Skakande syn som kan bli verklighet!

Vi påmindes om den syn vi fick ta emot från Herren år 1993. Synen kom exakt samma dag Zhirinovsky vann duma valet i Ryssland. Vi har sedan dess många gånger frågat oss, kommer denne man att komma till en maktposition? Eller vad menar Herren?

Den 27/4 – 11 kunde man läsa att Zhirinovsky kommer att ställa upp i Presidentvalet 2012. Kan möjligen detta vara den kommande befälhavaren och  ledaren av “Landet längst uppe i Norr?” i Hes 38 – 39. Som skall komma emot Israel och många andra länder?

Russian Duma speaker Zhirinovsky to run for president in 2012

Vladimir  Zhirinovsky

Här är artikeln  Och här kommer Synen båda fick ta emot samtidigt från Herren 1993

En nära vän till oss var på besök och vi satt och bad för olika saker. Vi bad också för varandra. När Eva bad för oss upplevde vi plötsligt en atmosfär av allvar. Jag kommer liksom rakt in i en levande vision som jag bara kan beskriva som en ”andlig film” – jag var i synen på en annan plats och först såg jag inte var jag var för det var dimma och ganska mörkt. Efter någon sekund skingrades dimman och jag såg att jag befann mig uppe i luften över en kanal med vatten.

Efter ännu en liten stund skingrades dimman och jag såg en bro med två lejon på. Jag visste nu att jag befann mig över kanalen vid Bältesspännarparken i Göteborg. Jag såg tydligt Gustav Adolfs torg med rådhuset. Plötsligt koncentrerades min uppmärksamhet till olika fordon som körde på vägen framför rådhuset – det var tanks och fordon med militärer i. Täckta lastbilar med soldater hoppade ut och ropade på ett annat språk – som jag uppfattade var ryska. De sprang mot rådhuset med vapen i händerna.

Våra böner tystnade och ingen sa något på en lång stund. Elvor bröt tystnaden: Vad konstigt, sa hon, jag upplevde att jag befann mig vid Bältesspännarparken vid 5:an och såg bort mot Stampgatan och det stod stora kanoner hela vägen längs kanalen som var riktade in emot stan.

Lite senare på kvällen satte vi på radion för att höra nyheterna vid 21:00. Då var det nyheter om att Vladimir Zhirinovsky och hans ultranationalistiska parti hade vunnit valet i duman. Man intervjuade även en rysslandskännare på nyheterna och vi kommer aldrig att glömma hans ord: ÄR DETTA DET GAMLA ROS-VÄLDET SOM UPPSTÅR IGEN?

Gud visade otroligt nog synen för oss samtidigt och vi fick en bit var.

2 Kor 13:1 Efter två eller tre vittnens utsago skall var sak avgöras.

Ohlins – Göteborg

This entry was posted in PROPHECY. Bookmark the permalink.