Constance Cumbey – Den profetiska utvecklingen!

En Pdf fil för utskrift hittar du HÄR

Radio Liberty kunde man i ett program höra New Age experten Constance Cumbey svara på frågor om vad som egentligen händer nu I världen. Här följer ett sammandrag som helt stämmer överens med vad Warren B Smith undervisade om angående den kommande förföljelsen.

 

Constance Cumbey var en av de första som avslöjade New Age rörelsen. Idag arbetar hon som advokat i Michigan. Här är en video med Constance Cumbey från 2006

Constance Cumbey (Hemsida)

Radio Liberty: Vad är det som händer egentligen i världen Constance?

Constance Cumbey : Den perfekta stormen håller på att ske både i mellanöstern och här i USA. Här i USA ser vi nu Wall Street protesterna, och de kommer att öka i betydelse och i styrka. Och som jag har anat så är detta väl planerade faser i New Age revolutionen.

Vi såg New Age revolutionen i Egypten, just då trädde de New Age folk som jag har haft ögonen på de senaste 30 åren upp och sa att deras sedan länge planerade revolution är på väg.  (Samma sak skedde vi 11 Sept 2001 enligt Warren B Smith) Och när den revolutionen når sin fulla kraft så kommer den till och med att få den kommunistiska revolutionen att framstå som en utflykt med barnen i söndagsskolan.

Radio Liberty: Ja du har fullständigt rätt och det är på tiden att folk förstår att alla de här arbetar tillsammans för det här. Men de flesta av vanligt folk har ingen aning om vad det här är för något inte ens vanliga New Agare vet vart detta är planerat att leda fram till.

De som nu dras med i demonstrationerna mot Wall Street har ingen aning om vad de egentligen gör utan de är bara manipulerade och har blivit redskap. Men frågan är vilka står bakom dessa demonstrationer i USA?

Constance Cumbey: I dessa demonstrationer ser vi hur New Age använder av sina strukturella nätverk och skickligt manövrar det sociala samhället. De använder sig av både Twitter och Facebook och Mobiltelefoni. Man använder sig av tekniken för att sammanlänka och få ut så många människor man kan på en kort tid.

Ett exempel på detta är att den natten USA:s regering släppte nyheten om att en stor Islamistisk ledare var mördad så samlades omedelbart mitt i natten över hela USA demonstrationer.  Och man demonstrerade med stora skyltar i hela landet. Ingen skall slå i mig att detta inte var väl organiserat och genomfört. Folk samlades alltså tillsammans på en given signal.

Marilyn Ferguson skrev i boken Aquarian Conspiracy där hon citerade grekisk New Agare som sa: “Det kommer att komma signaler som förenar

Radio Liberty: Ja tro inte för ett ögonblick att dessa demonstationer vi ser nu är någonting spontant utan det här är mycket väl planerat och genomfört. Folk som nu går in i det här har ingen aning om vilka mörka krafter som driver på dem för de vill bara ha en förändring av världen till något de inbillar sig skall vara bättre.

De här mörka krafterna verkar för en världsregering och en världsreligion och en ny världsekonomi och deras mål är egentligen också att utplåna all sann kristendom i världen. (Ps 2)(Upp 13)

Constance Cumbey: Du kommer väl ihåg de hemska upploppen i England och där användes de sociala nätverken och media för att snabbt samla folk dit de ville. Detta sker nu över hela världen och det startade med vad vi nu kallar för ”arabvåren”

                                                        Upproren i London

Det finns män mycket högt upp i samhället som verkar för det här och Lucis Trust och dess nätverk är med i detta. När jag första gången stötte på New Age tankarna presenterade jag materialet för en advokat och sa: Läs igenom det här materialet för det verkar som rena Nazismen för mig ! (Ps! precis som Warren B Smith påpekade)

Nu ser vi demonstrationer till och med i Israel och över hela världen. Dessa New Agare har förutsagt sedan 1975 att dessa kriser kommer. De har även sagt att de kommer att använda sig av Hagelian dialect för att få fram sin vilja och sin nya tidsålder.

Den kristus som de talar om skall framträda i deras nya tidsålder är inte bibelns Jesus Kristus det måste vi förstå direkt så vi inte bedras.

Gensvaret jag fick möta när jag såg och började varna för detta var att de kristna ledarna sa till sina får ungefär: Detta är absolut inget att oroa sig för fortsätt ni att sova sött !

Men redan då började New Agare samlas i stora konferenser och budskapet spreds snabbt över världen. Det skrevs redan på den tiden om revolutioner och att ta över världen men man var inte klara på 80 talet. Men idag är man mer organiserade och har mycket makt och deras budskap är TRANSFORMATION eller FÖRÄNDRING. (Känns det igen i våra kretsar?)

1994 skrev en New Age ledare: “Vi kan inte ta över om det inte sker en våldsam revolution först med en del blodsutgjutelse” (Det sprids nu i förtäckta ord även i våra kyrkor)

“The coming revolution” av Rick Joyner

De driver idag evolutionsläran stenhårt och misskrediterar alla som tänker annorlunda och anklagar dem för att vara livsfarliga för människosläktet. Många Pastorer och Kristna ledare vågar inte stå fast utan börjar att kompromissa. De tror att de ska lyckas på den här vägen att trycka ner kristna och föra in den nya religionen.

Det är också dessa i New Age som ligger bakom att det Mystika och Kontemplativa infiltreras in i kyrkan. För att gemom den ockulta mystika upplevelsen blir du en av dem. Det är exakt samma andemakter det är fråga om.

Vi ser hur planer nu infiltrerar kyrkan vi ser “Latter Rain – Manifested son of God” vi ser Skrattväckelser mm. Allt det här skall påverka att ta stegen in i New Age planen. Du kan skratta åt det här men vi ser in i en rörelse som planerar en medveten massbesättelse av människor.

Tiden kommer då skrattet fastnar i halsen 

En av New Age ledarna sa 1975: “Det spelar ingen roll vad du är intresserad av det finns en New Age grupp speciellt formad just för dig

Allt snack om förändring har su säkert stött på i Kyrkan. Kodordet för rörelsen är reformation och transformation och förändring där allt gammalt måste bort så nu kanske du förstår att det kanske inte var Gud överhuvudtaget.

 

Från upploppen i Egypten

Vi ser alltså dessa uppror överallt och det kommer bara att sprida sig vidare. Nu sätts press på USA och FN att gå på Syrien. Men Kina – Ryssland sätter stopp för ett sådant anfall än så länge. Syrien sa nyss: Vi tänker bomba Israel om väst går emot Syrien så allting verkar gå emot kaos

Och det är precis dit man vill föra mänskligheten för man tror att ur kaos kan man nu skapa den här nya tidsåldern med en världsregering och en ny ekonomi och en ny religion. De tror att de är Fenix som reser sig upp ur askan för att regera världen.

Den mystiska fågeln Fenix

Radio Liberty: Det här med Syrien var intressant för bibeln säger att Damaskus skall bli förstört. Israeliska myndigheter besvarade nyss Syriens hot med uttalandet: Om de skjuter missiler på oss så kommer vi att förstöra hela Damaskus. Och 3 timmar därefter kommer vi att jämna en annan Syrisk stad med marken.

Jes 17:1 Profetia om Damaskus. Se, Damaskus skall upphöra att vara en stad, det skall bli en ruinhög.

Constance Cumbey: Vi lever i profetiskt intressanta tider och vi måste försäkra oss om att vi verkligen står på den rätta sidan när allt bryter ut. Vi ser nu hur New Age har ett starkt socialt nätverk och kaos är precis vad de vill skapa. Vi kan inte sticka huvudet i sanden och låtsas vara neutrala längre. Det de planerar kommer att ske vare sig vi vill det eller ej och Gud kommer att tillåta det för sina syften.

Vi måste lära känna Gud nu och komma närmare honom för det är bara han som kan ta oss igenom det här. Det viktigaste är att du måste se till att du står på rätt sida i slaget för annars finns inte hans hjälp tillgängligt. Det gäller att tillbe den sanne Guden han som har skapat himlen och jorden och inte gå in i New Age religionens Interfaith som tillber jorden och universum.

Ps! Jämför Constance Cumbeys budskap med Warren B Smiths  och Jerry Goldens uppenbarelse = De talar om samma sak.

Mat 18:16 Men om han inte lyssnar, ta då med dig en eller två andra, för att varje sak må avgöras efter två eller tre vittnens ord.

Mvh Janne Ohlin

 

 

This entry was posted in NEW AGE AND MYSTICISM. Bookmark the permalink.