Ulf Ekman hyllade Påven i Madrid

Text: Ivar Fjeld

Ulf Ekman påstår att Katoliker som talar i tungor är pånyttfödda kristna. Det tycks för honom inte spela någon roll att de kallar Påven “Helige Fadern” eller samtidigt böjer sig (tillber) och kysser statyer föreställande helgon eller maria. >>

Citat: Det är nu mer än ett år sedan jag varnade Lutheraner och Pingstvänner i Norge att Ulf Ekman är en falsk lärare. Hans uppdrag är att leda en karismatisk väckelse som skall leda till Rom.

Senaste tidens rapporter från Ekman visar att mina varningar var riktiga. Det finns nu inte längre några negativa tongångar kvar. Han är nu redo att gå tillbaka till Rom och böja sig in under Påven.

Om Ekman inte vänder om från den här vägen kan han hamna i helvetet. De Pastorer som han i Skandinavien har bedragit gör väl i att lyssna på denna varning.

Visa Ekman på ytterdörren i era församlingar. Om er Pastor inte lyssnar så skaka dammet från era fötter och lämna församlingen själv. (slut citat)

Läs även om varningen för Ulf Ekmans inflytande >> . Ta del av Jasmines tankar och fakta-information från 2011-11-28 om Ekmans och påven.

 

 

 

This entry was posted in INTERFAITH. Bookmark the permalink.