PROFETISK DRÖM – DOM ÖVER GUDS HUS

Denna finns nu inspelat på en ljudfil på Youtube

Jag fick ta emot ytterligare en profetisk dröm ifrån Herren i natt. (18-19/3-22) Den här drömmen var kristallklar det fanns i drömmen en stark känsla av allvar bedrövelse och sorg samtidigt. Jag upplevde så tydligt att Guds Ande är bedrövad över att ledarskapet inte vill lyssna till sanningen längre.

Ni som känner oss vet att vi aldrig försöker att upphöja oss till att framstå som några profeter eller bli något stort i människors ögon. Vi är bara enkla människor som har vanliga enkla arbeten för vår försörjning och försöker tjäna Herren med de talenter han gett till oss. Vi vågar inget annat än att använda talenten för vi skall redovisa den en dag: Vi skall varna Guds folk och den tjänsten försöker vi vara trofasta i ända till slutet.

Naturligtvis skall alla profetiska budskap prövas mot Guds ord och ingenting annat. Jag har upplevt det förut men så hände det igen i natt: Guds Ande talade från himlen och sa att vi skulle lägga våra budskap i ett brev och sända dem till ledarskapet i församlingarna i det här landet. (Jag tror givetvis inte att det är bokstavligt med posten)

Jag har ingen aning om vad Elvor skall predika på Söndag på mötet med Parousia Mission 20/3-22 men titeln på min predikan jag redan innan skrivit ner är: Dom över Guds Hus. I den första delen av drömmen så skickades alltså brevet ut till alla församlingar i det här landet. (Jag kom direkt att tänka på uppenbarelsebokens brev till församlingarna) Anden tog mig med till en av de större församlingarna i det här landet (Min upplevelse av det)

Jag fick se hur ledarskapet samlades för att försöka läsa budskapen men det var ingen som kunde läsa eller förstå det som stod skrivet. Detta trots att brevet innehöll en klar beskrivning om vart vägen går.

Den ene ledaren efter den andre försökte läsa budskapet och varenda en av sa: Jag kan inte läsa det här jag kan inte förstå det!

Exakt vad Jesaja profeterade:
Jes 29:9 Häpna och förundras, stirra er blinda, ja, var blinda. De är druckna, men inte av vin, de raglar, men inte av starka drycker. 10 Ty HERREN har utgjutit över er en ande med djup sömn och tillslutit era ögon. Han har höljt mörker över profeterna och över siarna, era ledare. 11 All uppenbarelse har för er blivit som orden i en förseglad bok. Räcker man en sådan bok åt någon som kan läsa och säger: “Läs detta,” så svarar han: “Jag kan det inte, den är ju förseglad.” 12 Och räcker man den åt någon som inte kan läsa och säger: “Läs detta”, så svarar han: “Jag kan inte läsa.” 13 Herren har sagt: Eftersom detta folk nalkas mig med sin mun och ärar mig med sina läppar men låter sitt hjärta vara långt ifrån mig, är fruktan för mig bara ett inlärt människobud. 14 Se, därför skall jag ännu en gång göra underbara ting med detta folk, ja, underbara och förunderliga. De visas vishet (Mänsklig vishet) skall förgå, de förståndigas förstånd (Ögon) skall förmörkas. 15 Ve dem som går ner i djupen för att dölja sina rådslag för HERREN, som bedriver sina verk i mörkret och säger: “Vem ser oss, och vem känner oss?”

Vers 14 Den hebreiska grundtexten kan översätta detta med: Därför skall jag mitt ibland detta folk göra ett fullbordat verk. Min text som jag skall predika om på söndag beskriver vad detta är:
1/ Jesu korsfästelse är grundstenen.
2/ Jesu uppståndelse är slutstenen.

Psa 118:21 Jag tackar dig för att du svarade mig och blev min frälsning. 22 Den sten som byggnadsarbetarna kastade bort har blivit en hörnsten. 23 HERREN har gjort den till detta, underbart (Heb: Fullbordat) är det i våra ögon.

Jag drömde alltså om kristna byggnadsarbetare som inte förstår att huset redan är fullbordat. Vi kan endast formas och tuktas av Herren för att komma in och sättas på plats av honom i huset. Vi kan bara falla ner inför stenen och be honom forma mig och bygg med mig älskade mästare.

1 Pet 2:4 Kom till honom, den levande stenen som visserligen är förkastad av människor men är utvald och dyrbar inför Gud. 5 Och låt er själva som levande stenar byggas upp till ett andligt hus, ett heligt prästerskap, som skall frambära andliga offer som Gud tack vare Jesus Kristus tar emot med glädje. 6 Det står nämligen i Skriften: Se, jag lägger i Sion en utvald, dyrbar hörnsten, och den som tror på den skall aldrig komma på skam. 7 För er som tror är den alltså dyrbar, men för dem som inte tror har den sten som byggnadsarbetarna kastade bort, blivit en hörnsten, 8 en stötesten och en klippa till fall. De stöter emot den därför att de inte lyder ordet. Så var också bestämt om dem. 9 Men ni är ett utvalt släkte, ett konungsligt prästerskap, ett heligt folk, ett Guds eget folk, för att ni skall förkunna hans härliga gärningar, han som har kallat er från mörkret till sitt underbara ljus.

Det här är ju väldigt farligt tillstånd att vara blind och oförstående när vi närmar oss slutet av denna tidsålder.

Dan 12:4 Men du, Daniel, göm dessa ord och försegla denna skrift till ändens tid. Många skall forska i den och kunskapen skall bli stor.”

Dan 12:9 Då sade han: “Gå, Daniel, för dessa ord skall förbli gömda och förseglade till ändens tid. 10 Många skall bli renade och tvagna och luttrade, (Domen över Guds Hus) men de ogudaktiga (Köttsliga) skall bedriva sin ogudaktighet (Bygga på Jorden) och ingen ogudaktig (Mänsklig visdom) skall förstå detta, men de förståndiga (Andlig Visdom) skall förstå det.

Nu gjorde mig Anden uppmärksam på någonting och det var deras ögon de såg ut som om de var påverkade av en drog eller något de såg alldeles dimmiga ut. Jag fick nu som en stark tanke: De är påverkade av Villfarelsens ande!

Det finns 2 konkreta bibelställen där det uttryckligen står: Villfarelsens andemakt.

2 Tess 2:11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen.

1 Joh 4:1 Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen. 2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud, 3 och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen. 4 Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än den som är i världen. 5 De är av världen och därför talar de vad som är av världen, och världen lyssnar till dem. 6 Vi tillhör Gud. Den som känner Gud lyssnar till oss, den som inte är av Gud lyssnar inte till oss. Det är så vi känner igen sanningens Ande och villfarelsens ande.

Så nu på morgonen klockan 06:00 när jag gått upp och fixat frukost startat min dator går jag in på mitt FB flöde. Det första som dyker upp i flödet är ett inlägg med Per Arne Imsen. PINGSTSAMFUNDETS LEDARE REKOMMENDERAR JESUITORDENS PANENTEISTISKA VILLOLÄROR FÖR LEDARE I PINGST. Varför Daniel Alm? (P- A Imsen brukar vara noga med sina källor)

Jag blev chockad! Daniel Alm ledaren för Pingströrelsen i Sverige! Till sist vill jag översätta ett budskap från Pastor Keith Malcomson från ett kort Youtube Klipp där han varnar för Villfarelsens andemakt! Jag sammanfattar det till Svenska Citat:

Jag städade kyrkan innan söndagsmötet en dag när jag fick vara med om något väldigt konstigt. Det kom helt plötsligt en andemakt där i rummet som en väldigt kraftig villfarelse. Det var precis som om mitt sinne attackerades av starka tankar och upplevelser det var som en hel ocean kom emot mig. Detta varade i ungefär 30 sekunder och det fångade hela mitt sinne det var fruktansvärt starkt. Jag kunde bara tänka så här: Gud är i allting och allting är Gud! Gud är i alla religioner och alla religioner leder till Gud det var som en våg som sköljde över mig. Jag stod som fastfrusen när detta pågick och kom till slut ur greppet: Vad var detta nu? Jag ringde till en vän i ett annat land som bekräftade att han hade haft exakt samma upplevelse samtidigt. Jag upplevde att det kommer stark demonisk aktivitet att släppas lös och jag fick uppleva detta för att varna. Lyssna nu: Det kommer att släppas lös en superstark demonisk villfarelse mitt i kristenheten.”

Gud är i allting och allting är Gud! Det var alltså vad P-A Imsen varnade för i sitt FB inslag som bekräftade min dröm i natt. Vänner dammluckorna är redo att öppnas för stark demonisk villfarelse som sveper bort alla som inte är fast grundade på hörnstenen Jesus Kristus.

Hälsningar i Herren – Janne Ohlin – Göteborg.

This entry was posted in DISCERNMENT, PROPHECY. Bookmark the permalink.