Profetiskt: The Great Reset

Har lyssnat på en video som förklarar hur allting är samordnat mot vad Globalisterna kallar: The Great Reset! Man planerar att dela in jorden i 10 zoner. Macron talade nyss om ett D 10 ? Påven har startat vad som ser ut som början på Världskyrkan!

Vi ser hur det samhälle vi lever i är på väg att falla sönder! Fram kommer en ny världsordning en Marxistisk sådan. Därför måste en sådan samhällsomstörtning ske = En frammanipulerad sådan.

Det spelar ingen roll hur duktig du är och känner till alla konspirationsteorierna det kommer bara var en sak som är viktig: Känner du Gud? Och har du öppnat ditt hjärta för honom?

Dan 11:32 Dem som har kränkt förbundet skall han med smickrande ord locka till avfall, men de av folket som känner sin Gud skall stå fasta och hålla ut.

Mat 7:23 Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!

Upp 3:20 Se, jag står vid dörren och klappar på. Om någon hör min röst och öppnar dörren, skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig.

Joh 10:14 Jag är den gode herden, och jag känner mina får, och mina får känner mig,

Det jag upplevde så starkt är att det kan komma tider när du måste avsäga dig all jordisk egendom du äger. Är du beredd på det? För att kunna göra det måste korset få göra ett djupt verk i oss. Jag känner en del som går igenom oerhört smärtsamma omständigheter just nu som de kanske inte förstår. Det enda svaret kan vara att Gud är intresserad av evigheten tillsammans med dig. Om det nu när vad jag tror närmar sig den med hast!

World Economic forum säger själva att Covid 19 är en av byggstenarna till ett nytt system. Lyssna nu ! Allt som nu förs fram som argument kommer att vara för mänsklighetens bästa! Men bibeln säger att människan inte har en aning om vad synd är! Gud säger att Jesus Kristus som dog på Golgata är en gåva för mänsklighetens bästa!


Joh 3:16 Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. 17 Inte sände Gud sin Son till världen för att döma världen utan för att världen skulle bli frälst genom honom. 18 Den som tror på honom blir inte dömd, men den som inte tror är redan dömd, eftersom han inte tror på Guds enfödde Sons namn. 19 Och detta är domen: ljuset kom till världen och människorna älskade mörkret och inte ljuset, eftersom deras gärningar var onda.

Den som tror att Jesus är den enda vägen till Gud kommer att ses som en fiende till detta Marxistiska system. Men det kommer att vara värt det! För den som är trofast mot Gud skall ärva en Ny Himmel och en ny Jord!

Janne Ohlin – Göteborg!

This entry was posted in BIBLE STUDY. Bookmark the permalink.