Konspirations teorier eller ?

9 September 2001 och 2 plan kraschar in i Worldtrade center

Kriget mot “terrorism” startar men många anser hela det här en enda stor “fejk”. Och den man skyllde alltsammans på en ännu större “fejk” hans namn är Osama bin laden

Nu blev världen plötsligt förenat mot all slags terrorism, så kom nästa “fejk” man sa att Irak hade massförstörelsevapen. Man jämnade nästan Irak med marken men inga massförstörelsevapen hittades. Sedan kom Arabupproren och Libyen mfl.

Lägg märke till President G.W Bush tal om den nya världsordningen  som “DE” skulle lyckas genomföra. Det kommer de också säger bibeln men “DE” drabbas av en katastrof.

1Th 5:3 Bäst de säga: “Allt står väl till, och ingen fara är på färde”, då kommer plötsligt fördärv över dem, såsom födslovåndan över en havande kvinna, och de skola förvisso icke kunna fly undan.

Idag 2/5 – 2011 så kom plötsligt en väl tajmad nyhet att Osama Bin Laden skulle ha hittats och ha dödats, Det här är väl nästan för bra för att vara sant för kritiserade Obama. Förra veckan “fejkade” man ju fram att han var född på Hawaii och nu blir han hjälten inför världens ögon. Ja vi tror faktiskt att det här är lite “för bra” för att vara sant.

Läs detta i relation till Israel på Isaskars blogg

Redan har man kritiserat bilderna av honom som död.  (+ HÄR) Inte nog med det man begravde honom också hastigt (för att dölja bluffen?)

Osama is dead: Hail Obama

Few should share a tear for Osama. Few should rejoice that Obama appear to have won “the war on terror”.

Obama has got a return on 2 trillon USD. The dead body of Osama Bin Laden.

It has cost the US tax payers almost two trillion dollars to get rid of Osama Bin Laden. That the Islamic terrorist was hiding in a villa in Pakistan, should not surprise anyone.

Now this brutal Islamic killer is gone.

LÄS MER……

Det du skall förvänta dig att precis innan Antikrist kliver in på arenan är just att den politik och de händelser du ser med ögonen och hör med öronen i media är “Fejk” och det just för att systemet 666 skall kunna ta över alla nationer.

Skapa globalt Kaos för att sedan skapa global Ordning

2 Tess 2:7 Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. 8 Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. 9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.

Nu påstår USA att AL Qaida har sagt att man planerar en fruktansvärd hämnd på USA och att man kan tänka sig använda sig av kärnladdningar. Frågan är den att har nu tiden kommit när man behöver en Megakatastrof  för att samla världen unde igen? För att sedan skylla på Al Qaida igen och NATO är ju redan i Mellanöstern och dit skall ju hela jordens Armeér samlas.

Jag kom att tänka på nyss hemflyttade till Herren Profeten David Wilkerson som profeterade om en händelse som skulle skaka om alla – Undrar om det inte är läge för något sådant att ske nu?

David Wilkerson

Vi vet ju att målet är ju Fred i Israel och Jerusalem med vilka medel som helst. För att kunna resa upp en världsregering (Styggelsen) över hela jorden. Och åt det hållet arbetar Vatikanen Men även Tony Blair och Rick Warren Del 1  Del 2  Del 3

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.