Profetisk dröm

En dröm 10 januari 2023

Här kommer drömmen:

Jag var på väg mot ett hotell jag och min man bodde på, jag passerade ett annat hotell med en manlig orkester som brukade spela utomhus på verandan. Då jag passerade hade de en paus då de hade lite “trevligt” (hångel) med varandra och spelade därför inte. 

Jag passerade dem och  gick ner för slänten, det började skymma hastigt. Nedanför slänten fanns en spång man kunde gå över, då det var en form av kärrmarker. Precis sådana som finns på vandringsleder då det är sankmark.

Jag hörde hur orkestern började spela igen. På spången uppfattade jag att det kom “någon” (skepnad) och gick med en hund men när den kom närmare så var det ingen hund utan en stor svart/grå varg. Jag upplever då hur det strålar ljus omkring mig, vargen tittade bara på mig och passerade, dessutom kom hela flocken förbi mig utan att ens titta upp på mig. Alla hade passerat över spången framför mig. Jag kände ingen rädsla utan jag visste att Herren beskyddade mig, kände full förtröstan.

Jag fortsatte över spången och det var så ljust omkring mig att jag såg varje kvist och ådra i träet, innan jag kom fram till huset hör jag skrik och oväsen från verandan med musikerna som jag passerat tidigare.

När jag kommer fram till hotellet är det helt kolsvart ute. Då jag passerat in genom grindarna kommer portiern fram, stänger de stora järngrindarna och säger: Har du sett den stora vargflocken?? Har du hört vad som hänt??

Ja svarade jag, jag mötte dem, de rörde mig inte! Han stirrade på mig och säger att flera ur orkestern är döda.

När jag vaknade ur drömmen förstod jag att Herren ville visa på något. Jag tror att det kommer en dom mot de som inte följer Guds Ord, men att de som vill hålla fast vid Den Heliga Skrift, Bibelns  Ord kommer att få ett övernaturligt skydd hela vägen hem. Det kommer ett mörker vi inte kan ta oss igenom utan Herrens hjälp. 

Jag tror att det kommer mycket mörka tider framöver och att vi får be för varandra, stötta varandra. Samtidigt tror jag att vi är där Herren vill ha oss just nu.

Upplever att den demoniska aktiviteten ökar hela tiden vilket gör att bibelordet, bönen, blodet och den Helige Andes ledning behövs än mer. Vi kommer att behöva ha våra dörrposter bestrukna med Lammets blod nästintill bildligt talat.

Guds Underbara Frid och Välsignelse!
Hälsningar Kerstin

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.