Yvonnes dröm

Vi fick mail från en kvinna som berättade om en dröm som kan vara profetisk.
/Ohlins

Yvonne skriver:

Jag hade en dröm den 8 januari i år, som jag vill dela med mig.

Naturligtvis ska detta prövas, men jag ber för vårt land, om ännu en nådatid.

Jag var ute med några kristna vänner, vi samtalade om tidstecken och yttersta tiden. 

Många runt om i världen hade sett konstiga bågar på himlen. Bågarna såg ut som vita regnbågar oavsett väder. I Sverige hade man också sett såna. Jag tänkte ” kan inte jag se bågarna också”? Då googlade jag på nyheterna där det stod om ovanliga himlafenomen runt om i världen och det var bilder på bågarna. 

Efter en tid, träffades vännerna igen, och vi samtalade om fenomenet som tidstecken. Då plötsligt kom det rökpelare ur marken, först en rökpelare, vi undrade och stirrade, ”vad är det för något”? Sen blossade upp den ena rökpelaren efter den andra ur marken, överallt runtomkring. Jag uppskattade att höjden på rökpelarna var ca 1 – 1,5 m. Det fanns vägarbetare och andra människor ute som ju blev rädda och fick panik. Jag blev ju också rädd och frågade om detta var ”apokalyps” , Ja, svarade den ena, jag försökte googla i mobilen, men jag kom inte ut på nätet. Folk irrade omkring, jag gick undan, för jag ville inte att någon skulle se min oro som kristen. Jag grät och ropade ut som i födslovåndor ”Jesus”. Just ordet födslovåndor kom till mig. Där vaknade jag och drömmen tog slut.

Joel 2:28 Och det skall ske därefter att jag skall utgjuta min Ande över allt kött. Era söner och era döttrar skall profetera, era gamla män skall ha drömmar, era unga män skall se syner. 29 Också över tjänare och tjänarinnor skall jag i de dagarna utgjuta min Ande. 30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. 31 Solen skall vändas i mörker och månen i blod, innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda. 32 Och det skall ske att var och en som åkallar HERRENS namn skall bli frälst. Ty på Sions berg och i Jerusalem skall det finnas en räddad skara så som HERREN har sagt, bland kvarlevan som HERREN kallar.

Efter att ha räknat upp olika tidstecken sa Jesus:
Matt 24:8 Men allt detta är bara början på ’födslovåndorna’.

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.