Profetiskt budskap

En kär vän till oss fick ett profetiskt budskap 9 oktober 2022. Vi har stort förtroende för henne och hennes profetiska gåva men hon vill vara anonym.
Budskapet är direkt till alla bland Guds folk som är prövade och upplever att livet ibland är svårt. Om du känner så, ta det här budskapet som en uppmuntran direkt från Herren Jesus.
/Elvor & Janne

Som din dag är så skall din kraft och vara. Med evig kärlek har jag älskat dig, därför förblir min nåd över dig. Jag skall bära dig, och er alla, hela vägen hem.
Du kan tycka att vägen ser helt oframkomlig ut, stenig och törnig som den är. Men frukta inte mina barn. Det går en väg mitt igenom faror och fallgropar, en väg jag själv banat med mitt blod och det sviker inte, i vad som helst som kommer på. Nej, jag skall själv bära er igenom på mina starka armar, universums Skapares armar.
Vila i mig, förtrösta på mig, lita på mig i allt varje dag. Ingen kan rycka er ur min hand vare sig i höjden eller i djupet, vare sig änglar eller demoner. Frukta inte, se jag är med er alla dagar intill tidens ände.

This entry was posted in PROPHECY and tagged . Bookmark the permalink.