden. Inget får hindra eller stoppa muslimskt inflytande eller islamska intressen – Barcelonaavtalet!
Att så få idag har kunskap om Barcelonaavtalet är ingen tillfällighet. Barcelonaavtalet bör så långt som möjligt hållas hemlig och dess innehåll ”sminkas” i sådan utsträckning att konsekvenserna av avtalet inte kan förstås. Det finns fortfarande de som inte ens tror på Barcelonaavtalets existens och svamlar om ”konspirationsteorier”! Avtalet är desto mer känt i de muslimska länderna av helt naturliga skäl. Därför är det av yttersta vikt att alla vi andra sprider just denna kunskap och information om Barcelonaavtalet!
Sist i avtalet görs det klart det är viktigt att EU samarbetar med massmedia för att skapa en positiv bild av massinvandringen och islamiseringen, där journalister har till uppgift att vilseleda befolkningen! Känns det igen?

Sverige har säkerligen genomfört 99% av alla EU-direktiv som utfärdats. Vi har tillmötesgått alla krav på moskéer, böneutrop, imamutbildningar, religiösa friskolor, muslimsk kost etc. Media (läs= Svt) har rapporterat mer positivt om Palestina och mer negativt om Israel. Man har tigit om de laglösa parallellsamhällen med sin skenande kriminalitet och de systematiska gruppvåldtäkterna i invandringens spår. Även helt förkastliga och omoraliska seder och bruk såsom barnäktenskap, månggifte, kvinnoförnedrande slöjtvång, halalslaktat kött i skolor, könsseparering etc. är nu i en process där detta succesivt ska normaliseras in i vårt svenska samhälle.


Ett exempel; när socialstyrelsen nyligen gav ut informationsbroschyren ”Information till dig som är gift med ett barn” till alla pedofiler byttes ordet ”olagligt” ut mot ”olämpligt” Omslaget pryddes dessutom av en glad flicka i slöja! Barnäktenskap som var helt otänkbart i det trygga folkhemmet är idag i en normaliseringsprocess och imorgon är det en helt naturlig del av vårt svenska samhälle! Samma sak kommer hända med hederskulturen, sharialagar och månggifte. (Annie Lööfs Centerparti har redan haft uppe tillåtelse för månggifte som förslag i sitt parti!) Sverige är idag Västeuropas snabbat islamiserade land. Varför? Barcelonaavtalet!

Låt oss titta på ett exempel: I Växjö fick muslimer på rekordtid igenom krav på böneutrop. De myndigheter som normalt ska behandla dylika ärenden skickade istället över beslutet till polisen (?) som BARA fokuserade på ljudvolymen, inget annat! Ingen myndighet behandlade alltså lämpligheten att man på ett främmande språk skriker ut religiös propaganda över en svensk stad på hela 110 dB!

(110 dB är maxgränsen vid Sweden Rock Festival där världens största hårdrocksband spelar en gång om året!)
Säg några andra organisationer som får förmedla hat, antisemitism och rasism och ändå ges tillåtelse att förmedla sitt budskap via högtalare varje vecka på ett främmande språk över en svensk stad med samma ljudvolym som världens största hårdrocksband? Pga. denna beslutsprocess kunde inga direkta (eller korrekta!) överklagan göras. De få överklaganden som kom avslogs direkt! Lägg där till Regeringsformen kap 2 och Europakonventionen så får religion inte påtvingas andra människor, detta gäller också på offentlig plats.

Med böneutrop tvingas människor på offentlig plats och t.o.m. i sina hem att åhöra ett religiöst budskap. Det hör varken moraliskt eller juridiskt hemma i ett sekulärt samhälle. Polisen godkände alltså något olagligt och tittade bara på ljudvolymen! Varför? Barcelonaavtalet!
(Samma vecka godkännandet kom krävde samma muslimska församlingen att alla moskéer i Sverige ska ha samma rättighet till böneutrop! Lillfingret och handen…)

Imamutbildning är ett annat exempel på hur EU i nära samarbete med arabländerna arbetar för att islamisera Europa. Sverige fick sin första statligt finansierade imamutbildning 2016. Nyligen sa en ”svensk” imam att alla svenskar som inte följer islam måste mördas! Vi svenskar ska alltså leva under ett ständigt dödshot av våra insläppta nyanlända just för att vi är svenskar om vi inte konverterar till islam! Media tystade naturligtvis ner uttalandet, inget negativt om islam får skrivas! – Barcelonaavtalet!

I Tyskland har mer än 400 kyrkor stängts sedan 1990. Under samma period har mer än 200 moskéer, inklusive 40 mega moskéer, vardera rymmer mer än 1000 personer, byggts. Vidare finns 2600 bönehallar och 128 moskéer under konstruktion. Kristendomen marginaliseras och alternativ media har avslöjat hur kors och andra kristna symboler avlägsnas från kapell, kyrkor och begravningsplatser för att inte förolämpa muslimer.

England har sedan 2010 haft över 1800 syraattacker, vilket är en attack varannan dag och gör England till syraattack-huvudstad i världen, ungefär så som Sverige blivit Europas våldtäkts-nation per capita. Detta ignorerats så klart av media som i princip inte längre skriver att en kvinna varannan dag får sitt ansikte vanställt pga. islam.

Vid terrorattacker vägrar media avslöja när förövaren skrikit ”Allahu Akbar” (Allah/Gud är störst) tex när en man knivattackerades i Gävle, när två mördades i Åbo, de senaste attackerna i Marseille, Paris och Manchester eller när en kvinna nyligen ”av okänd” anledning knivattackerades i Falköping, för att bara nämna några. ”Motivet till händelsen är ännu oklart” brukar det då heta i nyhetsrapporteringen! Känns det igen? Vid terrorattacker är plötsligt den muslimska religionen oviktig, enligt media, trots att det är just det muslimska hatet mot kristna och judar som är motivet till terrorattackerna!

År 1990 fanns det 5 miljoner muslimer i Europa. 2010 var siffran 40 miljoner. Prognoserna pekar på 100 miljoner muslimer innan 2050. Alternativ media har tidigare skrivit om invandring- och befolkningstillväxten i vårt land och dokumenterat att omkring år 2050–2060 kommer muslimer att vara i en majoritet i Sverige med nuvarande massinvandring/ barnafödande. Vad gör vi då? Hur gör vi svenskar när vi är i evig minoritet? (Bl.a Annie Lööf vill se 30-40 miljoner fler invandrare i Sverige!)

Vad vi ser är en etnisk rensning av befolkningen i Sverige. I Sverige har andelen muslimer ökat från <1% (1970) till dagens >16% och är den folkgrupp som ökar snabbast. Sverige hade länge 8 miljoner invånare men växte på rekordkort tid plötsligt till 10 miljoner! Majoriteten – över 80% – av denna ökning var muslimer, detta trots att kristna idag är världens mest förföljda folkgrupp. Vi räddar alltså inte våra egna, vi tar hellre hand om de som vill mörda oss för vår kristna grundsyn, såsom IS-återvändare och radikaliserade imamer! Allt detta är sanktionerat av Socialdemokraterna – Barcelonaavtalet!

Medan muslimer är tilldelade speciella privilegier att predika hat på våra gator, militäriska protester, bränder, misshandel, mord, lemlästade djur och våldtäkt på kvinnor och barn och de kan i allmänhet göra vad de vill utan att någon vågar tala klarspråk eller stå upp mot vad som händer. De som gör det blir omedelbart utpekade med ogrundade epitet som rasister, nazister och islamofober. Barcelonaavtalet är ett folkmord på Europa, vår kultur är vårt arv, våra traditioner och värderingar!

De friheter som gör Europa så fantastisk är under hot. Kvinnors rättigheter, skydd av barn, rättigheter för homosexuella riskerar nu att falla inför den tryckande hatiska och intoleranta ideologin Islam. Vi vet redan hur undervisning av muslimer framskrider som den särskilda typ av intolerans, hat, förtryck, sexism och homofobi som undervisas i religiösa friskolor och i moskéer. Antalet kvinnor som går runt i burka och hijabs har exploderat och hela stadsdelar är nu nästan helt muslimska. Snart ser vi hela städer i samma skick tack vare Barcelonaavtalet!

Sverige kommer att vara övervägande islamiskt inom två generationer eller ännu tidigare. Detta är verkligheten av vad som händer i hela Europa. Östländerna däremot kämpar tillbaka och vägrar att massimportera ideologin som aldrig kommer att leva i fred med andra kulturer, vi vet att det aldrig kommer att finnas fred eller att Islam kommer samexistera med någon annan kultur eftersom historien har visat det. Ungern är idag ett land som vägrar ta in mer invandrande muslimer och direkt hotar nu EU dra hela landet inför Europadomstolen då de inte följer sin del av Barcelonaavtalet!

I korthet kan vi väl säga att det paradis vi levde i, som byggts upp under de senaste 1000 åren, kommer på sikt att förvandlas pga. Barcelonaavtalet till ett land med islamisk sharialag som lägger grunden för stening av kvinnor, pedofili, bestialisk slakt av djur, lögn och svek, mord på homosexuella, judar och kristna och ett antal andra grymma saker vår befolkning kommer att behöva se när islam kommer i majoritet. De barn som föds i dagens Sverige kommer dö i en islamsk stat.

Detta kommer ske under vår levnadstid, men det är våra barn och barnbarn som får det allra värst och de kommer ALDRIG förlåta socialdemokraternas svek mot Sverige och dess folk! Våra barn kommer en dag se sina barnbarn traska iväg till koranskolan iklädda slöjor. Var det detta svenska folkhem Du ville bygga till dina efterlevande? Var det detta trygga svenska folkhem Olof Palme talade så varmt om?

Att rösta socialdemokraterna som lade grunden till Svea Rikes förfall och dess folk är inget annat än rent landsförräderi! Den 28 november 1995 sålde socialdemokraterna konungariket Sverige till muslimerna. Detta får aldrig glömmas! Att rösta på Löfvens Socialdemokrater är därför att godkänna och acceptera Barcelonaavtalet! Tänk på det den 9 september!

Passar på och lägger till Ranelids inlägg som FB verkar porta också….

Landsförrädare! Av Björn Ranelid.

Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan.Ja, jag menar exakt vad jag skriver här och jag är därmed inte elak och jag begår inte våld på just det svenska verbet att förråda. Jag har inte importerat detsamma, utan det är fött och brukat sedan länge i mitt fosterland som jag älskar och vördar i oräkneliga sammanhang. Sverige behöver inga höghastighetståg som kostar två hundra miljarder kronor.

Sverige behöver den snabbaste och bästa vägen till lag och ordning, fred och frid för barn och alla människor som sköter sig, studerar, arbetar, betalar skatt och som aktar sin nästa.En politiker som förråder sitt land är skyldig till medvetna lögner, lömska ränker och handlingar och framför allt svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska.Ingen polis i tjänst skjuts av misstag.

En individ som bär vapen och avsiktligt med berått mod skjuter en polis i tjänst kan aldrig göra det av misstag och det finns inga undantag i världen.I går kväll sköts en tjugofemårig man till döds invid en skola i Huddinge. Således fortgår barbariet och kriget i Sverige. Det är ett mentalt och bokstavligt krig.Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skrivit sanningen om tillståndet i Sverige.

Jag lider och sörjer över vad som händer i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten.

Jag är nationalist och kosmopolit i en och samma person och jag respekterar alla individer som vill leva i fred med sin medmänniska. Du och jag har inte bestämt var och när vi skulle födas och vem som skulle bli vår mamma och pappa. Vi har ursprungligen inte gjort oss förtjänta av att vara svenskar. Det är en gåva som vi skall förvalta på bästa sätt och vara tacksamma över.Det räcker med en enda mördare och terrorist som härjar på Drottninggatan i Stockholm, Biskopsgården i Göteborg eller på Fersens väg i Malmö för att det skall beröra hela befolkningen i Sverige. Barnen ser och hör, läser och tvingas att veta.

Det är en skam för landet och en oförlåtlig synd.Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa väljer att vara kriminell. Ingen behöver svälta och lida av hunger i Sverige. Här kan alla gå i skolan och dricka rent vatten och ha tak över huvudet i någon form. Det går alltid att söka hjälp och bistånd i olika avseenden.Människor som är födda i landet och som har arbetat och betalat skatt skall alltid få pensioner så att de klarar sitt uppehälle och åtminstone livets nödtorft.

Allt annat är en skam för Sverige. Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige. Björn Ranelid, i sorg och helig vrede, den andra juli år 2021.


This entry was posted in Different Stuff. Bookmark the permalink.