CONSTANCE CUMBEY – Hagelian Dialect

hagelian_dialeck

CONSTANCE CUMBEY – Den profetiska utvecklingen!

I söndags så sa vi att man inte skulle tro allting man hör i media just nu. Jo just därför att New Age folket kommer att använda sig av en metod som kallas för Hagelian Dialect och Antikrist och den falske profeten skall ju bedra en hel värld står det ju. När du nu läser följande skall du veta att New Age styr mycket av FN genom Lucis Trust. (NEW AGE)

Jag gick in på vår andra sida Truereformation och där hittade jag en sak jag skrivit med Constance Cumbey jag tyckte var väldigt intressant.

Citat C Cumbey “Vi såg New Age revolutionen i Egypten, just då trädde de New Age folk som jag har haft ögonen på de senaste 30 åren upp och sa att deras sedan länge planerade revolution är på väg. (Samma sak skedde vi 11 Sept 2001 enligt Warren B Smith) Och när den revolutionen når sin fulla kraft så kommer den till och med att få den kommunistiska revolutionen att framstå som en utflykt med barnen i söndagsskolan.” (Vedermödan?)

Nu ser vi demonstrationer till och med i Israel och över hela världen. Dessa New Agare har förutsagt sedan 1975 att dessa kriser kommer. De har även sagt att de kommer att använda sig av Hagelian dialect för att få fram sin vilja och sin nya tidsålder. Den kristus som de talar om skall framträda i deras nya tidsålder är inte bibelns Jesus Kristus det måste vi förstå direkt så vi inte bedras. Gensvaret jag fick möta när jag såg och började varna för detta var att de kristna ledarna sa till sina får ungefär: Detta är absolut inget att oroa sig för fortsätt ni att sova sött !

OHLINS: Om man nu sätter Muslimer mot Kristna medvetet för att nå en ny tredje väg (Världsreligion och Världsregering) då kanske vi förstår att allt vi läser och ser i media kanske inte speglar verkligheten. Hela FN:s säkerhets råd är ju nere i mellanöstern och strider men utåt sett ger de ju sken av att de är oense. (Glöm det)

Fick ett mail från en läsare som påpekade att så väl då detta bibelstället i Mt 24 stämmer in.
Mt 24:3 När Jesus sedan satt på Olivberget och lärjungarna var ensamma med honom, kom de fram till honom och frågade: “Säg oss: När ska det ske? Och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?”
 4 Jesus svarade dem: “Se till att ingen bedrar er. 5 Många (NEW AGE FOLKET) ska komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de ska bedra många.

Här är en sida som tar upp detta med Synthesis
Additionally, Christian leaders, such as Rick Warren, pastor of Saddleback Church, and George Wood, General superintendent of the Assemblies of God, believe that it is God’s will to have fellowship with the unfruitful works of darkness. An antitheses has developed as a direct result of their efforts. The antitheses is that Christians are wrong to view Muslims and Mormons as false religions. Instead, they insist that we should “build bridges” to them, fellowship and develop friendships with them. The theses is as follows:

“And have no fellowship with the unfruitful works of darkness, but rather expose them.” (Ephesians 5:10-12 NKJV)

These influential Christians leaders are using Diaprax to build a coalition between Christians and Muslims to facilitate a merger into a different religion. The thesis is of course Christianity. To establish the antitheses, they are partnering with Muslims, having Bible studies with Muslims, and speaking at their conferences. If they are successful, the synthesis of course will be the religion of Chrislam.
PROFETISK VARNING

This entry was posted in NEW AGE AND MYSTICISM and tagged , , . Bookmark the permalink.