Antisemitismen visar sitt fula ansikte

 

Jer 16:16 Se, jag skall sända bud efter många fiskare, säger HERREN, och de skola fiska upp dem; och sedan skall jag sända bud efter många jägare, och de skola jaga dem ned från alla berg och alla höjder och ut ur stenklyftorna.

Se på dessa videoclip från Wall Street

  • Från Isaskar Blogg >>
  • Från Israel Today >>

Citat Jerry Golden

“Ännu en gång så kommer världen att få se hur ondskan dödar flera miljoner utan att ge någon som helst barmhärtighet. Jag har visat stor barmhärtighet och förlåtelse men nu är gränsen nådd och jag kommer att låta domarna komma. Ett stort lidande kommer att komma över hela jorden. De flesta har glömt hur nazismens andemakt brutalt mördade flera miljoner av mitt judiska folk. Nu har samma andemakt vänt tillbaka igen och rest upp sitt fula ansikte och kommer att döda ytterligare miljoner”

Herren visade en dröm jag har förträngt i flera år därför att jag ryggar tillbaka inför det kusliga i den.

Jag fick se en kyrka här i Göteborg där man tillbad Herren i hans härlighet. Utanför mascherade en stor mob som såg ut som nynazister. De var rasande och började kasta stenar på kyrkan och skrika hatord det liknade mest “Kristallnatten”. Tack vare den utveckling vi ser komma över jorden känner jag ett ansvar inför Gud att nämna det här.

Om hatet visar sig redan nu i början av ekonomiska svårigheterna. Vad kommer då inte att ske när ekonomin kraschar fullkomligt i världen? För det är exakt vad vi tror kommer att ske snart.

Hur går det med de pastorer som inte varnat för det här? Det finns de som urvattnat evangeliet både på korset och på profetiornas varningar. Man sitter och äter och dricker vid onda andars bord av världens läckerheter. Sedan bygger man församlingar a´la Jakobsbrevet och de svagare och äldre föraktas. (= Slås)

Matt 24:44 Var därför också ni beredda! Ty i en stund när ni inte väntar det kommer Människosonen. 45 Om det finns en trogen och förståndig tjänare, som av sin herre blivit satt över de andra tjänarna för att ge dem mat i rätt tid 46 salig är den tjänaren, om hans herre finner honom göra så, när han kommer. 47 Amen säger jag er: Han skall sätta honom över allt vad han äger. 48 Men om tjänaren är ond och säger i sitt hjärta: Min herre dröjer, 49 och han börjar slå (Förakta) de andra tjänarna och äter och dricker med dem som är druckna, 50 då skall hans herre komma en dag när tjänaren inte väntar honom och i en stund han inte känner till  51 och hugga honom i stycken och låta honom få sin plats bland hycklare. Där skall man gråta och skära tänder.

Gud kommer visa sin trofasthet mot dem som har hållt fast vid det gamla sanna evangeliet.

Upp 3:7 Skriv till församlingens ängel i Filadelfia: Så säger den Helige och Sanne, han som har Davids nyckel, han som öppnar så att ingen kan stänga, och stänger så att ingen kan öppna: 8 Jag känner dina gärningar. Se, jag har låtit en dörr stå öppen för dig, en dörr som ingen kan stänga, ty din kraft är ringa och du har hållit fast vid mitt ord och inte förnekat mitt namn. 9 Se, jag överlämnar åt dig några från Satans synagoga, några som säger att de är judar men inte är det utan ljuger. Jag skall få dem att komma och falla ner inför dina fötter, och de skall förstå att jag har dig kär. 10 Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov.

Upp 3:14 Skriv till församlingens ängel i Laodicea: Så säger han som är Amen, det trovärdiga och sannfärdiga vittnet, upphovet till Guds skapelse: 15 Jag känner dina gärningar. Du är varken kall eller varm. Jag skulle önska att du vore kall eller varm. 16 Men eftersom du är ljum och varken varm eller kall, skall jag spy ut dig ur min mun. 17 Du säger: Jag är rik, jag har vunnit rikedom och behöver ingenting, och du vet inte att just du är eländig, beklagansvärd, fattig, blind och naken. 18 Jag råder dig att av mig köpa guld som är renat i eld, så att du blir rik, och vita kläder att skyla dig med, så att din skamliga nakenhet inte syns, och salva att smörja dina ögon med, så att du kan se. 19 Alla som jag älskar tillrättavisar och tuktar jag. Var därför ivrig och omvänd dig.

Mvh Janne Ohlin

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.