New World Orders Slavesystem

OHLINS: Översatt med Google översättning. (Fetstil av oss).

Den Nya Världsordningens Slavsystem

Mercola: Planen att tagga oss för New World Order SlavSystem

ANALYS. Dr Vladimir Zelenko, som jag har intervjuat två gånger tidigare, var bland de första amerikanska läkarna som utvecklade ett tidigt behandlingsprogram för den nya SARS-CoV-2-infektionen. Han populariserade användningen av hydroxiklorokin och zink, och när hydroxiklorokin blev allt svårare att få tag på var han också bland de första att identifiera quercetin som ett gångbart alternativ.

Analys av Dr. Joseph Mercola | Intervjuutskrift | Videolänk Berättelse i ett ögonkast Dussintals peer-reviewade studier visar att när covid-19 behandlas inom de första dagarna efter symtomdebut, finns det en 85% minskning av sjukhusvistelse och dödsfall. Med Omicron har vi fått ett bästa scenario.

Det mycket smittsamma viruset kan tränga igenom befolkningen och bara orsaka milda förkylningssymtom, och på så sätt producera flockimmunitet utan risk för massolyckor. Två månader före lanseringen av covid-skotten var den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten medveten om att de kunde orsaka allvarliga problem, inklusive hjärtinfarkt, stroke, myokardit, blodproppar, neurologiska problem med mera, men de tryckte på dem ändå.

Dr Vladimir Zelenko tror att SARS-CoV-2 är ett biovapen. Patent som sträcker sig över två decennier stödjer denna uppfattning. De som skapade vapnet undersökte och identifierade också motgift, som inkluderar zinkjonoforen hydroxiklorokin. Motgiftet mot covid undertrycktes avsiktligt för att uppmuntra människor att få covid-jab, som Zelenko tror är ett verktyg för att tagga människor för New World Order-slavsystemet.

När pandemin började övade Zelenko i New York. Han har sedan dess flyttat till Florida, där han har gett intervjuer flera timmar om dagen för att försöka sprida budskapet om tidig behandling och förebyggande. Som noterat av Zelenko:

“Det är en mycket behandlingsbar infektion – eller ska jag säga biovapen? — om det görs inom de första dagarna, eftersom covid är två sjukdomar. Det är virusets infektionsstadium, och sedan en vecka senare har du den patogena inflammatoriska reaktionen som gör all skada på lungorna och orsakar blodproppar.

Så det handlar om timing. Och uppgifterna är mycket tydliga. Det finns dussintals peer-reviewed studier som visar att om du behandlar covid inom de första dagarna, har du en 85% minskning av sjukhusvistelse och dödsfall. Det är en no-brainer. Du kunde ha räddat 700 000 människor från att gå till sjukhuset av 800 000.”

Medan Zelenko är licensierad att utöva medicin i Florida, ägnar Zelenko nu större delen av sin tid åt att utbilda allmänheten och andra läkare. Han är också tillgänglig via telemedicin, men hans passion har blivit att forska och utveckla enkla, naturliga metoder för komplexa hälsoproblem – inklusive hans egna.

Zelenko har en sällsynt typ av cancer som kallas pulmonell artär sarkom, som vanligtvis är dödlig. Han har också genomgått två öppna hjärtoperationer och tre år av cellgifter och strålning, varav ingen har löst hans problem.

“För nästan fyra år sedan fick jag diagnosen lungartärsarkom. Det finns bara 10 fall i genomsnitt per år, och alla hittas vid obduktion. I mitt fall trodde de att det var en blodpropp som inte svarade på blodförtunnande medicin.

Så beslutet togs att göra en embolektomi, öppna mitt bröst, gå in i lungartären och ta ut blodproppen. Men när de gjorde det såg de att det var en tumör, och den hade helt förstört min högra lunga. Så jag tappade min högra lunga. Och de resekerade en stor del av lungartären och var tvungna att rekonstruera den eftersom man behöver den artären för att leva. Sedan gick jag på cellgifter … jag var ganska bra i två år, och sedan kom det tillbaka och hade spridit sig till min höft också. Och så gjorde jag en annan öppen hjärtoperation. De var tvungna att byta ut en av mina hjärtklaffar, lungklaffarna.

Sedan gick jag för strålning till min höft [följt av] riktigt tung cellgifter. Efter två månader efter det gick jag in i hjärtsvikt och utvecklade kardiomyopati … jag återhämtade mig från det och fick medicin för hjärtsvikt … En månad efter det … utvecklade jag covid-lunginflammation … jag var ganska säker på att jag skulle lämna i en box (kista), men jag återhämtade mig.

Några månader senare gick jag på en ny datortomografi och de upptäckte återigen att tumören var tillbaka i lungartären, men den här gången ville ingen läkare operera mig. En tredje öppenhjärtprocedur är mycket farlig. De uppskattade mer än 50 % sannolikhet att jag skulle dö på bordet, vilket jag inte gillade. Så det slutade med att jag fick ganska intensiv strålning mot mitt mediastinum, där tumören var.

Det var då du kom in i bilden, vad gäller att ge mig råd om behandling. Det slutade med att jag fick immunterapi i Europa under två månader med checkpoint-hämmare, men också hypertermi och mistelinjektioner, och alfaliponsyra, högdos C-vitamin [infusioner] och olika andra metoder. Och jag mår bättre än någonsin.

Jag gjorde en datortomografi förra veckan, och den visade att tumören krympte med en tredjedel. Jag pratade med strålningsonkologen som sa till mig att ett bra resultat skulle ha varit lika stort eller mindre. Det tar år att lösa. Så det får tiden utvisa, men det är lättare för mig att gå, och hemodynamiskt är jag stabilare och mår bra. Amen.”

Immunterapins överraskande roll vid cancer

Sammantaget har “COVID-berättelsen helt förändrat hur jag ser på livet”, säger Zelenko. När han såg hur naturliga, effektiva receptfria lösningar för covid undertrycktes, medan experimentella genöverföringsskott sköts, insåg han att andra behandlingar också kunde undertryckas, såsom cancerbehandlingar.

“Förmodligen har effektiva tillvägagångssätt marginaliserats i stället för de dyrare farmaceutiska metoderna”, säger han. “Jag ska ge dig ett exempel. Dr [William] Coley var en onkologisk kirurg som levde för cirka 100 år sedan, kanske 120 år sedan. Han märkte att han skulle operera sina patienter, och tumören skulle komma tillbaka och de skulle dö. Och så observerade han något mycket intressant.

Han hade en patient med cancer i bukspottkörteln, steg 4, inoperabel. Den patienten blev mycket sjuk av en infektion och blev septisk. Han dog nästan, men han återhämtade sig och hans tumör försvann. Han märkte den typen av fenomen ytterligare några gånger, och insåg att det måste finnas någon immunreaktion, immunsvar mot infektionen som väcker immunförsvaret för att även attackera tumören.

Så i grund och botten, enligt min åsikt, var det födelsen av immunterapi. Feber verkar spela en roll. Det verkar ha antitumöregenskaper, samt aktivera vissa delar av ditt immunförsvar. Alltså, det är fascinerande. Och den informationen begravdes under en bra lång tid – 50, 60 år – tills några läkare återupptäckte den och började forska. Och det hade jag nytta av i Europa.”

Hypertermisk behandling för cancer

Vi har kommit långt sedan Coleys dagar, som använde gifter för att utlösa infektion och feber. Idag används istället hypertermisk behandling. I grund och botten handlar det om att höja din kroppstemperatur till cirka 104 grader Fahrenheit i fyra till sex timmar. Zelenko beskriver behandlingen han genomgick:

“Det var en upplevelse, att ha en temperatur runt 40 Celsius, låt oss säga 104 grader Fahrenheit, i fem timmar. Man blir lite slingrig och lite orolig, men jag drack mycket vätska och hade en sköterska med mig hela tiden.

Det var en ganska intressant upplevelse. Det fanns hypertermimaskiner för hela kroppen och lokaliserad hypertermi. Båda är i grunden en snygg bastu. Det var som ett spa faktiskt. Jag gillade behandlingen i de flesta fall.”

Dessutom tror jag uppriktigt att bastubad är en av de mest kraftfulla biohacks som finns. Jag gör det fyra gånger i veckan. Jag får min temperatur upp till cirka 102 grader F. eller så, i 20 minuter. Jag har tyckt att det är en mycket effektiv hälsovana att kväva infektioner i knoppen, och det kan också hjälpa till att bromsa eventuella maligniteter. Jag använder för närvarande en prototyp av helspektrum SaunaSpace-bastu som är EMF-fri, har åtta 250 watts glödlampor och kommer troligen att finnas tillgänglig senare i år.

Omicron är ostoppbar, men inte att frukta

För att komma tillbaka till frågan om COVID, under de senaste två åren har SARS-CoV-2-infektionen genomgått ett antal förändringar.

Omicron, till exempel, är mycket mer smittsam, men har mycket mindre allvarliga symtom. Som noterat av Zelenko: “Omicron är ostoppbar. Det är mer smittsamt än mässling. Alla kommer att få det. Förlåt, men så är fallet. Det verkar dock bara angripa de övre luftvägarna i de flesta fall, och det är väldigt få dödsfall. Det är väldigt lyhört för behandling också, så det finns ingen anledning att vara rädd för det.”

Faktum är att vi tycks ha begåvats med ett bästa scenario, där ett mycket smittsamt virus kommer att slita igenom befolkningen och bara orsaka milda förkylningssymtom, och på så sätt producera flockimmunitet utan risk för massolyckor. “När två tredjedelar av befolkningen tar sig igenom det, stänger det i princip ner pandemin”, säger Zelenko.

Vaccinering under en pandemi föder upp varianter

I intervjun förklarar Zelenko hur de många varianter vi har sett förmodligen har varit ett resultat av masskampanjen “vaccination”.

Tre respekterade immunologer, Dr. Luc Montagnier (som vann Nobelpriset 2008 för sin upptäckt av HIV-viruset), Dr. Sucharit Bhakdi, den mest publicerade immunologen i historien, och Dr. Geert Vanden Bossche, en toppimmunolog i Nederländerna , har alla varnat för att när du massvaccinerar mitt i ett aktivt utbrott, får du varianter att dyka upp.

“Ni evolutionära press och ras utövar mer varierande virus,” säger Zelenko. “Nu finns det två eller tre möjligheter. En kan vara att det var oavsiktligt. Goda, välmenande människor utvecklade vad de trodde skulle hjälpa – ett vaccin. Men att ge det till människor under en pandemi har varit ett absolut misslyckande. “Oj, vi är ledsna.” Det är en möjlighet.

Den andra möjligheten är att den som har orkestrerat detta vet exakt vad de gör, och de gör det med avsikt för att upprätthålla de nya varianterna och konsekvenserna av det, vilket i huvudsak är en psyop [att orsaka] en global psykos på grund av rädsla , låsningar och bär en ansiktsblöja. Det finns en möjlighet till.

Det finns ingen tvekan; alla som känner till fakta och har studerat frågan vet att covid-19 är ett vapen tillverkat i ett laboratorium. Gain-of-function forskning är inget annat än att göra ett vapen för massförstörelse och folkmord, och det finns ett patentspår som är 20 år långt som dokumenterar de olika utvecklingsstadierna av detta vapen.

Och här är min gissning. Jag har inga bevis för detta, men jag skulle kunna säga följande: Om jag kunde göra det ursprungliga viruset, skulle jag kunna göra varianter. Det är väldigt lätt. Du ändrar bara några sekvenser av koden som följer med spikproteinet. Du ändrar dess tredimensionella form, och om du gör det tillräckligt, eliminera befintliga antikroppar.

Så återigen, jag har inga bevis för det, men jag har bevis för att [SARS-CoV-2] är ett artificiellt tillverkat biovapen. Så varför skulle det inte vara möjligt att göra varianter på samma sätt? Jag tror att det är en sorts kombination, multifaktoriell orsak till varianter – den naturliga gudsfaktorn, det evolutionära trycket som utövas av att vaccinera människor under en aktiv pandemi, och sedan helt enkelt göra dem.”

Motgift mot biovapnet har utvecklats i förväg

Zelenko fortsätter med att berätta om en relativt ny prestation. Tillbaka i mars 2020 såg han en MedCram-video, avsnitt 34.1 där Dr. Roger Seheult förklarade några av principerna som han sedan byggde sitt COVID-protokoll på. Seheult citerade specifikt ett dokument som förklarade funktionen hos zinkjonoforer.

Den mekanismen är vad Zelenko talade om när han utvecklade sitt eget protokoll. Han insåg dock inte förrän i december 2021 att författaren till den centrala artikeln var Dr Ralph Baric. Varför spelar det någon roll? Zelenko förklarar:

“1999 kom Ralph Baric, finansierad av den amerikanska regeringen, vid University of North Carolina i Chapel Hill, på hur man kan ta ett djurvirus och få det att kunna infektera andra arter, olika djur, med andra ord kors- artinfektion.

År 2015 kom samma Dr Ralph Baric och Dr Zhengli [vid Wuhan Institute of Virology i Kina], finansierade av National Institutes of Health, ut hur man får ett coronafladdermusvirus att infektera människor och ökade dess dödlighet till människoliv. Det var 2015. Men 2010 publicerade Baric den tidningen som jag syftar på. Så utvecklingen av vapnet skedde i etapper, men innan det släpptes lös på den mänskliga befolkningen, eller utvecklingen av att det kunde infektera människor, gjordes ett motgift. Forskning betald av regeringen publicerades.

Samma personer som tillverkade bomben, låt oss säga, skapade också motgiften för att sprida bomben. Och sedan, när pandemin kom, kom läkare som jag, av nödvändighet, med kreativa lösningar, baserade – i mitt fall, omedvetet – på detta arbete. Och omedelbart, den informationen marginaliserades och undertrycktes, och läkare deplattformade (tvingades stiga av) för att de förespråkade den.

Så regeringen som tillverkade bomben visste också om lösningen. Och anledningen är att de inte ville dö. Intressenterna här vill inte att deras familjer ska dö. Men för dig och för mig har de en annan agenda. Så de hade den informationen.

Jag vet att Googles chefer alla tar hydroxiklorokin och ivermektin för profylax, liksom hälften av kongressen. Och så, människorna som har orkestrerat detta visste svaret och använder det själva. Även läkare vet svaret själva.

De skriver ut [dessa droger] åt sig själva, eller så ringer de mig. Men när patienterna kommer säger de att det inte finns någon behandling, gå hem, ta Tylenol. Så det här är massmord.”

The COVID Jabs—Another Crime Against Humanity

Förutom att döda ett otaligt antal människor genom att förneka och undertrycka tidiga behandlingsalternativ, dödar regeringar runt om i världen också människor med covid-jabs. Ett år in i den aggressiva kampanjen för att injicera så många människor som möjligt, är det troligt att skotten (sprutorna) har dödat fler människor än vad som har dött av infektionen. Det är mycket svårt att säga, tyvärr, eftersom uppgifterna är så allvarligt manipulerade. År 2015 sa Bill Gates att världens befolkning måste minskas med 15 % genom att använda vaccin på grund av den globala uppvärmningen. Samma Bill Gates 2020 sa att 7 miljarder människor måste vaccineras. Varför skulle jag ta ett vaccin för min hälsa från någon som förespråkar användningen av vacciner för att minska världens befolkning? ~ Dr Vladimir Zelenko

Zelenko uppskattar att någonstans mellan 500 000 och 1 miljon amerikaner har dödats av skotten hittills. Oroväckande nog var U.S. Food and Drug Administration medvetna om att skotten kunde få allvarliga konsekvenser, men de knuffade fram dem ändå. Dessutom vägrar de att ta itu med det häpnadsväckande antalet biverkningar som rapporterats till Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Säkerhetssignalen kunde omöjligt vara tydligare.

“I oktober 2020, två månader innan vaccinet lanserades, var det en intern presentation i FDA för dess forskare, och på bild 16 av den presentationen fanns en lista över biverkningar: död, hjärtinfarkt, stroke, blodproppar, fruktansvärda neurologiska sjukdomar, myokardit och många, många fler, säger Zelenko. “Tänk nu på att det här är två månader innan lanseringen. Efter att vaccinerna rullades ut, och några månader in i det, när VAERS-databasen började visa biverkningarna som människor upplevde, finns det en 100% korrelation med vad den bilden sa skulle hända, och vad som faktiskt hände med människor.

Det är överlagt massmord. FDA visste exakt vad det gjorde. De visste exakt biverkningarna, och de släppte det ändå…”

Vad är den verkliga agendan?

Varför skulle FDA bete sig så här? Varför skyddar de inte folkhälsan från en klart dödlig behandling? Och å andra sidan, varför tillåter de inte läkare att hjälpa människor med tidig behandling?

Zelenko förklarar:
“I mitten av 90-talet blev det uppenbart att den amerikanska ekonomin var dödsdömd. Medicare- och socialförsäkringssystemen skulle bli insolventa, och det skulle orsaka en tsunamiliknande effekt nationellt och internationellt. Och det var ostoppbart.

Det var [matematiskt oundvikligt]. Medicare, enligt Congressional Budget Office, kommer 2027 att påbörja processen mot konkurs. Så, säkerheten från och med idag [kommer att pågå till] 2034. Nu såg de stora intressenterna i världsekonomierna ett existentiellt hot. De förstod att deras makt och rikedom var i verklig fara.

Och så utvecklades en plan, som låg bortom tekniken på den tiden, men tekniken utvecklades. Så till exempel kartlades och slutfördes Human Genome Project.

Sedan utvecklades CRISPR-teknologin, som är genredigering eller gensplitsning på väldigt exakta sätt. Det såldes som ett sätt att bota genetiska sjukdomar. Det finns en defekt gen. Du kan bara klippa ut den och skarva in, klippa och klistra, i princip, en frisk gen. Det är framsidan. Nackdelen är att det skapar möjligheter att göra genredigering av otrevliga skäl. År 2015 sa Bill Gates att världens befolkning måste minskas med 15 % genom att använda vaccin på grund av den globala uppvärmningen.

Samma Bill Gates 2020 sa att 7 miljarder människor måste vaccineras. Så den uppenbara retoriska frågan är, ‘Varför skulle jag ta ett vaccin för min hälsa från någon som förespråkar användningen av vacciner för att minska världens befolkning?’

2016 sa Klaus Schwab i en intervju något mycket konstigt. Han sa att inom 10 år, till 2026, kommer varje enskild människa att vara taggad med en digital identifierare. Vad betyder det och varför?

Låt oss gå igenom händelseförloppet. Ett biovapen tillverkas med ett motgift, som håller på att undertryckas och döljs. [Biovapnet] släpps. Det är extremt lätt att behandla. Men den informationen undertrycks, och tillgången till dessa mediciner undertrycks, och läkare som förespråkar det förföljs.

Allt som verkar ge människor hopp, minska ångest, uppmuntrar återintegrering med dina nära och kära verkar omedelbart förtalas, till och med tidigt ingripande. Om du tittar på NIH rekommenderar de, från och med idag, att inte behandla COVID om de inte är på sjukhuset med lungskador. Gör inte det.

Och så, jag undrade, vad är det egentligen som händer? Och varför denna oupphörliga push för att vaccinera alla? Varför fängsla läkare för att de använder medicin på jobbet? Eftersom det uppmuntrar vaccinationstveksamheten.

Sedan insåg jag något. Det var två patent som jag blev medveten om. De är åtskilda av ett år, men de är länkade i pusslet, i konceptet. En var den 31 augusti 2021, som beskriver … nanoteknikteknik.2 Den beskriver i grunden följande:

Att det finns förmågan, tekniken, som redan finns, i dessa vacciner som möjliggör mätning av biometriska data, vilket betyder din hjärtfrekvens, din andningsfrekvens, temperatur och sedan överföringen av dessa data med din plats till en tredje part.

Det var inte ens vettigt för mig. Som vad? Men så insåg jag att det finns ett annat patent som ägs av Microsoft. Den här minns jag utantill. Det är ett internationellt patent, WO202060606. Du kan inte hitta på det här. Det patentet beskriver kopplingen av biometrisk dataöverföring till kryptovaluta.

Då fick jag det. Och förresten, 2026, när alla ska vara taggade med ett digitalt ID, låt oss kalla det en intern Auschwitz-tatuering, är ett år före början av Medicares insolvens och början på ekonomisk kollaps. Och så har den verkliga agendan blivit uppenbar för mig. Det har aldrig handlat om hälsa. COVID-19 är lätt att behandla. Det handlade alltid om att använda rädsla och masspsykos för att få 7 miljarder människor att medvetet injiceras med tekniken som skulle tillåta dem att delta i det nya kryptovalutabaserade systemet, systemet som världen kommer att använda för finansiering.

Fiats valuta och alla traditionella transaktionssätt kommer att försvinna. Det enda sättet att du faktiskt kommer att kunna delta i transaktioner, att köpa bröd, låt oss säga, är att ha en sändande sensor av information med din plats. Det är odjurets märke, om du verkligen vill veta. Med det kan du sedan köpa bröd till din familj…

Gates och Schwab pratar båda om hur dessa vacciner förändrar vem du är. Vad betyder det? De förklarar det. [Med] genredigeringstekniken gör de människan bättre. Det är transhumanism. Jag kallar det Human 2.0. Human 1.0 är versionen skapad av Gud. Vi är präglade [med Gud] i vår genetiska kod. Vi är skapade till Guds avbild eftersom vi har hans kod i oss.

Skulle du nu ge Bill Gates eller Klaus Schwab lösenordet till ditt hemsäkerhetssystem? Varför skulle vi ge honom tillgång till vår genetiska kod? Human 2.0, i dessa människors dementa, depraverade, förvirrade sinnen är nästa steg upp i människans utveckling. Och jag säger att om du låter det hända dig själv, är du inte längre skapad till Guds avbild. Du är gjord i bilden av Bill Gates och Klaus Schwab.”

Ett trick för att tagga oss för NWO:s slavsystem

Så sammanfattningsvis tror Zelenko att allt vi har upplevt hittills – den aggressiva marknadsföringen av skotten, tvång och hot som gjorts för att få så många injicerade som möjligt – allt har varit ett knep för att “tagga” så många människor som möjligt som förberedelse för den nya världsordningens kryptovalutasystem, som kommer att hanteras av en liten utvald grupp, och användas för att förslava hela mänskligheten.

Som noterats av Zelenko har World Economic Forum offentligt tillkännagett att 2030 kommer USA inte längre att vara en supermakt, och ett fåtal länder kommer att ha ansvaret för global styrning. Nu, hur destabiliserar man en ekonomisk motor som USA? “Du skapar en pandemi,” säger Zelenko.

“Du låser medelklassföretag, småföretag … Men du lämnar Walmart och Home Depot öppna … Det är en överföring av välstånd från medelklassen till makthavarna. Det är i grunden ett rån.

Detta är ett stort försök att förslava mänskligheten. Det är en lysande plan, förresten. Den är ond, men det är lysande eftersom slaveri alltid har varit den mest lukrativa industrin och tillgången genom mänsklighetens historia. Nu är det inte annorlunda. Och så, du har några sociopater som tror på sin odödlighet och tror att de kommer att överföra sitt medvetande till någon cyborg och njuta av hela världen som sin lekplats.”

Zelenko fortsätter med att diskutera uttalandena inskrivna på Georgia Guidestones, ett enormt granitmonument uppfört anonymt i en liten stad i Georgia, som innehåller 10 bud. Den första är att världens befolkning bör minskas till och bibehållas på 500 miljoner. Om covid-skotten fortsätter är det inte otänkbart att den mänskliga befolkningen kan reduceras till den storleken.

Varför bakom folkmordet

För några månader sedan debuterade Elon Musk med sina humanoida robotar och sa att eftersom dessa robotar kommer att eliminera 90 % av arbetsstyrkan behöver vi därför en universell basinkomst. Även detta är en del av The Great Reset-planen, som omfattar både teknokrati och transhumanism.

“Kom ihåg att i dessa människors sinnen är vi inte skapade i den gudomliga [bilden]. Vi är kackerlackor. Och de kommer inte att kasta oändliga universella inkomstresurser på kackerlackor för länge. De kommer att göra det först för att identifiera de värdelösa ätarna, och sedan kommer de att likvideras. Detta har hänt tidigare.

För bara 80 år sedan hade du den nazistiska ideologin baserad på eugenik, som skapade tre klasser av människor. Du har ubermensch, vad Nietzsche skulle kalla Stålmannen. Sedan mensch, som är människan, och sedan untermensch, som är undermänniskan. I den [nazistiska] modellen var [nazisterna] Stålmän, ättlingar till ariska gudar. Det gav dem makten att förslava andra.

Så till exempel var anglosaxarna, i grunden européer, menade att vara slavar till arierna. Och undermänniskorna, som jag tillhör – judar, zigenare, slaver, handikappade, politiska fångar – vi var menade att förångas, bli stoft.

Den ideologin försvann inte. Det dök upp igen med den nyans som inte är antisemitisk just nu. På ett slags abstrakt sätt är vi alla judar den här gången, eftersom hierarkin här inte är baserad på religion eller identitet, utan snarare på den förvirrade tron ​​att de har utvecklats, denna generations Stålmannen, till en högre nivå av medvetandet.

De är vakna och de förstår och är upplysta om det mänskliga tillståndets natur. De är väktare av planeten, och därför är det deras ansvar att se till att planeten har solvens, att den fortsätter att existera. Och därför måste vi minska världens befolkning.”

Anledning till optimism

Medan mänskligheten befinner sig i en mycket prekär situation är Zelenko optimistisk inför framtiden.

…Vi som samhälle har under de senaste 50, 60 åren gjort några mycket dåliga val. Till exempel har vi avsanktifierat eller smutskastat könsroller … Äktenskapet har förlorat sin helighet. De ofödda massakreras. I Bibeln finns det två städer som förstördes, Sodom och Gomorra, och det finns en analys av varför det hände.

Det var inte på grund av omoral, för hela världen var omoralisk. Det berodde på att de kodifierade omoral i landets lag. Det är precis vad som har hänt i [USA] Vi har delegerat … Vi tillber vetenskapens Gud, teknikens gud, pengarnas gud, maktens gud. Allt annat än [den sanne] Guden. Och vi utövar helt klart barnoffer.

Dr Michael Yeadon, tidigare VP för Pfizer, berättade personligen för mig, och sedan publicerade han det faktiskt, att för varje barn som dör av covid dör 100 av vaccinet. [COVID-skottet] är 100 gånger mer dödligt för barn än COVID. Vad kallar du det? Det är barnoffer.

Så jag känner att vi, analogt sett, befinner oss i översvämningsgenerationen. Huset kommer att städas, och varje individ får välja att gå på arken eller inte. Eller, för att göra det enklare, vem böjer du dig för? Böjer du dig för din skapare, som gör dig i varje ögonblick av tiden? Ber du [Gud] om styrka, uthållighet, styrka, beslutsamhet, förmågan att hantera det okända och rädsla?

Eller kommer du att ge efter för rädslan och böja dig för korrupta sociopater, oligarker, korrupta regeringar och det falska löftet om dessa vaccins guldkalv? För vid det här laget, åtminstone i det här landet, är det ingen som håller ner dig och sticker en nål i din arm. De flesta människor vill resa med flyg. De vill inte bli av med jobbet. De vill gå i skolan. Det är alla dessa typer av livskvalitetsbeslut. Med andra ord, i ett normalt samhälle offrar föräldrarna för barnens välmående. I hedniska samhällen offrar vi barnen för de vuxnas syfte.”

Fredlig civil olydnad är svaret

Så vad är svaret? Kan vi stoppa denna transhumanistiska bana som hotar själva kärnan i det som gör oss till människor? Kan vi förhindra att denna plan för vårt förslavande blir verklighet? Zelenko tror att det finns ett sätt, liksom jag.

“Svaret är att vi behöver organiserad civil olydnad. Följ inte. De kan inte fängsla alla. De kan inte sparka alla. De kan inte utvisa alla. De kan inte låsa in alla. Vi är många fler än dem. Och faktiskt, låt mig tala till militärledarna, till polisen, till människor som är anklagade för att skydda samhället.

Du har också barn. Du har också föräldrar. Och vi litar på att ni gör det som är bäst för medborgarna i detta land, för att skydda oss från alla fiender, utländska och inhemska. Allt vi behöver göra är att smälta samman med likasinnade. Ta ut dina barn från skolan. Hemundervisa dem. Du kan lära dem moral.

Världshälsoorganisationen kom ut med ett påbud att om dina barn går i skolan är det underförstått samtycke till vaccinet eftersom du inte kunde ha skickat dem. Och eftersom du skickade dem till skolan, betyder det att du samtycker till att de ska vaccineras, även utan din vetskap.

I grund och botten måste vi skapa små fickor, som tillflyktsstäder, på sätt och vis, av likasinnade; skapa ett alternativt samhälle; handla med oss ​​själva. Jag vet att det finns krafter som verkligen jobbar hårt för att skapa ett alternativt kryptovaluta- eller blockkedjesystem som är decentraliserat och som skulle göra det möjligt för människor som inte vill bli taggade med en digital identifierare att handla med varandra.”

Som noterat av Zelenko, blir det mer och mer uppenbart att pandemiåtgärderna aldrig handlade om att skydda oss från COVID. Det handlade alltid om att skapa en ny världsordning. Det handlade om att sätta scenen för en stor återställning till “Build Back Better”.

Men bättre för vem? Build Back Better-planen handlar om att bygga “ett samhälle som drivs av några sociopater och resten av oss förslavade”, säger Zelenko. Den goda nyheten är att fler och fler människor nu börjar se denna plan, och “när den insikten når en viss tröskel för människor kommer länder att förändras och falla som dominobrickor”, säger han.

När det gäller när vi kan få tillbaka vår frihet beror det på oss. Som noterat av Zelenko, “frihet är inte gratis.” Vi var fria (åtminstone fram till 2020) eftersom våra förfäder hade modet att konfrontera tyranni.

Om vi ​​vill att våra barn ska vara fria måste vi nu visa samma mod. “Om våra barn kommer att vara fria eller inte beror på om vi är redo att offra”, säger Zelenko. “Är vi redo att, i den här generationen, betala priset för att säkerställa att våra barn trivs i frihet och har förmågan att upprätthålla Guds medvetande?

Det kommer att hända. Den okända variabeln är kroppsräkning. Jag hoppas att den här intervjun når varje enskild människas medvetande. Folk måste välja att säga nej från och med nu.”

Analys av Dr Joseph Mercola

This entry was posted in DISCERNMENT. Bookmark the permalink.