DRAR DET IHOP SIG FÖR EN FALSK JESU TILLKOMMELSE

DET DRAR IHOP SIG FÖR EN FALSK JESU TILLKOMMELSE

Vi har länge varnat för att det drar ihop sig till en falsk Jesu Tillkommelse. Både New Age – Latter Rain/Nar – Katolska Kyrkan har en teologi som säger att Jesu Parousia är ett osynligt kommande en “Närvaro” i sin kropp. (EUKARISTIN) Står vi inför en ockult andeutgjutelse som kommer att bedra massorna att tro att Jesus redan har kommit?
Latter Rain/Nar profeten Kim Clement: Profeterar: Kim Clement says Pope Francis is God’s Chosen Läs denna hemsidan >> Missa inte videon där! I 2 Tess 2 står det att “Den laglöse” skall komma till sitt folk först (Parousia) Innan Herren kommer till sitt folk (Parousia)
Satan kommer att skicka sina änglar för att dra sin brud till sitt hus (Babylon)
Herren kommer att skicka sina änglar för att hämta sin brud till sitt hus (Nya Jerusalem)
Manifestationerna i New Age och i Latter Rain/Nar (Toronto och senare) är exakt de samma. Det är denna falska väckelse Kim Clement menar nu skall sprida sig till Katolska Kyrkan i videon. The Elijah List supports Kim Clement
Jerry Potter varnade profetiskt 1984 för en kommande ” falsk väckelse” >>
2 Tess 2:11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse (FALSK VÄCKELSE MED SKAKNINGAR m.m) över dem så att de tror på lögnen (ATT EUKARISTIN ÄR JESUS?)12 och blir dömda (AVSKILJDA) alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.
1Joh 4:1 Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen. 2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud, 3 och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen.
2 Joh 1:7 Ty många bedragare har gått ut i världen, och de bekänner inte att Jesus är Kristus, som har kommit i köttet. En sådan är Bedragaren, Antikrist.
I den grekiska grundtexten står det att antikrists ande är den driven av som inte tror att Jesus Kristus kom hit i Kroppslig form. Men också att han kommer tillbaka i kroppslig form. Precis som änglarna meddelade lärjungarna.
Apg 1:10 Medan de såg mot himlen dit han for upp, se, då stod två män i vita kläder hos dem. 11 Och de sade: “Ni män från Galileen, varför står ni och ser mot himlen? Denne Jesus som har blivit upptagen från er till himlen, han skall komma igen på samma sätt som ni har sett honom fara upp till himlen.”
This entry was posted in PROPHECY and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.