Vittnesbörd och profetiska drömmar

Vi fick detta via mail från en person har följt vår hemsida/hemsidor till och från under 15 år. Vi hoppas att det kan vara både till uppmuntran och till varning.
/Elvor & Janne

_______________________

Jag har länge tvivlat och varit osäker på min egen frälsning. Nu efter att ha vänt om från mina synder, (vilket vi är skyldiga till att göra i kraft av den helige Anden) så fick jag nog. Jag bad Gud! Jag vill VETA och KÄNNA att jag är frälst. Det gick någon dag emellan och jag hade inte en tanke på att koppla detta till vad jag bett om tidigare. Sedan plötsligt vaknade jag en morgon av att jag hade en sådan frid och fröjd i mitt inre. Jag tänkte på väg till jobbet att detta var ju något fantastiskt. Jag jobbade och friden var kvar. Jag kommer hem och ser att någon har klipp min kant på gräsmattan runt baksidan och runt min uteplats vid mitt hus. Det behöver man en trimmer till och jag har ingen. Det är heller inget ekonomiskt läge för mig att köpa en. Jag blev så glad och friden är kvar. Jag börjar läsa min bibel och slår upp följande. 

I Galaterbrevet 2:16 står det:  Men vi vet att människan inte förklaras rättfärdig genom laggärningar utan genom tro på Jesus Kristus. Därför har också vi satt vår tro till Kristus Jesus, för att stå som rättfärdiga genom tro på Kristus✱ och inte genom laggärningar. Genom laggärningar blir ingen människa rättfärdig. 

Plötsligt släppte alla mina krav på mig själv och min egen frälsning, att försöka tillfredsställa Gud på egen hand försvann. 

Jag läser färdigt brevet och bestämmer mig för att gå ut och gå. I samma ögonblick jag öppnar min ytterdörr så hör jag kyrkklockorna ringa på torget. Under de ca 2 åren jag bott i mitt hus kan jag ALDRIG minnas att jag någonsin hört kyrkklockorna. Bor ett par km från torget. Jag sträcker upp armarna och tackar Gud för att han inte bara givit mig sin frälsningsvisshet utan att han också gör det med råge. Detta vill jag dela för det finns mycket skuld och skam att inte räcka till för frälsning. Det vill Gud lösa en ifrån.  

Dröm 1

Jag och ca 7 trossyskon var inne i en fin ljus lägenhet i en stad. Det var både män och kvinnor. Strålande väder. En vanlig dag i Sverige. Frid och hjärtlig stämning var ibland oss. Plötsligt säger en av de yngre tjejerna som står vid fönstret i vardagsrummet. Nu Händer det! I ett och i detta då så viste jag att de döda uppstod från sina gravar. Jag visste och var fridsamt trygg i att jag skulle bli upptryckt. Alla rycktes upp men det tog längre tid för mig innan något hände. Jag var sist. Friden och vissheten var kvar. Så plötsligt rycktes även jag upp. Högt i skyn mitt i stigandet tänkte jag, jag ska titta ner och se hur det ser ut. I samma ögonblick som den tanken kom så förstod jag att det är förbjudet. Vi ska ha vår blick fäst på Jesus. Slut.

Dröm 2

Jag var ute och körde bil i en stad i Sverige. Strålande väder, klarblå himmel. Jag ser att människor på gator och torg börjar blicka upp mot skyn. Och jag tänkte.. Men vad är det nu då? Jag stannar min bil och kliver ut och ser massa små vitgula prickar/ljusglimtar centrerade i skyn och det ser ut som man försökt skuta ner någon av ljusglimtarna med missiler. Jag ser två stora händer i himlen. En hand över och en hand under. Jag förknippar detta med Guds kommande dom och att detta var asteroider. Slut. 

Jag tror att det kommer gå fort framöver. I båda drömmarna har det varit som vilken dag som helst. Man åt och drack, gifte sig och blev bortgift. Precis som i Noas tid. Slutet kommer plötsligt och överrumplande både för oss frälsta och över de ofrälsta. Det upplever jag är en varning till oss alla. 

Gud välsigne er 
Mvh Anonym 

This entry was posted in Different Stuff, PROPHECY. Bookmark the permalink.