Judehat bland de unga kvällen innan massakern

Ungdomarna på Utön i en öppen demonstration mot Israel och en förbannelse av det Judiska folket.

Ett öppet hat mot Israel har avslöjats på Utön här, av utrikesminister Jonas Gahr Store och Eskild Petersen.

Vi är trötta på Israel ! Det var budskapet som förmedlades av AUF ledaren Eskild Petersen dagen före massakern på Uteya då 85 personer massakerades av frimuraren.

Dagen före massakern hade AUF ledaren Eskild Petersen bjudit in Norges utrikesminister Jonas Gahr Store till lägret. Han är samme minister som erkände Hamas och höll hemliga samtal med ledarna i den Islamska terrororganisationen.

Så här sa han till tidningen Dagbladet 21/7 bara 48 timmar innan den tragiska massakern ägde rum.

“I acknowledge that economical boycott of Israel is a dramatic tool to use. But we are tired of Israel’s behavior. Large parts of the World reacts towards Israel all the time, but Israel do not pay attention. Our advice to the Government of Norway is a signal, that we are tired of Israel” explains Pedersen.

När sedan terroristen började avrättningen av ungdomarna, var just Pedersen den första som hoppade i en räddningsbåt och räddades bort från ön.

DU KAN LÄSA HELA (Eng) HÄR


BREIVIK ÄR INTE “KRISTEN FUNDAMENTALIST”

Anders Behring Breivik har blivit kallad “kristen fundamentalist”, vilket är
helt fel. Breivik är en hänsynslös terrorist och en kallblodig mördare. Han anser bland annat att alla ska återgå till Romerska katolska kyrkan enligt sitt manifest. Det var “kristna fundamentalister” (bibliskt troende) som mördades under inkvisitionen just för att de vägrade böja sig för påvekyrkan.

Mycket har gjorts i Guds namn genom historien men Jesus sa: “På frukten ska ni känna trädet”. Den som mördar andra är inte kristen, utan antikristen, ett redskap för djävulen. Vi sörjer med det norska folket i det fruktansvärda som har hänt och ber för Norge och för alla drabbade familjer. Läs analys om Breiviks idéer >> .

Norge kan nu tvingas att leva med den ständiga hotbild och skräcken för attentat, som Israel har levt under i många år >>. Jag (Elvor) minns 80-talet när jag bodde i Israel, innan självmordsbombare var vanligt. Varje väska eller kasse som lämnats kvar någonstans, ledde till avspärrning och var en misstänkt bomb (det gäller förstås fortfarande). Tack vare den israeliska säkerhetspolisen och människors vaksamhet, avslöjades ca 90 % av alla attentat i tid, sa man.
Men många människor har dödats och skadats eller lemlästats av terroristattentat och det har tvingat Israel att försvara sig och försöka eliminera terroristernas gömmor.


OM TEMPELRIDDARORDEN >> :
…Jesuiterna genomskådar faran som väntar kyrkan genom denna mystiska hemliga sekt. De vill förhindra det engelska frimureriets utbredning i Frankrike.

I prins von Bourbons palats Clermont, inviger jesuiterna en egen loge,
”Clermonts Högkapitel”, med ett eget frimurarsystem som innehåller 6 grader i
stället för 3 Som i den engelska logen.

För att framstå som äldre än den engelska logen, påstår jesuiterna att Clermonts Högkapitel härstammar från Tempelriddar Orden som grundades 1119 i Jerusalem. (Påven Klemens V Upphävde Tempelriddarorden år 1312).

Bröderna av den 6:e graden kallas för Tempelriddare och i deras öra viskar man det politiska målet, att med Jacob III återinföra ”the Stuarts” på den engelska tronen.
Med hans hjälp Skulle man återföra den anglikanska kyrkan i skötet av den romerska moderskyrkan. Även den anglikanska kyrkan vädrar överallt deismens onda anda.
Hämtat här >> om Frimureriets historik

 

 

This entry was posted in MIDDLE EAST AND ISRAEL. Bookmark the permalink.